2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
نوشین‌جون‌کجایی‌عزیز‌دلم بیایه‌خبری‌ازخودت‌بده بهترشدی؟؟ راستی‌براباردوم‌تبریک‌میگم‌مامان‌شدنت خ ...

سلام صاحل جونم خوبی دیشب تا ساعت ۴ صبح بیمارستان بودم امشب هم دوباره باید برم سرم بزنم باز 

قربونت برم الهی که احوال پرس من هستی 

ایشالا خبرای خوب از خودت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم دیشب تا رسیدیم خونه ساعت ۴ صبح بود .  بهم سرم آلبومین داد با یکسری آمپول ، یک ...

این سرم البومین مثله معجزه اس عزیزم...هیچ نگران نباش که زودی سرپات میکنه...عالیه...خودتم یکمی مواد پروتیینی اگر برای نی نی ضرری نداره مثل ژله سفیده تخم مرغ و کباب گوسفندی بخور

پاییییییییییز جونم مبااااااااارکه مامان شدی  امروز گداشتی؟

بله امروز ولی بعدسه چهار دقیقه دیدم منفیه گذاشتم و رفتم خابیدم بعد بیدار شدم دیدم اینجوریه حالا موندم ک مثبته.اگه منفی باشه اصلا هاله نمیندازه ب نظرت

بچه ها توروخدا بگین بقیه همینجورن مثلا تست بمونه الکی هاله میندازه یا اگه چیزی نباشه سفید میمونه.بعد ...

عزیزم من تجربه ای از بی بی چک ندارم ولی قطعا باید یه چیزی باشه که هاله بندازه ....مباااارکه عزیزم مامان شدی🥰

بچه ها توروخدا بگین بقیه همینجورن مثلا تست بمونه الکی هاله میندازه یا اگه چیزی نباشه سفید میمونه.بعد ...

دختر چه دلی داره من که نمیتونم امروز روز دهم  

‌تحمل بی بی چک ندارم سیزدهم  میرم  آزمایش  توکل به خدا 

ایشالا که مثبته😚

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
کدوم ازمایشگاه جنین شناسی بود ؟ تهران؟  یعنی چی فولی خالی کردند؟ خیلی سخت بود براتون و خیلی ا ...

رویش کرج می رم دکتر روزه تخمک کشی کل فولیکول‌بالغ و می کشه بعد جنین شناس تعداد تخمک هارو میگه دکتر این جوری به من گفت جنین شناس گفت هفت تاش پوچ

سخت که بود ولی این بار با انرژی بیشتر واطلاعات خوبی که از بچه ها گرفتم میدونم جواب میگیرم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه ها من قبل انتقالم امپول ویتامین ب12میزدم...ولی بعدش دکتر نگفت بزن یا نه...الان روز 9هستم...بزنم یا نزنم؟ انوکسا هم میزنم...ویتامین بی رو قبلا هفته ایی یکی میزدم الان توی این 9روز نزدم...به نظرتون بزنم امروز؟