2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
ازمایشتو گرفتی؟

بله عزیزم شکر خدا بتام شد 1140

شما آزمایش ندادی؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزم .. نه من ازمایش ندادم کسی نبود امروز منو ببره ازمایشگاه چقد خوب بالارفته احتمالا دوقل ...

قربونت، فقط سالم باشه انشاالله تعدادش مهم نیست

انشاالله برای شما هم خوب بالا رفته عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت، فقط سالم باشه انشاالله تعدادش مهم نیست انشاالله برای شما هم خوب بالا رفته عزیزم

اره عزیزم سلامتیش از همه مهم تره اما فک کنم این روند بالارفتن احتمال ۲قلویی هست ... من پس فردا شاید برم دوباره ازمایش بدم 

خانوما این اورگانترون الان باید تزریق کنم درش چطوری باز میشه یکی راهنمایی کنه زودتر اگه میشه مرسی؟

درش رو بکش باز میشه عزیزم مثل انوکساپارینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم سلامتیش از همه مهم تره اما فک کنم این روند بالارفتن احتمال ۲قلویی هست ... من پس فردا شاید ...

توکل به خدا

اگه استرس داری یه آزمایش دیگه بده که خیالت راحت بشه بعد انشاالله صبر کن تا بری سونو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر به من گفت سی تا سی و پنج روز بعد از انتقال 

کدوم دکتر میرید؟

آخه من هفته پیش مثبت شدم می‌خوام بذارم هفته بعد اولین سونو رو برم دوستام همه گفتن باید دیروز یا امروز می‌رفتی بدتر بهم استرس دادن 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
درش رو بکش باز میشه عزیزم مثل انوکساپارینه

شادن جان من مي خوام اونوكسوپارين به خودم تزريق كنم اولين بار هست كه مي خوام به خودم آمپول بزنم.مي خوام بدونم داروش درد داره؟

بله عزیزم شکر خدا بتام شد 1140 شما آزمایش ندادی؟

یعنی شادن اگر بازم بخوای استرس الکی داشته باشی خودم میام سراغت🤨 تو اصلا احتیاج به آزمایش مجدد نداشتی دختر.

خدا رو شکر خیالت راحت شد حالا برو حالشو ببر😉

شادن جان من مي خوام اونوكسوپارين به خودم تزريق كنم اولين بار هست كه مي خوام به خودم آمپول بزنم.مي خو ...

عزیزم سوزش داره باید خیییلی آروم تزریقش کنی. اما همین که تزریق تموم شد دیگه هیچ دردی نداره