2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ویزیت مطب روزای زوج هست ولی برای پانکچر و انتقال هر روز میرن. هزینه تقریبا 10 تومن شد با دارو و آزما ...

خیلی ممنون شرمنده زیاد سوال پرسیدم لطف میکنید شماره مطب و ادرس برام بزارید انشالله این دوران بسلامتی سپری کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دوتا دختر دارم دنبال یک دکتر خوبم واسه ی جنسیت 

شما چند سالتونه؟ آی وی اف خیلی به سن ربط نداره ولی خوب هر چی زود تر بهتر منم دختر دوممو باردارم البته دنبال تعیین جنسیت بودم که خدا خواست و باردار شدم الانم می خوام بعدی و سریع تر برم آی وی اف کنم البته نمیدونم چقدر بعد زایمان میشه انجام داد؟

ان شاالله عزیزم.البته من قبلا یکبار انتقال ناموفق داشتم.این میشه دومی که امیدوارم آخری باشه و با دست ...

خب پس انشالله که این دفعه حتما مامانی 

ملیکا جون چه خبر؟ انتقال دادی؟ برات دعا کردم گلم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم خیلی راحت با دارو میادپایین.میخایی داستینکس گه خارجیش هست رو پیدا کن خیلی بهتره

باید جواب آزمایشو ببرم دکترم ببینه دیگه نمیدونم میفرسته متخصص غدد یا نه نگرانم سیکل پانکچرمو کنسل کنه اخه دارم ال دی میخورم تموم شه پریود شم برم تو سیکل پانکچر

سلام بچه ها. خواستم خبر بدم. بتام خوب بود. ولی دندون دردم وحشتناکه. همسرم میگه نریم دندون پزشکی کرون ...

ان شاء الله دردهات کم بشن‌...

چه داروهایی استفاده میکنی؟؟

این ایام باید زیاد مراقب دندونها بود.والا درد و استرس و هزینه همه باهم میاد سراغ آدم.

شما هم دکتر حمدی میرید انشالله که انتقال دومتون نتیجه مثبت عزیزم من واسه ی جنسیت میرم اخه سنم بالا ب ...

نه عزیزم من تهران هستم ولی تعریف دکتر احمدی رو خیلی شنیدم اکثرا هم بار اول مثبت شدن به نظرم اگه نزدیکتون هست پیش ایشون برید بهتره هزینه اونجا کمترم هست من خانواده همسرم تبریز هستن ولی نمیتونم بیام چون نمیخوام اونا بفهمن

خدایا شکرت
ببین گلم اولا که رنج هر آزمایشگاهی فرق داره، و شاید درمان شده بوده برای سیکل، شاید هم اون روز شرایط ...

نه عزیزم اصلا قائم نمیکنم حتی دکترم گفت نیازی نیست دوباره آزمایش بدی چون آخرین آزمایشت برا ۷ ماه پیشه که منم اونو قبول دارم ولی خودم اصرار کردم باز آز بدم اگه مشکلی بود حل کنم بعد برم تو سیکل که دیگه خیالم راحت باشه

آره به خدا به هیییچ کس نگفتیم.اولین انتقالمو به دوتا از خواهرام گفتم اونقدر بهم استرس وارد شد که دیگ ...

قطططعا همینطوره ...منم هرروز خواهرام مادرامون ازمون میپرسن خیلی سخته ...استرس بهم وارد میشه وهرکس یه نظری میده برا خودش 

یکی میگه وااااای ivf...یکی میگه وای آمپول هورمونی ..مادرم که میگه حلالت نمیکنم اگر تخمکات رو کشیدی😭😭😭😂

مادرشوهرمم که دیگه هیچی خسته وناامید 

خلاصه سخته اگر نگی یه طرف سخته بگی دوطرف سخته

عزیزم دوتا دختر دارم دنبال یک دکتر خوبم واسه ی جنسیت 

انشاالله به سلامتی پس شرایطمون مثله همه منم دوتا دختر دارم میخوام ای وی اف برایه پسر کنم الان بارداری؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
شما چند سالتونه؟ آی وی اف خیلی به سن ربط نداره ولی خوب هر چی زود تر بهتر منم دختر دوممو باردارم ...

چه قدر خوبه که آدم تو این تاپیک مثل خودشو میتونه پیدا کنه من به مامانم گفتم برایه سومی میخوام ای وی اف بکنم انقدر قر زد که نگو پشیمانم که چرا گفتم ولی حد اقل اینجا کسانی هستن که با منم هم فکر باشم پس خواهشم میکنم تا آخرش بیاید به همدیگه دل گرمی بدیم تا انشاالله هممون سال بعد کاکل پیرامون بغلیمون باشه 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ششم شهریور بتام ۱۱۰ بود یازدهم ۷۶۷ بود سیزدهم ۱۵۰۱ امروز ۳۳۸۰

خوبه خداروشکر

الکی ب خودت استرس نده

مطمین باش همه چی خوبه😍😍😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ان شاء الله دردهات کم بشن‌... چه داروهایی استفاده میکنی؟؟ این ایام باید زیاد مراقب دندونها بود.وال ...

انوکسا. استرادیول. پروژسترون شیاف و امپول

اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم. ایشالا هیچکس رو کره زمین این درد رو نگیره