2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
بنظرتون آی وی اف بالای چهل سال  مثبت میشه ..هرکی تجربه داره بگه لطفا

عزیزم من خودم ۴۱ سالمه.انتقال دادم به امید خدا.

بله یه خانمی رو من شنیدم که ۴۵ سالش بوده و با آی وی اف صاحب دو قلو شده.

خدایا شکرت  
سلام عزیزم. دکتر عارفی اولش کا سیکل لانگ بود و ال دی و سینا فکت و کیوتن و ویتامین و آسپرین و فولیک د ...

به من تا ۵ روز استرادیول داد روزی ۲ تا

بعد یه امپول النوا که روز سوم پریود زدم

بعد از ۸ سیکلم بهم ستروتاید و اچ ام جی داد که دارم میزنم

فردا هم نوبت دارم باهاش

من ۸ سیکل که معاینه شدم چیزی نگفت نمیدونم اوضاعم چطوره

من ۳۹ سالمه 

شما چند سالتونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترتون کیه من برایه فردا نوبت دارم بهم گفتن چون تعیین جنسیت خودمون دکترها تعیین میکنیم

منم فردا اونجام ایشالا ....عزیزم به منم همینو گفتن ...دکتر من نیلوفره معترفه .‌.خیلی مهربونه...امیدوارم کارشم مثله اخلاقش خوب باشه ....توکلم به خداس...ولی اینجا بچه ها از مختار راضی نیستن اگه یه موقع دادنت به مختار به هیچ عنوان قبول نکن

عزیزم آخه الان برای علائم خیییییییییییییییلی زوده، خیلی  الان هر علامتی هست عوارض داروهاست&nbs ...

ممنون‌عزیزم 

ببخش وقتت ر‌و می گیرم.من امروز آزمایش پروژسترون دادم به نظرت این آزمایش می تونه نشانه از لانه گزینی و بارداری باشه یا فقط برای چک کردن سطح پروژسترون توی خون برام نوشته که بدونه دوز دارو‌کافیه؟

ممنونم مهربونم.دیروز ۳ تا انتقال دادم.خدا همه منتظرا و من رو هم کنار اونا خوشحال کنه.

الهی آمین عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم این دفعه مثبت بشی و برات بمونن🤲🤲

ملیکا جون تو پیوی برات پیام گذاشتم بی زحمت بخون

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
به من تا ۵ روز استرادیول داد روزی ۲ تا بعد یه امپول النوا که روز سوم پریود زدم بعد از ۸ سیکلم بهم ...

من ۳۱ سالمه عزیزم. نگفت چندتا فولی داری سایزش چنده. من اولش ۱۰تا ۱۲ تا داشتم که ریز بودن امروز که سونو شدم گفت یه ۱۵ سه تا ۱۱ . فکر کنم فقط بزرگا رو گفته

.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
من ۳۱ سالمه عزیزم. نگفت چندتا فولی داری سایزش چنده. من اولش ۱۰تا ۱۲ تا داشتم که ریز بودن امروز که سو ...

سنت کمه ، هنوز خیلی وقت داری

تا روز پانکچر خیلی چیزا ممکنه عوض بشه

زیاد شنیدم وقتی پانکچر شدن تعداد بیشتری از انتظار تخمک خوب دادن، ایشالا نتیجه خیلی خوب میگیری

مرسی آخه من تهران نیستم میخواستم بدونم چکارهایی بکنم که دیگه نیاز نباشه من عکس رنگی و کلی آزمایش د ...

سلام عزیزم.

ببین هر آزمایشی که داری خوب باید ببری، چه مطبش بخوای بری چه کلینیک. هر چی بیشتر بهتر

تو پورتال اینترنتی مرکزی که کارهای آی وی افت رو انجام دادی نتایج آزمایش هات نیست؟ چون ابن سینا حتی نتیجه عکس رنگیم (توضحیات پزشک نه تصویر رادیوگرافیش) هم هست که فکر میکنم برای متخصص زنان همون توضیحات کافی باشه. 

الان میخوای از اول شروع کنی برای پانکچر؟ فکر میکنم نتایج همه آزمایشات رو لازم داری عزیزم.

الهی آمین عزیزم از ته دلم برات دعا میکنم این دفعه مثبت بشی و برات بمونن🤲🤲 ملیکا جون تو پیوی برات ...

ممنونم عزیزم.ان شاالله همه مون مثبت شدن رو تجربه کنیم.چشم‌میخونم.

خدایا شکرت  
اخه تاپیکای مربوط به هماتومو که سرچ کردم اغلب میگفتن استراحت مطلق فقط برای دستشویی و غذا خوردن میتون ...

نه گلم از دکتر که بپرسی شدیدا نهی میکنه از اون جور استراحت 

دور از جونت اون مدل خوابیدن واسه طول سرویکس کوتاه هست که هنوز سرکلاژ نکرده، و موارد انگشت شمار 

عزیزم شما هم جای خواهرم هستی، یکی از اشناهامون همش استراحت بود تو بارداری آسپرين هم نداشت آخرش فرشته اش رو تنها گذاشت😔😔 

نمیگم بری بیرون یا تو خونه 10 دقیقه پیاده روی کنی، نه، فقط یکجا ثابت نباش و دایم نخواب😉😉😉

نه گلم از دکتر که بپرسی شدیدا نهی میکنه از اون جور استراحت  دور از جونت اون مدل خوابیدن واسه ط ...

ممنون راستی اندازه هماتومم ۱۴در۷ میلی متر بود . دکترمم بهم گفت فعلا اسپرینو قطع کنم تا وقتی دوباره سونو بشم