2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
وای شادن مسخره ام نکنیا، من که هنوز آزمایشم ندادم، همش میگم پس چرا تهوع ندارم! منتظرم تهوع بگیرم بعد ...

عزیزم، حالا من قبل از آزمایش بعضی وقتا حالت توهمی احساس میکردم تهوع دارم😅😅😅 

بابا لی لاجون مامان شدی رفت برو آزمایش با خیال راحت😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چقدر سخته این انتظار واقعا هر چیزی رو آدم به بارداری دلش میخواد ربط بده

درکت میکنم عزیزم خیلی دو هفته ی سختیه مخصوصا روزای آخر هرروزش اندازه یه ماه به سر آدم میگذره، انشاالله پایانش برات خوش باشه❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم متنتو خوندم اشک منم درومد.ایشالله به حق صاحب این ماه و برکتش خدا به هممون نظر کنه و بچه هامو ...

قربونت اشکات الهی آمین مهربونم😔❤

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ولی عزیزم دفعه پیش برای ما اسپرم پیدا نشد و جنین تشکیل نشد ،میترسم اینبار هم ....،تموم وجودم نگرانیه ...

برای همسر من ال کارنتین یکم جواب داد روی مورفو. بعلاوه اینکه هر شب هم کمپرس یخ میذاشت.

فرتیل اید هم خوبه.

من هفت سال زحمت کشیدم بالخره میشه خیالت راحت دعای نی نی سایتام میگیره پستهام پارسال اینجا هست منم دی ...

توکلم اول خدا بعد دعای فرشته های نازنین نی نی سایت که میتونند منو درک کنند ❤😔 قربونت برم عزیزم خدا نی نی رو واست حفظ کنه 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
وای شادن مسخره ام نکنیا، من که هنوز آزمایشم ندادم، همش میگم پس چرا تهوع ندارم! منتظرم تهوع بگیرم بعد ...

عزیییزم، فکر کنم سریال ایرانی زیاد دیدی که همشون با تهوع متوجه بارداری میشن   

من وقتی که بچه بودم فکر میکردم واقعا راه فهمیدنش همینه، بزرگ که شدم گفتم یعنی همه خانم های توی فیلم ها پریودشون نامنظم بود که نمیفهمیدن باردارن؟؟   

نه کرونا ندارم . همه تست هام منفی بود . اما تو ابن سینا تقریبا به همه دادن موقع انتقال . من قبلا پرد ...

عزیزم دکتر من هم برای انتقالم که توی دوران کرونا بود هیدروکسی کلروکین داد.گفت این همون کار پردنیزولون رو میکنه و چون با کرونا دوسته ، اینو برات تجویز کردم.نگران نباش من کلی استفاده کردم و مشکلی که تا حالا برام پیش نیومده.

هرسال شب سوم محرم  مادرشوهرم ۶۰۰ غذا  میده هیت امسال به خاطر کرونا کنسل شد ولی چون عادت کر ...

اشکامو سرازیر کردی عزیزم...واقعا همینطوره که میگی...بهترین و طلایی ترین سالهای عمرمون رو توی مطب ها گذروندیم...باتمام وجود از خدا میخوام که جواب دل شکسته ی شما ، من و همه ی منتظرهارو به همین زودی بده.

ابن سینا خیلی گیر میده به این موضوع. تازه فقط تا ۶ ماه قبول میکنه آزمایش های عفونی رو! ولی نمید ...

منم آزمایشم برای پارسال آبان ماهه ،احتمالا باید دوباره بدم هر چند آزمایش کلی دوهفته پیش دادم و چندتاش مونده