2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
مامان سبحان شما انوکسا نداشتین؟ تزریقش به کجای ناف مجازه؟ فقط طرفین راست و چپ؟ یا بالا و پایین مشکلی ...

چرا عزيزم بارداري اولم داشتم ، من كلا اطراف ناف ميزدم جاش فرقي نميكنه ، من وقتي هفته بارداريم رفت بالا توي ران پاهام هم ميزدم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه  گلم نیازی نیست اصلا، فقط اگر دور از جون اون علائم که نوشتم اومد باید بری وگرنه اصلا نیازی ...

عزیزم من اصلا از اول تب نداشتم کلا تبم ۳۶ بالا نمیرفت.اسهال و استفراغ نداشتم کلا سرف هم ندارم فقط یکم احساس میکنم نفسم سخت بالا میاد و یکم بدن درد داشتم که نسبت به روز اول خیلی خوبم فقط میدونی چیزی که منو نگران میکنه میترسم ریه ام درگیر بشه دیر بفهمم فقط این غذابم میده دکتر گفتم گفت نیازی ب اسکن نداری

عزیزم کمک نداری؟ انگار روحیه ات یکم تضعیف شده. درسته؟

مامانم میاد پیشم ولی واقعیت اینه خودم هنوز ریکاوری نشدم، اونوقت یه سری اتفاقاتی هم میفته که روز به روز حالم بدتر میشه، اینقدر عصبیم که گفتم مامانمم دیگه نیاد پیشم، دلم براش میسوزه، چرا باید اینقدر بخاطر من عذاب بکشه، میاد اینجا میگه تو غذا هم درست نکن، خودم برات درست میکنم، منم نمیتونم اینجوری، چرا باید مامانم اذیت بشه؟ اصلاً خوب نیستم، احساس میکنم یه نصف شبی از خونه میزنم بیرون، اما نمیدونم بدون سفید برفیم چکار کنم 😢

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضی جونم ۷۶۷ بود . پنج شنبه باید دوباره آز بدم بعد زنگ بزنم دکتر جواب هردو رو براشون بخونم

مبارکت باشه عزیزم، الهی شکر، دیگه نگران نباش، خدا پشت و پناهت باشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دعا میکنم خدا همه این مشکلاتتونو حل کنه و به آرامش و آسایش برسید عزیزم،،  ان شالله

ممنونم از دعای خیرت 

مامانم میاد پیشم ولی واقعیت اینه خودم هنوز ریکاوری نشدم، اونوقت یه سری اتفاقاتی هم میفته که روز به ر ...

عزیزم ب جز مامانت، خواهر، مادر یا خواهرشوهرت نزدیکتون نیستن؟

مامانا خیلی گناه دارن منم هیچ وقت دلم نمیاد مامانم کارامو بکنه، ولی یه وقتایی مجبور میشم. اگه مجبوری اشکال نداره، بزار بیاد از نظر روحی هم بهتر میشی. ب خودت سخت نگیر انشالله بعدن ک روبراه شدی جبران میکنی براش. هر چند نیاز ب جبران هم نداره😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه  گلم نیازی نیست اصلا، فقط اگر دور از جون اون علائم که نوشتم اومد باید بری وگرنه اصلا نیازی ...

سلام زینبی‌جون دکتر برام گونال اف ۹۰۰یک عدد و۱۲ عدد منوگون‌نوشته به نظرت آمپولهای خوبین‌  من دفعه ی قبل سینا ل داشتم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

دوستان برای تشخیص ضخامت رحم چندم بایدبرم؟؟الان ۱۲روز از پاک شدنم میگذره؟آزاد برم بدون نسخه پزشک قبول می کنند؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دوستان برای انتقال دوم چقدر هزینه باید بدیم؟من جنین فریز شده دارم میشه بگم بلاست بکنم برام؟قبول می کنم یا شرایطی داره؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم ب جز مامانت، خواهر، مادر یا خواهرشوهرت نزدیکتون نیستن؟ مامانا خیلی گناه دارن منم هیچ وقت دلم ...

عزيزم یه دونه خواهر دارم که تو یه شهر دیگه زندگی میکنه، شاغل نمیتونه بیاد پیشم 

متأسفانه خانواده شوهرم هیییییییچ کمکی بهم نکردن فقط حرفهایی میزنن که بیشتر عصبیم میکنن