2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
انشالله موفق باشی عزیزم  دکترت نگفت برو واکسن انفولانزا بزن واسه بارداریت؟؟؟ میترسم زدن واکسنش ...

من دکترم گفت حتما واکسنش اومد باید بزنی چندسال هست به زن باردار میگیم بزنن منم منتظرم بیاد بزنم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
انشالله موفق باشی عزیزم  دکترت نگفت برو واکسن انفولانزا بزن واسه بارداریت؟؟؟ میترسم زدن واکسنش ...

نه چیزی نگفت ولی قبل شروع امپوله گفت حتما آزمایش گرونه بده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر که نگوووو واقعا هرکی نداشته باشه باخته بخدا نکه چون خودم دارم ولی واقعاااا نعمته من که همین دوت ...

منم خیلی دوتا دختر یه پسر دوست دارم اما تو خودم نمیبینم دیگه ۳ بار زایمان کنم 😂جنسیت اصلا مهم نیست اما کسی بخواد از اطرافیان سر جنسیت حرفی بزنه ما خیلی جدی ضایع میکنیم طرف رو تا دیگه نگه ...امان از زبان خانواده شوهر 😅سر بچم حرف الکی زیاد شنیدم که دلم واقعا شکست من هرروز دارم خدارو شکر میکنم واسه دخترم بعد یکی به خودش اجازه میده راحت توهین کنه 😒عجیبا بعضی ادما 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من دکترم گفت حتما واکسنش اومد باید بزنی چندسال هست به زن باردار میگیم بزنن منم منتظرم بیاد بزنم  ...

پس حتما بزن منم پیدا کنم میزنم

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
بله منم دوباری ک رفتم قصد سونو نداشتن.. بار اول خودم اصرار کردم سونوم کنید میخام ببینم قرص خوردم کیس ...

برام سونو شکمی نوشتن که بیرون انجام بدم ،نمیدونم برا چی میخوان ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم خیلی دوتا دختر یه پسر دوست دارم اما تو خودم نمیبینم دیگه ۳ بار زایمان کنم 😂جنسیت اصلا مهم ...

وای منم اصلا سومی و نمیارمم ولشون کن بابا منم سر دخترم که بهشون گفتم نفهمیدم بعدا شنیدم چقدر ناراحت شدن و وای من و میگی می خ استم خفشون کنم بعد شوهرم کلا تربیت بچه براش مهمه انقدر بهش احترام‌میزاشت اینا میگفتن واا بچه ۲ شاله که نمیفهمه اونم میگفت یکم مطالعه کنین شخصیت بچه تا ۲ سالگی شکل میگیره خلاصه نتونستن دهنشونو وا کنن اینکه پسره وای خداروشکر شوهرمم گفت اره خداروشکر که دختر سالم و با ادب دارم ایشالا اینم‌مثل ماهک بشه 

دهن مردمو که اصلا نمیشه بست 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود