2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
عزيزم یه دونه خواهر دارم که تو یه شهر دیگه زندگی میکنه، شاغل نمیتونه بیاد پیشم  متأسفانه خانوا ...

سلام مرضی جان

چه شیرخشکی میدی به دخترت؟ اپتامیل؟ کدوم نوعش؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی عزیزم بچه های گلت خوبن؟ اره نشستم منتظرم صدام کنن دعا کن همه چی خوب باشه  ببین تاپی ...

سلام گلم

خوب بود همه چیز انشاالله؟ 

به همسرم گفتم تاب برقی رو. گفت جمعه بریم خیابون بهار اگه خدا بخاد تهیه کنیم . فسقل خان فقط میگه تابم بده .داره تپل هم میشه.واقعا سختمه همش بغل و روپامه.مرسی از راهنمایبت 😘😘

سلام مرضی جان چه شیرخشکی میدی به دخترت؟ اپتامیل؟ کدوم نوعش؟

سلام سارا جون 

آره عزیزم آپتامیل 1 میدم، چطور؟ 

آقا پسرت چطوره؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام گلم خوب بود همه چیز انشاالله؟  به همسرم گفتم تاب برقی رو. گفت جمعه بریم خیابون بهار ا ...

سارا گلی اگه دیدی تأثیر مثبت داشت به منم اطلاع بده، سفید برفی هم دوس داره من همش رو دوشم تابش بدم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مامانم میاد پیشم ولی واقعیت اینه خودم هنوز ریکاوری نشدم، اونوقت یه سری اتفاقاتی هم میفته که روز به ر ...

باز خداروشکر که مامانت کمک حالته.خدا حفظش کنه واستون..اهمیت نده به حرفهای اطرافیانت. دهن مردم همیشه بازه.به خودت برس و از مامانت هم حتما کمک بگیر.دوماهش تموم شه خیلییی بهتر میشه .پسرمن اروم شده.منتها خابش خرابه! روزها خابه شبها بیدار..الان خونه رو گذاشته رو سرش از بس که با خودش داره حرف میزنه و میخنده 😁 اروم میشه سفید برفی به زودی.یکم دیگه هم تحمل کن مامان مهربون.

راستی پستونک نمیگیره؟

سلام سارا جون  آره عزیزم آپتامیل 1 میدم، چطور؟  آقا پسرت چطوره؟

من اپتامیل پپتی جونیور میدم. با نظر دکتر شیرخودم روهم نمیدم دیگه.چون رژیمش سخت بود واقعا و شیرم کم بود کلا شیر خودم رو قطع کردم فقط بهش پپتی جونیور میدم.

میگم میخای امتحان کنی این شیرخشک رو.این شیرخشک سبکه.شاید بیشتر بهش بسازه.

باز خداروشکر که مامانت کمک حالته.خدا حفظش کنه واستون..اهمیت نده به حرفهای اطرافیانت. دهن مردم همیشه ...

اگه مامانم نبود حتماً الآن یه بلائی سرم اومده بود، ممنونم عزیزم 

سارا جان دلم میخواد اهمیت ندم ولی هم سخته هم خییییییلی بهم فشار میاد، باورت میشه مامانم 6 کیلو کم کرده تو این مدتی من زایمان کردم؟؟ اونوقت پدرشوهرم به همسرم گفته، مرضی چرا به ما زنگ نمیزنه؟؟؟؟ بجون دخترم من نمیفهمم شب و روز چطوری میگذره، اونوقت اینها چه انتظاری از من دارن، اونوقت جالبه که خودشون اصلاً به من زنگ نمیزنن، فقط به همسرم زنگ میزنن، خب چکار کنم منم ازین طرف فشار رومه، بیشتر عصبی میشم با این حرفهای چرت 

باز خداروشکر که مامانت کمک حالته.خدا حفظش کنه واستون..اهمیت نده به حرفهای اطرافیانت. دهن مردم همیشه ...

سارا جان، وقتی گشنه س که امکان نداره پستونک بگیره، وقتی هم سیره اصلاً، فقط وقتی میخواد بخوابه، میگیره، تا خوابید هم قشنگ با زبونش میندازش بیرون 

سارا یعنی میشه دختر منم بیدار باشه و گریه نکنه؟؟ واقعاً برام رؤیا س، چون تا وقتی خوابه که خوابه، وقتی بیدار میشه نهایتش 5 دقیقه میتونم باهاش حرف بزنم و آروم باشه، بعدش شروع میکنه به گریه کردن، بخدا کاش بیدار باشه ولی گریه نکنه، از بس جیغ هاش تو گوشم 

من اپتامیل پپتی جونیور میدم. با نظر دکتر شیرخودم روهم نمیدم دیگه.چون رژیمش سخت بود واقعا و شیرم کم ب ...

سارا میدونی مثلاً دو روز گذشته حتی یه بار هم بالا نیاورد، ولی دیروز، روز خوبی نداشتیم هم زیاد بی قرار بود هم با هر بار شیر خوردن بالا میاورد، من احساس می‌کنم هروقت کولیک اذیتش میکنه و گریه میکنه، هی بالا میاره 

شیر خشک پپتی جونیور هم شنیدم که خوبه برای بچه هایی که حساسیت یا کولیک دارن اون رو امتحان کردین؟

والا عزیزم سارا جون هم همینو گفتن، حتماً امتحان میکنم، ممنونم گلم 

عزيزم یه دونه خواهر دارم که تو یه شهر دیگه زندگی میکنه، شاغل نمیتونه بیاد پیشم  متأسفانه خانوا ...

ای بابا .. از دست آدمای نامهربون😞 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻