2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازادبود یا با بیمه؟

آزاد

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم من امروز جواب بتام مثبت شده و باید تکرار کنم ازمایشمو جمعه

تی تی جان تبریک میگم...آدم از دیدن مثبت ها کللللی ذوق میکنه...انگار که خودش مثبت میشه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
ای جونممممم وایی خیلی خوبه نمی دونم چرا برای من انقدر دیر میگذره  یه سوال من روزایی که حالم خو ...

قربونت 

درسته خیلی دیر میگذره 

منم شده بعضی اوقات قرصامو نخورم اشکال نداره ولی سعی کن بخوری مخصوصا آهن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام.روی اسمم بزنین میره توی پروفایلم.بعد از امضا لیست تاپبک ها هست.هرکدوم رو بخواین انتخاب کنبن و ب ...

نه لطفا لینک رو برام بفرستین تا از راهنمایی هاتون استفاده کنم. مرسی عزیزم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
قربونت  درسته خیلی دیر میگذره  منم شده بعضی اوقات قرصامو نخورم اشکال نداره ولی سعی کن بخ ...

لیانا شاید بخندی ولی بعضی موقع ها جایی که بچه هست خیلی کم پر پر می کنه دلم جنینه؟ البته تجربه که دارم از ۱۸ هفته بود ولی این جالبه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه گلم هیچ ربطی نداره، ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا کاملا متفاوت هستن و واکسن فقط جلوی آنفولانزا رو ...

ممنون زینب جون 😘 خدا خیرت بده ❤️

ممنون عزیزم .  همچنین نی نی های شما من روز ۱۸ و ۲۵ گذاشتم اره پر رنگ بود .

بسلامتی عزیزم.من فردا روز ۱۵ هست میخام برم ازمایش ولی امروز عصر تالا یکم دستمال برام حالت خونریزی قبل پریودی نشون داد خیلی خورد توذوقم.ولی چهارتا بی بی چکم که مارک هایه مدیکور و لاوین رز بود هاله افتاده.عکس گذاشتم قبلا.حالاموندم.خیلی ناراحتم برام دعا کنین😭

شادن جان خیلی از شما و بقیه بچه ها عذر میخوام که میگم ، الان داشتم لباس زیرمو عوض میکردم  یهو د ...

نه عزیزم لک کم نیاز به شیاف نداره من اونسری بعداز سونو لک قهوه ای تقریبا یکی دو سانتی دیدم شیافم نذاشتم به دکترمم گفتم گفت هرموقع چندبار لک دیدی شیاف بذار 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...