2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
جانم عزیزم ❤مثله همسر من فقط نمیدونم چرا دکتر اراسته اصلا از دی اف ای ننوش براش فقط پروسسینگ نوشت و ...

من1بار میکرو کردم.6تا تخمک داشتم که فقط2تاش جنین شد عزیزم.ذخیرم پایینه فقط

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
@زینبی_بابا   عشقم سلام.خوبی.زینب جونم من رفتم اورولوژ کلینیک مام.اولین چیزی که دست گذاشت روش ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم منم مثل شما در کنار کلکسیون مشکلات باروری با dfi بالا دست و پنجه نرم کردم ولی خبر خوش اینکه dfi خیلی راحت با رعایت کردن مسائلی مثل تغذیه مناسب، پیاده روی، کاهش اضافه وزن اگر وجود داره، مصرف مایعات، خنک نگه داشتن بیضه و... بهبود پیدا میکنه و پایین میاد، پس اگر جای شما بودم حتما قبل از اهدایی با قوت تمام و بدون دلسردی مجدد میرفتم برای پانکچر 

عزیزم شک نکن پول بچه دار شدن رو خدا میرسونه و جور میشه، میدونم الان خیلی شرایط اقتصادی بد شده ولی راستش متاسفانه تقریبا هیچ وقت اقتصاد جز برای عده ایی محدود خوب نبوده، پس چاره ایی نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم منم مثل شما در کنار کلکسیون مشکلات باروری با dfi بالا دست و پنجه نرم کردم ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم.پس فعلا با همین فرمون برم جلو ببینم خدا چی میخواد.دستتم دردنکنه وقت میزاری جواب میدی

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام لیلا جان ۱۳ تا تخمک داشتم ولی از کیفیتش دیگه هیچ اطلاعی ندارم امیدوارم خوب باشن، توکل بخدا&nb ...

سلام عزیزم. خب خدارو شکر، حتما کیفیتشونم خوبه عزیزم. انشالله که 13 تام جنین با کیفیت میشن و با خیال راحت انتقال میدی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من این اطلاعات رو در اختیار دوستان میذارم شاید به درد کسی بخوره، بهرحال خوبه که نظر دکترها در ...

آره گلم، آمریکا خیلی موارد فرق داره ولی دیگه اونجا با توجه به خیلی مسائل هست راستش دیگه شورش رو در آوردن، همش هدر دادن جنین و وسواس برای رسیدن به بلاست... 

اینا بحث هایی هست که باید بین مثلا دکترهای ایران با دکترهای آمریکا تو کنگره های ناباروری زده بشه، نه اینجا که کلی آدم هر سیکل ممکنه جنین سه روزه انتقال داده باشن اون وقت از شدت اضطراب و نا امیدی ممکنه تاثیر منفی روی سیکلشون بذاره

مثلا مبحث تشنج در نوزادان و کودکان رو خودم با وجود داشتن سواد پزشکی دیدم، ولی چون تخصصم اطفال نیست تمام وجودم سرشار از اضطراب بی دلیل شد و تا مدتها از حرکات طبیعی بچه خودم وحشت داشتم، دیگه چه برسه به کسی که تو فضای علوم تجربی نبوده

ببین گلم من یه شدت مخالف امید الکی دادن هستم و میگم باید آگاهی باشه حتی اگر مزاق من خوش نیاد ولی گاهی بحث ها تخصصی هست و حیطه کار عمومی نیست

من میگم اوکی اونا شما رو قانع کردن درست ولی اینجا هم بیماران با سیستم دیگه ایی قانع میشن و اتفاقا خیلی هم نتایج خوبی دارن، پس سعی کنیم امید هم دیگه رو زنده نگه داریم، چون جنین دو روزه و سه روزه کاملا از لحاظ علمی و آماری موفق بودن

سلام عزیزم یعنی قطع قطع شد؟؟؟  واسه من اصلا یادم نیست چه جور بوده

الان یه کم انگار لک دیدم ....زینبی جون یه سوال ببین من دیروز اولین دوز رو زدم ولی احساس کردم از امپول کم نشده چون الان که زدم کاملا پیستونش اوند پایین ولی دیروز انگار تکون نخورد 🤦‍♀️میگم اگه از امروز زده باشم تاثیری میزاره یا نه؟احساس خنگی بهم دست داد به خدا🤦‍♀️اصلا نمیدونم دیروز زدم یا نه 😔😔😔