2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم قبول باشه نذرت ، سر دیگ نذری واسه همه حاجت دارا لطفا دعا کن ، ان شاالله همه منتظرا سال دیگه نی ...

عزیزم.انشالله خدا دامن همه چشم انتظارا رو سبز کنه مخصوصا بچه‌های نی نی سایت به حق این شبهای عزیز😍

عزیزم.انشالله خدا دامن همه چشم انتظارا رو سبز کنه مخصوصا بچه‌های نی نی سایت به حق این شبهای عزیز😍

الهی امین الهی امین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما اگه کسی میدونه جواب سوالمو بده ممنون میشم من ۱۵ مرداد آی یو آی کرده بودم ۲۹ مرداد که میشد رو ...

عزیزم انشاالله باردار باشی به حق شش ماه امام حسین 

ولی من با دوفاستون ده روز هم عقب انداختم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها من ماه ۸ هستم و ۸ ماهه انوکساپارین هر شب می زنم، امشب یه اتفاق عجیب افتاد و اونم اینکه همیشه ...

شاید تو رگ  زدی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من پارسال روز تاسوعا نذر کردم و آش پختم و از خدا خواستم سال بعدش نی نی داشته باسم و همون آشو روز هشت ...

توکلم به خدا که هست ولی صدای  منو نمیشنوه امروز التماسش کردم و گریه کردم و متوسل شدم به بندگان برگزیده صالحش و امامانش دیگه نمیدونم چیکار کنم .... 

خدا نی نی رو واست حفط کنه  دست رو بزار رو روشنایی وجودت مرا هم دعا کن  ممنون مهربونم ❤

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم ممنون از جوابت ...تو پروسسینگ گفتن اسپرم هست یا نه؟اخه منم همسرم مورفو و تحرک صفره ....بعد از ...

آره عزیزم ،اسپرم هست ولی مورفولوژی صفره،میکرو قبلی تعداد ۲۳ میلیون بود ولی نتونستن اسپرم خوب پیدا کنند نگران نباش همیشه صفر بودن هم به این معنی نیست که اسپرمی پیدا نشه ،انشالله شما نتیجه میگیرید ،شما الان چه مرحله ای هستید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
توکلم به خدا که هست ولی صدای  منو نمیشنوه امروز التماسش کردم و گریه کردم و متوسل شدم به بندگان ...

حتما عزیزم.حتما توی دعاهام صدات میکنم.

مطمئن باش خداهم صداتو شنیده و به زودی جوابتو میده.

ماها هممون مثل همیم.فقط خودمون میتونیم همدیگرو درک کنیم.انشاالله به زودی خوشحالیتو ببینم گلم

چمون شده واقعا؟ من یکی از خواهرام ویار شدید داشت البته به فعالیت هم خیلی ربط داره. صبح ها 5 صبح میرف ...

نگو نو رو خدا لي لا جون تهوع كه اصلا خوب نيست من كلا خدا رو شكر بارداريهاي راحت و بي تهوعي داشتم فقط توي بارداري دخترم اواخر به خاطر فشار آوردن جنين يك مقدار تهوع داشتم كه خيلي بد بود ، به نظر من كه اصلا تهوع ربطي به سالم بودن جنين نداره ، ان شا الله كه بارداريت آروم و بي دردسر باشه .

آره عزیزم ،اسپرم هست ولی مورفولوژی صفره،میکرو قبلی تعداد ۲۳ میلیون بود ولی نتونستن اسپرم خوب پیدا کن ...

من ایشالا پریود که بشم قراره برم داروی ای وی اف رو بگیرم به امید خدا ....تعداد اسپرم همسر من قبل از پروسسینگ ۷۵ میلیون بود بعد از پروسسینگ نوشته بود ۱۸ میلیون ....توکلم به خداس ...شما چند بار میکرو کردید؟

عزیزم انشاالله باردار باشی به حق شش ماه امام حسین  ولی من با دوفاستون ده روز هم عقب انداختم

فدات شم گلم ان شاالله قسمت همه چشم انتظارا منم بین اونا

آره شنیدم باعث تاخیر پریودی میشه فقط اون بیبی هاله دار فکرمو درگیر کرده

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم بنظرم حتما یه آزمایش تیتر بده. انشالله که بارداری 

از جواب منفی وحشت دارم با خودم عهد کردم هر وقت دو تا خط بیبی پررنگ بود میرم آز خون😔

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام بچه ها خوبین؟ من پانکچر شدم امروز،گفتن هایپر نشدی ولی شکمم نفخ داره یه جوریه اگه هایپر باشم ...

ورم می کنه من تند تند میرفتم دستشویی . با درد هم تخلیه میشد نمی تونستم تند راه برم من خفیف بودم با رژیم غذایی درمان شد

خدایا شکرت
حالا امپولا را چحور میزنی توضیح بده منم یاد بگیرم میدونم تزریقات برم سرشون شلوغه حوصله ندارن برام تو ...

من والا خودم تو گوگل و یوتیوب کلیپ آموزششو دیدم یاد گرفتم خیلیم دقیق یاد میده چندتاشو حتما ببین یاد میگیری..فقط اولین بار سخته من اولین بار دستم میلرزید از ترس اما الان اصلااااا

الان هرچی بهت توضیح بدم فایده نداره حتما باید فیلمشو ببینی من اینجوری یاد گرفتم،،، من اولش تو گوگل فقط توضیحتشو خوندم همراه با عکس ولی بازم خیلی نفهمیدم تا اینکه فیلماشو دیدم...از تزریقات توضیح نپرس جوابتو نمیدن تازه تو دلتم خالی میکنن برا اینکه ۵ تومن پول بگیرن برا هر امپول