2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
@زینبی_بابا  سلام عزیزم خوبی 😘😘 اگر جنین فریز باشه روز چندم سیکل داروهای قبل از انتقال شروع م ...

بستگی داره عزیزم سیکل انتقال جنین بلند باشه یا کوتاه ولی اغلب بین روز دوم تا پنجم شروع میشه 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبی چند روز بعد از انتقال لانه گزینی جنین اتفاق میفته ؟

سلام، ممنون عزیزم خودت خوبی‌؟ 

اگر جنین بلاست باشه روز بعدش لانه گزینی شروع میشه 

اگر سه روزه باشه، سه روز بعد از انتقال حدودا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جونم پروژسترونارو میگن بهتره سر ساعت مشخص بزنی.در مورد انوکسا هم همین صدق میکنه؟

پروژسترون رو بله البته تا سه ساعت قبل و بعد از زمان مشخص هم راس ساعت حساب میشه 

در مورد انوکسا اطلاعی ندارم ولی فکر کنم بهتر باشه سر ساعت مشخص زده بشه 

عزیزم همه چی عالی عالی عالی مبارک باشه 😍 😍 😍 😍 😍  هماتوم هم فقط فعالیت شدید نداشته باشی ک ...

سلام خوبید؟ببخشید مزاحم میشم دوباره . من هماتوم دارم باید استراحت مطلق باشم؟؟چجوریه استراحت مطلق من فقط گاهی راه میرم یا میشینم و گرنه هیچ کار دیگه انجام نمیدم 

سلام عزیزم منم اندمتروز دارم منظور تومور ماکر ک میگید چیه خیلی نگرانم بخاطر اندومتروز لانه گزینی انج ...

من اندومتریوز شدید لگنی داشتم بخاطر سزارین قبلی که دکتر بانخی که رحمم رادوخت نافم که کمی پارگی داشت دوخته بود  که باعث انتشار اندومتر در رودهها شده بودموقع پریود درد شدید درروده  مقعد تخمدان  تا ده روز در حد مرگ داشتم  تومار مارکت نرمال c125نرمال  ام ار ای نرمال  هیسترو سونو نرمال  چون نرمال بود گفتند لاپارا نمیخواد  تحمل کن یارحمت در بیار  یاباردارشو  و۵سال ناباروری ثانویه خلاصه سرت در نیارم با خوردن گرمی زیاد در پریود وچند روز بعد اون در حالی که بیخیال بارداری شده بودم باردارشدم  به نظرم عمل همیشه راه درمان نیست توکل بخدا چون دکتر گفت باعمل دوباره برمیگرده البته برای شما هرچی صلاحه انجام بده خواستم تجربم بگم از این درد وحشتناک به منم گفتند فقط ای وی اف  میتونی بکنی

بله باید آزمایش بدم اما امیدی ندارم میخوام مراقب باشم آندومتریوزم پیشرفت نکنه. من هم زمان با لاپا ...

نترس گلی آندومتریوز دیگه این قدر هم سرعت نداره، دور از جون مگه بافت سرطانیه

عزیزم هر جنینی هر چه به هفته 12 نزدیکتر میشه احتمال مشکلات ژنتیکی داشتنش میاد پایین تر و زیر 1 درصد میشه 

اصلا حتی تو بارداری طبیعی هم نصف سلول های تخم(جنین) نقص ژنتیکی دارن با وجود پدر و مادر کاملا سالم و این جور نقصها طبیعی هست متاسفانه و تمام این جنین ها که مشکل دارن یا لانه گزینی نمی کنن یا اگر بکنن قلب تشکیل نمیشه، یا اگر تشکیل بشه زود از کار میفته 

دیگه از هفته 12 به بعد کم کم علل سقط به محیط رحم و مشکلات ایمنی و انعقادی برمیگرده 

الانم تا روز آزمایش دنبال این چیزا نباش

نترس گلی آندومتریوز دیگه این قدر هم سرعت نداره، دور از جون مگه بافت سرطانیه عزیزم هر جنینی هر چه به ...

آزمایش دومم رو دادم

بتا اومده پایین

الان که تو برزخ هستم!

نمیدونم باید چیکار کنم!

کلا درمان رو بذارم کنار و هروقت نیاز بچه رو دیدم برم پرورشگاه بچه بیارم!یا یه کم بعد باز خودم رو گرفتار دکترا کنم😭

من اندومتریوز شدید لگنی داشتم بخاطر سزارین قبلی که دکتر بانخی که رحمم رادوخت نافم که کمی پارگی داشت ...

ببخشید منظورت از ام ار ای نرمال چیه منم ام ار ای انجام دادم فقط گفت چسبندگی نداری همین ولی اندومتروز رو داری