2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزممم مرسیی ♥️♥️♥️ ببین تو هر دوی این روش ها تخمدان بیشتر از حد نرمالش تحریک میشه تا تخمک بیشتری ...

من پارسال آزمایش دادم ذخیره ام ۲/۸ بود بعد اون دو تا آی یو آی کردم الانم روز دهممه آی یو آی کردم میترسم اگه زبونم لال منفی شه باز برم آی یو آی دیگه ذخیره ای برام نمونه که یه زمانی اگه میکرو کردم به دردم بخوره از این بابت نگرانم که هی الکی با ای یو ای ذخیره ام بیاد پایین و بی نتیجه باشه اون موقع با دخیره کم برم میکرو

ببخش گلم طولانی شد

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
کاش خدا این قدرت رو بهم بده دیگه بیبی چک نزنم. اخرین بار پارسال دو تا خریده بودم با خودم گفتم اینا ر ...

دارچین جونم همه ما دیر یا زود میبینیم بی بی چک مثبت رو. اندکی صبر سحر نزدیک است....

من که باردار بشم به امید خدا میرم یک پلاستیک بی بی چک میخرم هر روز میزنم عقده ای شدم بخدا انقدر منفی دیدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پارسال آزمایش دادم ذخیره ام ۲/۸ بود بعد اون دو تا آی یو آی کردم الانم روز دهممه آی یو آی کردم میت ...

ذخیره ات خوب بود. ایشالله همین بار مثبته. چندبار تخمک آزاد کردی هر بار؟

من فقط یک بار iui کردم. دیگه ریسک نکردم. البته خیلی هم اوضاع عالی نداشت ذخیره ام. ولی خوب ظاهرا دو بار iui ام نزدیک به یه ivf میشد تعداد تخمک هام. 

من پارسال آزمایش دادم ذخیره ام ۲/۸ بود بعد اون دو تا آی یو آی کردم الانم روز دهممه آی یو آی کردم میت ...

کاش می تونستین تخمک فریز کنین اینطوری خیال تون راحت میشد یکی از دوستام با 4 تا تخمک ای یو ای کرد نگرفت بنده خدا از ماه بعدشم دیگه تخمک نداشت هرچی دارو گرفته الان یکساله دیگه تخمک نداره همش میگه کاش تخمک فریز کرده بودم 

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
کاش خدا این قدرت رو بهم بده دیگه بیبی چک نزنم. اخرین بار پارسال دو تا خریده بودم با خودم گفتم اینا ر ...

معمولا چیزهایی که آدم نگه میداره برای شانس آخر خیلی خوب جواب میدن. ان شالله که روی این دو تا خط قرمز پررنگ می بینی 

سلام دوستان میشه تو این مورد منو راهنمایی کنید لطفا 🙏🙏🙏🙏 دکتر برای همسرم پودر اندروفرتی نوشته و ...

عزیزم هرچی دکتر داده مصرف کنن سر خود اضافه نکنن این ها همه ترکیبات مشابه دارن دیگه همون آندروفرتی کافیه به نظرم 

ذخیره ات خوب بود. ایشالله همین بار مثبته. چندبار تخمک آزاد کردی هر بار؟ من فقط یک بار iui کردم. دیگ ...

بار اول دوتا داشتم بار سوم ۳ تا داشتم

منم اگه خدا بخواد و این بار مثبت شم که هیچ ولی اگه خدای نکرده نشد یه راس میرم تو سیکل ivf ذخیره ام زیاد خوب نبود حالام که مطمئنم کمتر هم شده ریسک نمیکنم

کاش می تونستین تخمک فریز کنین اینطوری خیال تون راحت میشد یکی از دوستام با 4 تا تخمک ای یو ای کرد نگر ...

ای وای ایشالله که خدا خودش مشکلشو حل کنه 

آره منم دقیقا از همین میترسم

دوستتون میدونین ذخیره اش چند بود؟؟

سلام دوستای خوبم من چندماهه سیکلم ای وی افم عقب می افته 30 خرداد رفتم سونو گفت یه کیست داری نمیشه دا ...

منم کیست داشتم خودم دارم یاز میخورم تا ماه بعد دارو ها تزریق کنم برم پانکچر 

چند سانت بود کیستا؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
نوشین جون کجا پانکچر شدی؟ بعدش اذیت نشدی من تا حالا اتاق عمل نرفتم بیهوشم نشدم خیلی میترسممممم

مروارید جان پانکچر واقعا عمل بحساب نمیاد خیلی ترس ععمملل به خودت نگیر

یه چیزی شبیه سونوی داخل رحمیه یکم عمیقتر. بیهوشی یا خواب اور ضغیف هم به این دلیله که تکون نخوری، دقیق بتونن ببینن فولیکولهارو

منم وارد سیکل شدم بهم تا روز ۷ام سیکلم سینال داده روزی دوتا.ببخشید من هردفه رفتم فقط خانم اکبری شرح ...

من تو مطب خود دکتر معینی تحت نظرم فقط کارای پانکچرو اینارو میام بیمارستان 

ولی نع بیمارستانم واسه تشکیل پرونده و شرح حال خانوم اکبری و حسینی هستن اما سونو و دارو رو همیشه خود معینی یا کاشانی انجام میدن .باید بمونی ساعت ۱۱ ب بعد میان دکترا 

معمولا تو اتاق عمل هستن _

سلام ،امروز خبر بارداری یکی از دوستانم که برای بارداری دوم دچار مشکل پلی کیستیک بود رو بهم دادن،از ت ...

گلوکوفاژوچیه قرصه؟

هفته دوم بعدتخمک گذاری یعنی کی یعنی روز۸پری به بعد

؟

زالوروقسمت روی تخمدانا انداختن؟

خدایابه امیدخودت🌺
مروارید جان پانکچر واقعا عمل بحساب نمیاد خیلی ترس ععمملل به خودت نگیر یه چیزی شبیه سونوی داخل رحمیه ...

دوستم ازتون یه سوال داشتم. من از دوشنبه میخوام سینافکت رو تزیق کنم. روزی ۵۰ واحد. بعد دوتا بیشتر بهم نداده دکتر. حالا این دوتا تاچه روزی میرسه؟ تا کی باید سینافکت تزریق بشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار