2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
بچه ها گفتن احتمال داره هایپر شده باشی که بعد انتقال خووش رو نشون داده ترسیدم بخورم به تعطیلات . گفت ...

عزیزم اسم دکتری که باهاش میکرو‌کردید چیه؟

الان بعد انتقال چه داروهایی دارید؟ قرص پردنیزولون دارید؟

بچه ها گفتن احتمال داره هایپر شده باشی که بعد انتقال خووش رو نشون داده ترسیدم بخورم به تعطیلات . گفت ...

نوشین جان روز چند انتقالی؟بین پانکچر و انتقال چند روز فاصله افتاد؟

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارچین جون روزی چقدر پروژسترون استفاده میکنی؟ امپول داری یا شیاف؟ وقتی لک دیدی شیاف بیش تر کردی فردا ...

عزیزم تا الان هر ۱۲ ساعت بود. که گفت اگه لکه بینیت ادامه داشت روزی ۳ تا استفاده کن. امروز اولین روزمه اما ادامه میدم. 

مرسی گلم  میگم راسته اون کاناله؟میگم شاید اغراق کنن برای جلب مشتری  اخه خیلی رویایی بود ...

نه بابا راسته همش بعدم اون بدبختا هم مث ما بودن همشون با همون مشکلات رویایی بعد از چندین و چند سال بچه دار شده بودن دیگه...

دیگه الان همه میدونن بعد چند سال البته برای اونایی که استقامت و صبرشون تو این راه زیاده خدا خودش یه گشایشی میکنه و بچه دار میشن بقول شوهرم الان دیگه فقط مرگه که چاره نداره بقیه چیزا درست میشه دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره

عزیزم میشه بپرسم تعداد حرکت مورفو همسر شما چند؟ تاحالا میکرو کردین؟ اون پودر اگر اشتباه نکنم اندرو ...

عزیزم به نظرت روی بقیه فاکتورهای اسپرم هم تاثیر داره؟قیمتش چقدره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دارم دارو میخورم، ۱۳ شهریور میرم سونو ببینم اندومترم چطوره؟ سری قبل اندومترم نازک بود و به داروها ج ...

عزیزم شما مشکل ایمنی دارید که بهتون هپارین دادن...پردنیزولون هم برای مشکله ایمنیه فکر کنم آره یا چیز دیگست؟؟.آخه من دو دفعه قبلی که انتقال داشتم تو بابل بهم پرد دادن نمیدونم الان که رویان انتقال دارم هم بهم میدن

شما هم رویان میری؟؟؟

خواهش ميكنم عزيزم ، عزيزم براي من در هيچ از يك بارداريهام توي سونوي nt تشخيص ندادن جنسيت رو ولي خيلي ...

سلام عزیزم میشه بگی سلفری هزینت چقدر شد کجا انجام دادی؟من ۱۲ هفته هستم تا ۲۰ وقت دارم انجام بدهم ؟

عزیزم هورمون رشد چیه؟ یعنی اسم آمپولش هورمون رشد هست؟ یا اوویترل؟

اسم امپولش هورمون رشد هست به دو صورت عضلانی و زیرپوستی هست که ما زیرپوستی تزریق داریم. یک اسم دیگه هم داره الان حضور ذهن ندارم.

میگن برای تقویت رحم هست ولی نمیدونم حقیقتش چه علتی داره که برای ما تجویز میکنند.

اره سری قبل هم دو تا داد نه داروی خوبی نیست زیاد نکن.. چند سالته من ۴۰ سالمه شاید به خاطر سنم دو تا ...

نه پردنیزولون ربطی به سن نداره ستاره جون

به ایمنی بدن مرتبطه

خیلی از پزشکا تو اولین انتقال بدون نوشتن ازمایش ایمنی هم میدن که فکر کنم دکتر شما از همین دسته ست

خواهش 
عزیزم شما مشکل ایمنی دارید که بهتون هپارین دادن...پردنیزولون هم برای مشکله ایمنیه فکر کنم آره یا چیز ...

من مرکز امید میرم تهران..

بار اول فقط استرادیول بود

بار دوم استرادیول و پرد و هپارین

این دفعه هم هر سه +هورمون رشد

کلا برای افراد ۳۹ یا ۴۰ سال به بالا و افرادی که انتقال ناموفق دارن تجویز میشه.

من ازمایش ایمنی دادم به پیشنهاد خودم به یک دکتر دیگه و مشکلی نداشتم ولی جالبه دکتر خودم اصلا اعتقادی به این ازمایشات نداره و حتی ازمایشم رو که بردم رو هم نگاه نکرد.