2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ممنونم عزیزم از راهنماییهاتون  ، حتما به توصیه هاتون عمل میکنم ، خیلی رفرنسهای خوبی معرفی کردید ...

دوست خوبم الان فقط به اون جنین عزیزت فکر کن...شمایی که خدا نعمت مادر شدن رو بهت هدیه داده حتما همیشه حافظ و نگهبان خودت و کوچولوت خواهد بود.سعی کن شاد باشی و به خودت برسی تا نی نی هم از شما تاثیر بگیره و اونوقت ببین چجوری تو دلت پشتک میزنه و خوشحاله...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من میکرو کردم دکترمم پیله وری هستش

شادان جون سلام ببخشا مشکلت چی بود؟ فاطمیه انجام دادی؟هزینه ش چقدر بود؟ ازش راضی هستی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام خانوما من دوساله اقدامم پلی کیستیکم ومشکل دیگه ای ندارم تخمدانم به دارو همیشه جواب میده و ما ...

سلام عزیزم همون اول کار برات میکرو درنظر نمیگیرن..احتمالا اول دو یا سه بار iui میکنند اگه جواب نداد برات میرن سراغ میکرو

منم مث شما پلی کیستیکم درضمن شوهر تو ببر مرکز ناباروری آز بده حتما چون اونجا خیلی کارشون دقیق تره نشه مث من که بیرون شوهرم آزمایش داد بردم به دکترم نشون دادم گفت جوابش عالیه بعد یکسال که باردار نشدم رفتم مرکز نازایی اونجا فهمیدم اسپرم شوهرم همچین عالی هم نیست تحرکش کمه یکسال هم اینجا کلی خرج کردم و ۴ بار iui و دوبار انتقال منفی،،،دیگه پا شدم رفتم رویان فهمیدن شوهرم مورفولوژی سالمش فقط دو درصده که یه معضل جدید بود...انشاالله برا شما همه چی خوب باشه ولی اگه بری مرکز ناباروری آز بدین خیالتون راحت میشه واقعا که چیزی نیست...امیدوارم موفق باشی😊

امریکا خیلی گرونه ۳۰ هزار دلار هزینش هست واسه همین اومدم ایران هزینه هاش بدون پی جی اس گرون نیست به ...

سلام گل قشنگم من همدانم دیروز رفتم یکبار دیگه با دکترم صحبت کنم ایا واقعا ای یو ای تشخیص داده درسته یانه؟ میگه تخمدانت پلی کیستیک بوده و اوضاع تخمدانات بسمت ضعیف شدن دارن میرن و پست رفت داره .. ذخیره تخمدانم 3/9هست و fshم برج10 کمتر بوده 9/55 ولی برج 3 یکم زیادشده 11/2شده..موندم به دکتر همدان اکتفا کنم یا برم پیش نصر؟؟ شما پرسیدی ای وی افش 10 میلیونه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
امریکا خیلی گرونه ۳۰ هزار دلار هزینش هست واسه همین اومدم ایران هزینه هاش بدون پی جی اس گرون نیست به ...

سنم31 سقط نداشتم خیرسرم ..معطلی داره مطبش؟ شلوغه؟ خودش مریض رو میبینه؟ من دلواپسم

سیصد و خورده ای شد عزیزم

مهربونم سلام راحت وقت گرفتی؟ بهتره چه ازمایشاتو مراحلی رو شهرستانم انجام بدم برم پیشش؟ میخوام معطل نشم.از چه ساعت تا چه ساعتی مطبشه؟

سلام خانوما من دوساله اقدامم پلی کیستیکم ومشکل دیگه ای ندارم تخمدانم به دارو همیشه جواب میده و ما ...

سلام گلم منم مثل توم منتهی دکترم دیروز گف بیا ای یو ای ..تو ای یو ای شدی؟

سلام عزیزم، بله منم خیلی وقتا درد پریودی دارم زینبی جون گفت تا دوازده هفته اینجوریه بعد کم کم پراکند ...

خیلی میترسم . هی درد پریودی میاد و میره . من الان پنج هفته و سه روز هستم هنوز سونو هم نرفتم گذاشتم برای هفته آینده ولی از دیروز هی دل دل میکنم برم سونو به نظرت زوده برم ؟

حتما عزيزم 😍😍😍😍

سلام زينب جون من غربالگری  اول و سونو دادم گفت خوبه ونرمال باتوجه به سن که 39 هست اگه خواستی  سلفری بده  درضمن سن همسرم بالاست به نظر شما سلفری نیازه؟گفت قدرت  تشخيص سلفری 99 وازمایش 90

اخه الان پریود شدم نوبت دکترهم ندارم فوقش فردا اخر ساعت راهم‌بندازه دیگه نمیرسم جواب ازمایش ببرم ودا ...

شماهم بیمار دکتر نصر هستید؟

ممنون عزیز دلم بخاطر سن گفت من ۳۷ احتمال داره قبول کنه انشالله که زود نتیجه بگیری عزیزم  

منم ٣٧ سالم هست و دخيره تخمدانم ١ هستش.

من كه رفتم پيشش نگفت برات ميكرو نمي كنم گفتش كه شانس شما با ميكرو كمه چون ذخيره بالا نيست و جز فشار روحي و مالي چيزي برات نداره و چون مي دونست من مريض پاكروش هستم به من گفت اگر خواستي ميكرو كني پيش دكتري انجام بده كه بهش اعتماد داري.من فكر مي كنم اگر اصرار مي كردم برام انجام ميداد.

در ضمن ايشون با من خيلي با احترام برخورد كردن و اينكه نبايد از دكتر هايي كه اينقدر سرشون شلوغه انتظار داشته باشيم كه بيش از حد زمان بزارن ولي دكتر نصر همه سوالات من رو جواب داد.فقط يكم كلي گويي كرد چون فكر كنم متوجه شد كه صرفا براي مشاوره اومدم پيشش