2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
عزیزم دکترای سونو میگن صدای قلب واسه ۸ هفته خوب نیست بزارن ایشالا غربالگیری صدای قلبش رو میزاره  ...

ا من نمیدونستم فکر میکردم میزارن صداشو... من از انتقالم تقریبا ۶ هفته میگذره منو شادن جون توی روز ازمایش دادیم ولی من میترسم برم سونو خیلی استرس تشکیل قلبو دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@samaneh_m   کجایی ؟ خیلی به فکرت هستم میشه بیای یه خبر از خودت بدی؟ بتا بالا رفت؟  ان ش ...

سلام پروانه جان خوبی گلم؟در چه حالی؟شما وقت ازمایشت نرسیده؟بحق حضرت عباس بیای خبر مامان شدنت رو بدی 

ا من نمیدونستم فکر میکردم میزارن صداشو... من از انتقالم تقریبا ۶ هفته میگذره منو شادن جون توی روز از ...

نه عزیزم برو‌همه این استرس هارو‌داشتن‌ و دارن طبیعیه بعدش استرس غربالگیری رو داری 🤪 تا آخرش همینه 😖 

۸هفته برو سونو با خیال راحت انشاالله تا آخر بارداری همه چی خوب باشه و نی نی رو سالم بغل کنی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها من جوابمو گرفتم....همین الان که دستمه و دارم گریه میکنم به شماها دوستای نازنینم دارم پیا ...

الهی شکر الهی شکرررد بسلامتی بیان‌تو بغلت خیلی خوشحالم‌برات عزیزم..برای ماهم دعاکن عزیزم...الحمدالله شکرررر خدااااا بحق اهل بیت بسلامتی به دنیا بیان

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
مرسی شادن جون از دلگرمیت...الهی خدا دلتو گرم کن همیشه...شادن جون بتام کم نیست یعنی؟

عزیزم بتای شما که خوبه بتای من روز ۱۴ ۱۴۰ بود بعد ۴۸ ساعت شد ۲۲۴ دیگه چون روند رشدش طبیعی بود تای ۵ روزی نرفتم ازمایش دوباره که رفتم شد ۳۱۴۰ ...شما هم استرس نداشته باش بچه های اینجا اینقد به من گفتن نگران نباش من بازم استرس داشتم ولی من به شما میگم ریلکس باش مثبت مثبتی فکرای منفی رو بریز دور (یکی میخواد اینا روبه خودمم بگه 😂😭)

سلام بچه ها من جوابمو گرفتم....همین الان که دستمه و دارم گریه میکنم به شماها دوستای نازنینم دارم پیا ...

مبارک باشه عزیزم 😍😍بیداری عزیزم ،الان دیگه وقت خوشحالی و لذت بردن از زندگیه ،انشالله که همیشه شاد باشی گلم 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نوشین جان من برگه دستمه الان....بتام شده 300...دارم گریه میکنم...نمیدونم خوابم...خوبه...بده...بیدارم ...

تی تی جون خیلی تبریک میگم...انشاالله به سلامتی و خوشی بغلش کنی

همراه نی نیت برا ماهایی که این ماه انتقال داریم دعا کن لطفا،،دعای مادرا میگیره...ممنونم😘

ممنون عزیزم.من شهرستان باید برم.میشه اینجا برم قبلش سونو بشم یاباید برم پیش خودش یزد؟

خود دکتری که قراره ای وی اف کنه پانکچر و یا انتقال اون معمولا سونو میکنه باز هم میخواهید بپرسید ازشون..

تی تی جون خیلی تبریک میگم...انشاالله به سلامتی و خوشی بغلش کنی همراه نی نیت برا ماهایی که این ماه ا ...

شماهم این ماه انتقال داری؟؟ منم منتظرم پریودشدم برم..ان شاالله که خیره این ماه برای همه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
خود دکتری که قراره ای وی اف کنه پانکچر و یا انتقال اون معمولا سونو میکنه باز هم میخواهید بپرسید ازشو ...

ممنون عزیزم 💚

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وای من تازه پریودم تموم شد میشم ماه بعد. انقد ذوق دارم زودتر دوباره میرفتم انتقال

عزیزدلممم الهی ک انتقالت مثبت بشه دو قلوی سالم و ناناز موش موشی ..من‌همچی سپردم‌به خدا.‌دیشب اخرین قرص جلوگیریم‌خوردم بخاطر لکه بینی‌خوردم...دیگ باید نهایت تا چهار پنج‌روز بعدش پریود بشم ..برم‌پیش دکتر تو سیکل انتقال..دکترر دو سه ساعت فاصله داره تا شهرمون...