2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزم. من دو مرداد پانکچر کردم. روز پانکچر ۵ میلیون و نیم دستمزد دکتر، یک میلیون برای جنین شناس ...

سلام عزیزم خوبی چرا بیمارستان بهمن میگه بخاطر کرونا دوماه دیگه انتقال میدن چرا انقدر فاصله میدن ؟ مگه کرونا دوماه دیگه تموم میشه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی چرا بیمارستان بهمن میگه بخاطر کرونا دوماه دیگه انتقال میدن چرا انقدر فاصله میدن ؟ مگ ...

برا من اینجوری نبود. دو‌مرداد پانکچر کردم‌و چون هایپر شدم توی اون سیکل برام انتقال ندادن. دو شهریور انتقال دادن. ولی برا پانکچر و انتقال قبلش رفتم تست کرونا دادم بردم برابیمارستان که کرونا ندارم. بیمارستان مشکل نداره. تازه من توی تیرماه هم ای یو ای کردم.

وااای خدا پس کی پنجشنبه میشه اخه پریود های من خیلی منظمه  میترسم به آزمایش  نرسم 😅

و اینکه تو تاپیکها یا خانم  مشکل داره یا آقا

با این حال شده که باردار بشن با آی وی اف

ولی ما آزمایش هامون هر دو هیچ مشکلی نداره  حتی ژنتیک و انعقادی  هم دادیم مشکلی نبود 

دکترم گفت اگر مثلا با یکی دیگه ازدواج میکردی  شاید تا حالا ده تا بچه داشتی  نازایی ناشناخته داری

هییی  خدا به خیر بگذرونه

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ببخشید عزیزم من جواب میدم شمامیتونید بگیدبا  بیهوشی انتقال بدن بهتون چون امکان داره خودتونو منق ...

منم باید همینکارو کنم اوندفعه خیلی اذیت شدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه ها من به خاطر اینکه پریودم افتاد تو تعطیلات انتقال این ماهو از دست دادم. بعلاوه اینکه دارم دکترم ...

عزیزدلم خیره ایشالا سیکل بعدی با خبرای خوب بیای حالتو میفهمم منم قبل پانکچر همش میگفتم اگر انتقالم بیفته دوماه بعد من چطوری صبر کنم🤗🤗🤗🤗

ای جان  من ۲۹مرداد پانکچر شدم بیمارستان مهر  ۱۲تا جنین شد  دکتر گفت پریود شدی &nbs ...

به سلامتی عزیزم، خدارو شکر تعداد جنینا هم خوبه، ان شاالله همون جنسیتی هم که میخوای بشه، ولی آزمایش بارداری چرااا؟ شما که پانکچر شدی، دیگه آزمایش بارداری برای چی🙄

سلام عزیزدلم  نه هنوز همونجوری هستم البته نه به بدی اولش آخه مادر همسرم منو برد خونشون از وقتی ...

آخی خیلی سخته عزیزم، تجربه ی هایپر رو دارم البته مال من با آمپول و سرم کنترل شد و بستری نشدم. انشالله همین یکی دو روزه کامل خوب میشی💕 ممنونم از جوابت😍 خوش باشی عزیزم، چ عالی این مدت حسابی استراحت کن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خدا نگهدارش باشه برات عزیزم. منم فقط دوتا جنین برام تشکیل شد،امیدوارم برامنم بگیره

خداروشکر یادمه تهران بودی و منتظر بودی ببینی جنین تشکیل میشه یا نه. برات خوشال شدم. انشالله انتقالت هم جواب مثبت بگیری.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻