2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
ارستی عزیزم ماسبک زندگی مونم عوض کردیم سرخ کردنی نخوردیم همش چیزای مقوی ومیوه ایناخوردیم بیضه توروز ...

عزیزم کارایی که کردی روی شکل هم تاثیر داشت؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
@زینبی_بابا     @مامان_ماهک10     @nazaniin۷۴     سلام دوست ...

عزیزم من پریودیم این طوریه که دوروز میشم روزسوم لکه دوباره روز چهارم خونریزی دارم ...شاید بخاطر داروهاست ...نگران نباش ادامه بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله کارهاتون عالی پیش میره ❤️❤️❤️ من خوبم ، خیلی خسته ام... امشب یک دل سیر گریه کردم به شوهرم گ ...

عزیزدلم خودتو اذیت نکن ایشالا فردا هم بگذره یکم خیالت راحت میشه ...چیزی نمونده تامامان شدنت ترانه جونم 😘

سلام عزیزم‌.من صارم میرفتم دکترم رفت مام منم مام رفتم.منم انتقال ناموفق داشتم مشخص شدکه dfi30هست.آند ...

سری قبل از بیضه گرفتن 2تا جنین تشکیل شد که خدا نخواست و نگرفت.اما حالا این داروها که میگی اسید فولیک اینارم میدم بهش 2ماهیی صبر میکنم شاید بهتر شد.مرسی از توضیحت عزیزم.ایشالله زود زود نتیجه میگیری

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اره اوابوست کپسول بزرگ هستش. حالامن اینهاروبافاصله ازهم بخورم در روز؟ 

آره بزار یه مقدار فاصله بینشون باشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم من تقریبا یکماه قبل از شروع سیکل dhea رو شروع کردم یعنی یکماه قبل از اولین روزی که گونال رو ش ...

مرسی عزیزم 😍یعنی اگر سیکلمون هم بلند باشه میشه مصرف کرد تا شروع داروهای اصلی ؟آخه اگر اشتباه نکنم داخل سیکل بلند هم علاوه بر ال دی آمپول هم هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چشم ممنونم گل خانوم باعث خیرشدی هاواسم کلی دعات میکنم وبرات صلوات میفرستم.  اللهم صل علی محمدو ...

مرسی مهربون جان 😘😘

انشالله که خیلی زود میای خبر مامان شدنت رو میدی و خوشحالمون میکنی عزیزم 🙏

قربونت برم هم مورفو صفره هم تحرک هم دی اف ای بالاست 

جانم عزیزم ❤مثله همسر من فقط نمیدونم چرا دکتر اراسته اصلا از دی اف ای ننوش براش فقط پروسسینگ نوشت و بعدش مجوز میکرو داد ....میکرو کردی؟جنین چند تا داشتی؟خودت مشکلی داری؟

عزیزم ببخش من الان دیدم پیامتو ....ستاره جون خیلی عالی توضیح داده ....تونستی تزریق کنی؟؟؟

خواهش میکنم عزیزم 🥰

گفتن ساعت ۶تا ۷ بزنم غروبا 

فقط موقع تزریق دکمه رو باید همچنان فشار بدم تا تموم شه ؟؟؟  دیگه انشالله درست بزنم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم دوستانه بهت میگم صبر نکن تا dfi بیاد پایین ، هر روزی که تو صبر میکنی از کیفیت تخمکت کم میشه ا ...

اره منکه یک سال قبل قرار بود میکرو کنم 

اونموقع فیبروم نداشتم 

دکتر بعلت dfiبرام انجام نداد گفت بی فایدست 

الان انشالله قرار بیام تهران 

Dfiبالا باشه هم بی فایدست