2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
عزیزم چه سخت... کجا میرفتین که این طوری شد؟

رویش کرج با اون جنین شناس مزخرفش یه خانوم بامن بود از ۷ تا تخمک اونم فقط دو تا جنین شد دکتر گفت جنین شناسی ضعیفه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
از تسه؟بله که نتیجه گرفتیم.برا من که جنین تشکیل نمیشد ۸ تا جنین تشکیل شد.مورفو اسپرمی که از تسه بردا ...

وای جدی میگی؟خداروشکر 

یعنی سریهای قبل هیچی تشکیل نمیشد؟میشه به درخاست خودم با  تسه اسپرم پیدا کنن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر چه دلی داره من که نمیتونم امروز روز دهم   ‌تحمل بی بی چک ندارم سیزدهم  میرم  آز ...

ایشالله مامانی روژان...منم مثله توام...چهارشنبه باید برم از بدم...خداکنه دله همه شاد بشه بعدش دل ما دوتا هم شاد بشه

راستش من فردای انتقال هم رفتم حمام اما نشستم یک شامپو  زدم سرمو اومدم بیرون آبم زیاد داغ نبود

نوشین جان امیدوارم حالت بهتر بشه

منم هایپر شده بودم،حالم خیلی بد بود،

سرم زدم خوب شدم

الان دقیقا مثل شما مطمئنم خدا کمکم کرده و من مامان شدم

من در تمام دعاهام اول برای همه ی خانمها و دوستام که در آرزوی بچه هستند دعا کردم و در نهایت برای خودم😭

نذر کردم انشالله جواب آزمایشم مثبت شد به نیت بچه دار شدن همه ی دوستان ۱۴۰۰۰صلوات بفرستم💚💚💚💚

من به نذر صلوات خیلی معتقدم

هر وقت تو کارم گره میفته نذر صلوات میکنم

انشالله خدای مهربون هیچ خونه ای بدون بچه نذاره،و هیچکسی رو‌گرفتار دکتر نکنه💚💚💚💚💚💚🙏🙏🙏🙏

والله قصدشون نه خیرخواهی و نه کمک... این بار یک نفر از اقوام خیلی اصرار که دقیقا مشکلت چیه شوهرت از ...

خوب گفتی 

ولی واقعا روت شد بااین جدیت بگی؟من همش در عذابم جواب اقوام رو چی بدم رومم نمیشه ایقد محکم بگم

هیچی نیست عزیزم...نگران نباش...رفتی سونو؟ سونوی واژینال کردی شاید اینطوری شده که طبیعیه...اصلا مهم ن ...

مرسی فداتشم .نه سونو هم نرفتم نمیرونم چم شد یهو

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دختر چه دلی داره من که نمیتونم امروز روز دهم   ‌تحمل بی بی چک ندارم سیزدهم  میرم  آز ...

من بار هشتممه انتقال میدم دیگه از بس بی بی چک منفی دیدم خودمو سپردم بخدا و عادیه برام.خدا کنه اینبار مثبت باشم

من امروز شش هفتم تموم شده ...صبح انگار یکم ترشح قهوه ای داشتم ...نگرانم خیلی😔  رابطه هم نداشت ...

منم اون هفته یه بار لک قهوه ای داشتم عزیزم فردای روزی که سونو شدم، راستی سونو رفتی؟ یادم رفته گفتی رفتی یا نه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

به به چه بی بی چک خوشگلی😍😍😍 انشاالله تمام منتظرا همچین صحنه ی قشنگی رو ببینن💕💕💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من قبل انتقالم امپول ویتامین ب12میزدم...ولی بعدش دکتر نگفت بزن یا نه...الان روز 9هستم...بزنم ...

عزیزم منم قبل انتقال ب12 داشتم دکترم گفت بعداز انتقال قطعش کنم منم دیگه نزدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40