2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
دوستان دکترای شما در مورد واکسن آنفولانزا چیزی نگفتن ؟ که باید کی بزنیم ؟ 

لیانا جان فصلش الانه و شما هم که بارداری باید بزنی حتما

ولی من که دائم تو خونه هستم و پیش کسی نمیرم امسال نمیزنم چون میخوام به گروه های پر خطر برسه

(حالا تا پارسال هیچ کی نمیزد و اخ بود امسال همه هول کردن حتی گروه هایی که پر خطر نیستن) 

مامان شدنت مبارک عزیزدلم، الهی شکر، الهی که تمام منتظرا خیلی زود نتیجه سختیاشونو ببینن😍😍😍 بتاتم ...

مرسی شادن جون از دلگرمیت...الهی خدا دلتو گرم کن همیشه...شادن جون بتام کم نیست یعنی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای مهربونیت بشم...ایشالله فردای جیغو هورا برای تو میکشیم

ایشالا عزیزم با دعا تو مامان قشنگم😍 توکل  به خدا  برو شادی کن لذت  ببر  با همسری خوش بگذرون  استرس از خودت دور کن 

تا فردا منم تا ساعت ۱۲ خبر  میدم

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
لی لا جونم سلام. خوبی؟نی نی گلی خوبه؟یه سوال برام پیش اومد.من هیچوقت ویتامین d دکترم بهم نداده چون ب ...

نه عزیزم اگر متناسب باشه نیازی نیست. برای منم چون‌ توی آزمایشات قبل از انتقالم ویتامین دی نرمال بود دکتر بهم نداد و خدا رو شکر مثبت هم شدم. الان دکتر باز برام آزمایش نوشت و گفت اگر کمبود داشتی  بخور اگر نه که لازم نیست.

سلام بچه ها من جوابمو گرفتم....همین الان که دستمه و دارم گریه میکنم به شماها دوستای نازنینم دارم پیا ...

وااااییییییییییییی موهای تنم سیخ شد

اولش گفتی گریه فک کردم دورازجون منفی

خدایا هزاااارمرتبه شکرت 😍😍😍😍😍😍😍

مبارکت باشه مامان خانوم 

باید جشن گرفت این ماه ...ماشاالله ماشالله ماشاالله 

همه مامان شدن 

تو گروه کسی نمونده جزمن و مامان سوفی و آستاره وملیکا و بارانا ...صف تموم بشه برسه به ما ایشاالله

بله عزیزم خداروهزارمرتبه شکر همه چی خوب بود، امروز بهم گفت هشت هفته و دو روزم سونومم شکمی بود

خوب خداروهزار بارشکر .من خیلی دلم میخواد برم ولی صبر میکنم شوهرم بیاد باهم بریم دلم میخواد باشه 

نوشین جان من برگه دستمه الان....بتام شده 300...دارم گریه میکنم...نمیدونم خوابم...خوبه...بده...بیدارم ...

تبریک میگم عزیزم. خیلی خوشحالم برات. الهی بارداری راحتی داشتی باشی و به یه چشم بهم زدن نی نی ها تو بغلت باشن 

لیانا جان فصلش الانه و شما هم که بارداری باید بزنی حتما ولی من که دائم تو خونه هستم و پیش کسی نمیرم ...

مرررررسی زینب جون دست گلت درد نکنه ممنووون از راهنماییت پس حتما میرم میزنم 

فقط من دوسال پیش واسه اولین بار زدم ولی دوهفته بعدش سرما وحشتناک خوردم همش میترسم مثل سری پیش بشم به نظرت ربطی داشته به واکسن ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
صدای قلبو هم میزارن؟

عزیزم دکترای سونو میگن صدای قلب واسه ۸ هفته خوب نیست بزارن ایشالا غربالگیری صدای قلبش رو میزاره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی شادن جون از دلگرمیت...الهی خدا دلتو گرم کن همیشه...شادن جون بتام کم نیست یعنی؟

قربونت

نه عزیزدلم خوبه، میدونی بتا چجوریه؟ از یه روزی شروع میکنه به اضافه شدن بعضیا زودتر بعضیا دیرتر

مثلا من روز دوازده 162 بود بتام ولی خیلیا هستن همون روز 12 بتاشون بالای هزاره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوب خداروهزار بارشکر .من خیلی دلم میخواد برم ولی صبر میکنم شوهرم بیاد باهم بریم دلم میخواد باشه  ...

به امید خدا هم فندقتو میبینی هم قلبش عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...