2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام خواهرای گلم،  امید بخدا، رسیدم بیمارستان که برم واسه پانکچر هوای منو داشته باشین و سفارش ...

سلام عزیزم.ایشالا که دست پر و با یه جواب خوب و امید بخش برمیگردی.خدا نگهدارت باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهرای گلم،  امید بخدا، رسیدم بیمارستان که برم واسه پانکچر هوای منو داشته باشین و سفارش ...

عزیزم ایشالا موفق باشی و جنین های خوشگلی برات تشکیل شه و بار اول مامان شی.

عزیزم برام سوال شد کدوم تاپیک؟؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

موفق باشی عزیزم 

مارو بی خبر نزار

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

وانیا جون به خدای بزرگ و مهربون میسپاریمت. حتما حتما یه کوچولو هم که شده از حودت بهمون خبر بده برگشتی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
زینبی جون.چطوری عادت بدیم.خودشون.بخوابن.اخه مگه  خودش مبخوابه  😒پسرمنم.ب روی پاخوابیدن عا ...

من که در طول روز هر وقت خیلی خسته شده یه کم روی پا تکونش میدم گیج که شد دیگه تکون نمیدم با دست میزنم روی شکمش یا پشتش و لالایی میخونم

داره اثر میکنه فعلا😬😬😬😬

البته بچه با بچه فرق داره، 

یه عادت غلط دیگه داشت، اول تو کریر می‌خوابید، بعد تو کالسکه، دیدم کالسکه رو برای بیرون که میریم پارک نیاز دارم، یواش یواش ترکش دادم، به پا عادت کرد، حالا اینم بتونم ترک بدم خوبه چون دیگه باید اتاقشو جدا کنم 😢😢😢

یه دنیا ممنون عزیزم، قبول باشه انشاالله😙😙😙 این سری برام یه دونه سه روزه انتقال دادن دوتا بلاست ...

شادن جان شما گفته بودی تو دو روز مختلف انتقال دادی درسته؟ میشه بگی چیکار کردید دقیقا و استدلالت چی بود براش؟

سلام بچه ها  خوبین همه ؟  یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنین . کسی بوده زمان انتقالش هیدرو ...

سلام عزیزم شرمنده از این بابت اطلاعی ندارم به 1490 زنگ بزن ببین چی میگن 

یا برو دکتر زنان نزدیک خودتون

فدات گلم انتقال بهم ال دی داد با سوپرفکت

عزیزم سیکل بلند چون به رحم استراحت میده یه جورایی استاندارد هست و اغلب همینو میدن مگر اینکه بیمار عجله داشته باشه 

واسه من علتش کیست بود، حالا شما رو نمیدونم

@زینبی_بابا   سلام عزیزم وقت بخیر  عزيزم میگم دختر من معمولاً توی خواب، حالا چه روز چه ...

عزیزم نگران نباش زور زدن طبیعیه تو بچه ها چون بلد نیستن عضلات مقعد رو شل کنن، یهو می بینی برای یه باد چند ساعت دارن زور میزنن و به خودشون می پیچن😍😍😍🤭🤭🤭🤭

تازه خر و پف هم میکنن، از اونم نترس

@زینبی_بابا   عزیزم گول زنک برا دختر من خوبه یا بد؟

من ندادم اصلا 😉😉😉 نهایت اگر میدی تا قبل از 4 ماهگی ازش بگیر 

فقط برای خوابیدن بهش بده و وقتی خوابید از دهنش در بیار

کلا چون اصولی نیست تو هیچ کتابی نوع ارتودنسی و غیر ارتودنسی هم نیومده، 

حتما هم یک تکه باشه و از هم جدا نشه اتصالاتش

اگر دائم در طول روز بدی سیری و گرسنگی رو قاطی میکنن

و اگر بعد از 4 ماهگی بدی مرحله تکامل دهانی رو مختل میکنه 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم وقت بخیر  عزيزم میگم دختر من معمولاً توی خواب، حالا چه روز چه ...

عزیزم اگر کبودی جوری هست که نگرانت میکنه حتما ببر دکتر تا خیالت راحت بشه ولی اغلب همون مشکل هست که بلد نیستن عضلات شون رو شل کنن تا مدفوع یا باد خارج بشه