@زینبی_بابا  
سلام به همه دوستان
عزیزم من دوازده مرداد با دکتر مشایخی تو رویان انتقال داشتم البته روز انتقالم دکتر قاضی بود،و مثبت شدم و حدود هفت هفته هستم
لک بینی دارم و تشخیص هماتوم دادن،هفته پیش کمی خونریزی کردم و اورژانسی رفتم رویان که دکتر قاضی سونوم کرد و گفت قلب و هم میبینه و شک به دوقلویی کرد و گفت دستگاه مطب دقیق نشون نمیده و برام سونو داپلر نوشت برای فردا ۱۸شهریور.از یه طرف هم با دکتر مشایخی برای چهارشنبه ۱۹مردا وقت سونو ضربان قلب دارم.این هفته استعلاجی گرفتم.الان موندم بدون هماهنگی با دکتر مشایخی فردا برم داپلر و جوابش و براش ببرم یا بزارم همون چهارشنبه برم پیش مشایخی تا ببینم خودش چی میگه
شاید لزوم نبینه داپلر بشم و میگم ضرر نداشته باشه برام
موندم چکار کنم
از یه طرفم داپلر برای چهارشنبه گفت خیلی شلوغه و یه دکتر ببشتر ندارن و اینکه فردا و از دست بدم معروم نیست دیگه کی میتونم نوبت بگیرم.من جواب سونو و هم میخوام برای استعلاجی و فقط داپلر بهم برگه میده
در ضمن میخواستم بپرسم شما برای دوران بارداری پیش مشایخی موندین یا رفتیت تحت نظر دکتر دیگه..
موندم چکار کنم،مشایخی عالیه ولی رویان راهش بده و کرونا هم هست و اینکه احساس میکنم مشایخی همه چی و راحت میکیره
سر هماتوم به من چیز خاصی نگفتن که استراحت کنم و راه نرم و کار نکنم و که من پرسیدم نماز و نشسته بخونم گفتن نه لازم نیست،که ایستاده خوندم و خونریزی کردم