2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش مامان منم مثل مامان شما بود اینجوری من عذاب وجدان نمیگرفتم راحت تر میتونستم برا زندگیم تصمیم بگی ...

دقیقا مادر من انقدر که هوای منو داره من فقط شرمنده ام 😞😞😞😞😞😞

انشالله عزیزم  همه این جا استرس دارن هرکی به نوعی امیدوارم زودتر همه به نتیجه خوب برسن دلشون ش ...

آره عزیزم باهات موافقم😍😍 تا حد زیادی اینجوریه😘

دعاهایی ک در حقه همدیگه میکنیم باعث آرامشمون میشه

خدا از زبونت بشنوه ای کاش امسال ب خوبی و شادی تموم بشه👶👶

از گفتگو باهات خوشال شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها من امروز روز دهم انتقالمه. جنین کامپکت (4 روزه) انتقال دادم. از امروز غروب چند تا لک قهوه ای ...

نه اصلا هم زود نیست 

الکی به خودت استرس نده خیلی ها لکه بینی دارن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره عزیزم دقیقا دنبال اینه که فقط نتیجه مثبت بگیره میدونی من دردم چیه من از امریکا دو سه بار بهش ت ...

دیگه وقتی جنین حاضر اماده رو با کرید a انکار میکنه میگه بدرد نمیخوره بندازش بره بیا اهدا بگیر!! چه توقعی ازش داری؟!

دوستمو کشوند تو داستان اهدا یک دنر داغون بهش داد قبل عید 18 تومن هزینه کرد نتیجه کلا 5 تا جنین بدرد نخپر شد که اونم انتقال داد و منفی!! حالام گفته بیا یک دنر دیگه بگیر دنرهاش هم همه داغون طرف از کم خونی داشت میمرد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
برای ۱۲ جنین ۴ بسته.. این ۲۰۰ تومانی که این ماه دادم برای دو بسته یعنی ۶ جنین وبرای ۶ ماه.. مرکز ب ...

ممنونم عزيزم از توضيحت پس احتمالا من اشتباه متوجه شدم چون بيمارستان به من گفت هر ني ١٥٠٠ اينجوري خيلي ميشه

ممنون.كي بوده؟ الان بيمارستان به من گفت هر ني ١٥٠٠ به نظرم خيلي زياده.

همین سه ماه پیش خرداد ماه

چه خبره؟!  کدوم بیمارستان؟

مرکز ما یک نی 650 و هر نی اضافی فکر کنم  130 تومن بود 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها من فكر ميكنم بهتره خيلي روي خوب يا بد بودن يه دكتر تاكيد نكنيم.به نظره من همه دكتر هاي معروف كاروشون در يك سطحه.اگر بعضي وقتا آدما منفي ميشن خيلي دلايل از جمله شانس هست.من چون خودم هم پيش نصر رفتم ميگم كه ايشون تو زمينه ميكرو باسواد هستن و دوستايي كه پيش ايشون ميريد نگران نباشيد بهشون اطمينان كنيد. همه دكتر ها آمار مثبت و منفي دارن فقط آدم بايد شانس بياره.

در مورد مكمل هم علارغم اينكه خودم تمام اين دوسال انواع و اقسامش رو استفاده كردم تا به اين لحظه باردار نشدم درحالي كه من و همسرم هيچ مشكلي نداريم.واقعيت اينه كه براي خانم هاي بالاي ٣٥ اكثر تخمك ها از نظره كروموزومي مشكل دارن و اين داستان با هيچ مكملي درست نميشه.

بازم ميگم اينا نظره من هستش اصلا فاز منفي نگيريد و مثبت و قوي پيش بريم

منم ۲۶ بهمن بودم،،  بله شنیدم که تا دوهفته عادیه فقط کنجکاو شدم آخه چرا اینطوریه،،  شایدم ...

تارا جون یه سوال؟

من همه انوکسارو رو بازو میزنم،مشکلی نیست؟ از تزریقش رو شکم‌میترسم

خواهش 
دیگه وقتی جنین حاضر اماده رو با کرید a انکار میکنه میگه بدرد نمیخوره بندازش بره بیا اهدا بگیر!! چه ت ...

خوب وقتی جنین خوب داری با اهدایی چه فرقی داره الان که نمیخواد تخمک بگیره بگه نداری

یا رب العالمین
همین سه ماه پیش خرداد ماه چه خبره؟!  کدوم بیمارستان؟ مرکز ما یک نی 650 و هر نی اضافی فکر کنم& ...

شمامرکز دولتیه یا خصوصیه؟ من قیمتا مرکزمون رادیدم فقط ای وی اف ومیکروزده بود ویسری جراحی زنان پانکچر وفریز اینارا نزده بود انگار

یا رب العالمین