2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
ببین کلا ریسکه بار اول هیچی پسر نداشتم بار دوم ۱۵ تا دختر ۱ پسر که نگرفت این بار هم ۳تا دختر ۲تا پسر ...

انشاالله که این بار میگیره میشه بگی کجا انجام دادی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فقط anti tpo مشکل داری که باید بری متخصص غدد دومی مربوط به واکسن هایی هست که قبلا زدی و هنوز ...

زینبی جون خدا خیرت بده جواب سنو و عکس رنگیمو میفرستم میشه بهم بگی چه جوریه سر در نمیارم 

@زینبی_بابا   @مامان_ماهک10   @bikhial     سلام دوستای گلم ...من امروز ...

عزیزم من سینال اف و hmg و سیتروتاید دارم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

من امروز رفتم ابن سینا اصلا جواب آزمایش هامون قبول نکردن همه رو اونجا ازمون گرفتن ازم عکس رنگی گرفتن من گفتم سالمم گویا چسبندگی داشتم و بهم نگفتن بعد آزمایش نوشته سوم پری بدم و برم فقط خوشم اومد که کاره خودشون و کردن جوابه منو شوشو ندادن شوشو گفت آزمایشم سالمه ازش اسپرم. گرفتن گفتن حجمش کمه پس خلاصه اونقدر ا‌که فکر میکردیم بی مشکل نبودیم حالا شاید تو آزمایش ها مشکلات دیگه رو شه بارم باید شوشو‌ازماایش بده هفته ی بعدی ولی خدا همه ی دوستان اینجا رو خیر بده که راهنمایی کردن جایی بارم که کارشون بلدن خوشحالم که ابن سینا می رم ببخشید طولانی شد

ببین کلا ریسکه بار اول هیچی پسر نداشتم بار دوم ۱۵ تا دختر ۱ پسر که نگرفت این بار هم ۳تا دختر ۲تا پسر ...

شما کجا تعیین جنسیت می کنین ؟

چقدر هزینه کردین هربار برای تعیین جنسیت؟

من اگر بخوام دکتر طرازی تعیین جنسیت انجام می دن ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

شما کجا تعیین جنسیت می کنین ؟ چقدر هزینه کردین هربار برای تعیین جنسیت؟ من اگر بخوام دکتر طرازی تعی ...

من تهران نیستم هر بار حدود ۱۷ میلیون با همه داروها و .....دکتر طرازی رو نمیشناسم عزیزم

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
من تهران نیستم هر بار حدود ۱۷ میلیون با همه داروها و .....دکتر طرازی رو نمیشناسم عزیزم

ممنون از جوابتون 

آخه من شنیده بودم چون با تعیین جنسیت یه تعدادی از جنین ها حذف می شن برای زوج هایی که مشکل دارن انجام نمیدن 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….