2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
شما شهر خودتون ازمایش دادید؟کدوم شهرید؟

آره عزیزم اصفهان‌.مرکز مشتاق ازمایش دادیم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
یعنی با پروسیس بازم صفر؟ جاهای دیگه هم همسرتون ازمایشش میدادن باز مورفو صفر بود؟

جای دیگه آزمایش ندادیم فقط مرکز مشتاق اصفهان.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت momاستفاده کردی؟ مرکز ما بعد انتقال این شربت رو داد و گفت اگه یبوست شدید استفاده کنید.

یه دونه گرفتم به اسم لاکسمل(منیزیم هیدروکساید) همینه فکر کنم فعلا تاثیر نکرده البته دو روزه میخورم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیز دلم تعداد وحرکت چند؟

تعداد رو تو آزمایش دیدم ۴۶حرکت صفر

مثل منی من روزانه نصف کاهو با روغن زیتون، کلی هلو،دو تا گلابی، خیار،گوجه، الو خورشتی و انگور بی دون ...

ببین آلو رو تو خورشتات یا آب مرغت بریز بعد که با خورشت پخت، چند تا دونه اش رو بخور. مگه میشه اینهمه چیز بی اثر باشه؟ حالا من با غذام ماست بخورم تا دوروز گلاب به روت تو دستشویی هستم. شیر که اصلا از شش فرسخیش هم رد نمیشم، با اینکه عاشقشما

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
یه دونه گرفتم به اسم لاکسمل(منیزیم هیدروکساید) همینه فکر کنم فعلا تاثیر نکرده البته دو روزه میخورم

همشون منیزیوم هیدروکسایدن، فقط چون شرکتای مختلف میزنه اسماشون فرق میکنه

یکی لاکسمل،یکی لاکسی ژل، یکی لاکتولوز و  ...

ترکیب اصلیشون اون‌منیزیمومه ست که قراره کار راه بندازه 😪😪

خواهش 
ببین آلو رو تو خورشتات یا آب مرغت بریز بعد که با خورشت پخت، چند تا دونه اش رو بخور. مگه میشه اینهمه ...

خواهر چیز خوبم نیست براش قسم بخورم 😂😂

گناه داره خخخخخ

ولی اصلا نمیدونم چرا انقد یبوستم

خواهش 
ترلا جون چندمین انتقالته با نصر؟ جنینات بلاست شد؟

عزیزم دومین باره که با دکتر نصر انتقال میدم و برام دو تا بلاست انتقال دادن من کلا خیلی سختی کشیدم و بارهاااااا انتقال دادم اما متاسفانه هیچ بار مثبت نشدم و البته ناامید هم نشدم توکل بر خدا این دفعه ببینم چی میشه  🥰

وای من اصلا نشنیدم اینارو فکر میکردم امپول یا سینال هست یا گونال الان امپولهای شما خارجیه؟ انشالل ...

احتمالا خارجیه نمیدونم والا منم خیلی از داروها سر در نمیارم ، بار اولمه 

ممنون عزیزم 🙏🏻💕

عزیزم دومین باره که با دکتر نصر انتقال میدم و برام دو تا بلاست انتقال دادن من کلا خیلی سختی کشیدم و ...

عزیزم دفعه ی قبل با نصر جنینات چطور بودن؟ اون دفعه هم بلاست شدن؟ 

برای این بار دستور دارویی جدید نداد بهت؟ چیزی اضافه نکرد؟

حتما عزیزم، الان برات یه تسبیح صلوات میفرستم، ان شالله این بار بی بی چک مثبت ببینی

خواهش