2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
منم میگم صبر کن یه هفته دیگه برو سونو همون جایی که رفتی برو‌ایشالا که رشد کرده عزیزم واست صلوات میفر ...

ممنونم از لطفت ❤️ان شالله 🌺

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
مرسی عزیزدلم از صحبتای خوبت😙😙😙 اتفاقا اینجا میام برام خیلی خوبه، میدونی چی اذیتم میکنه؟ اینکه از ...

خب اگه اینجا برات خوبه دیگه حرفی نمی مونه😍 من خودم اینجا خیلی چیزا متوجه شدم ک قبلش آگاهی نداشتم. اما الان با خوندن تمام کامنتا مضطرب میشم فکرکردم واسه شما هم اینجوریه.

آره واقعا تنهایی آدمو کلافه میکنه

مرسی ک ب فکر ما هم هستی ممنونم از دعاهات😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه به خدا دقیقا رو پاکت داروها نوشتن همونجا دوباره پرسیدم از دکتر داروخانه چون قبلنم استفاده کرده بو ...

ببین من خوندم تو نت انگار بستگی به دوزش داره یخچالی باشه یا نه 

من صدای خانم ماما دوستی رو ضبط کردم ۳ بار به من گفت داروتو بزار یخچال حتما خیلی دقیقم توضیح داد همه چی رو 

بازم تحقیق کن اگه یه درصد خرابه نزن 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم خبردارین توی تععین جنسیت هم بعد انتقال دارو میدن ؟تا ماه چندم باید دارو مصرف بشه؟

بله عزیزم دارو دارین اما اینکه تا کی باید ادامه بدین با توجه به شرایط بدنی خودتون و نظر دکتر زمانش متفاوته.

تا سه ماه رو که حتما باید مصرف کنید.

ببین من خوندم تو نت انگار بستگی به دوزش داره یخچالی باشه یا نه  من صدای خانم ماما دوستی رو ضبط ...

واسه من یه مامایی بود صداشو ضبط کرد ولی نگفت اصلا 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام رفتی ازمایش دادی؟

سلام عزیزم، آره ولی جوابش بعدازظهر آماده میشه دو سری قبلو گفتم اورژانسی بدن زود دادن دیگه امروز نگفتم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شما سر بارداری اول مشکلی نداشتین؟  باورم نمیشه اینهمه آدم برای بارداری دوم به مشکل بخورن در حا ...

هیچ مشکلی نداشتم

خودم هم هنوز باورم نشده 

هیچوقت فکر نمیکردم این اتفاق برام بیفته

خواهرتون چنتا سقط کردن؟ پیش دکتر رفتن؟

وااااااای تو خواب دیدم صبح شده باید برم برای پانکچر اما خواب موندم و ساعت از ۸ گذشته و تخمکها آزاد ش ...

نوشین جون بیا بگو حالت چطوره

منتظر احوال سلامتیت هستیم و بگی که در چه حالی و چه کردی

ان شا الله با بهترین جوابها بیای و باعث شادی همه باشی

دوستان واسه نوشین جون هم دعا کنید که امروز پانکچر داشت

ان شا الله با کلی تخمک تپلی چاق و چله بره واسه مامان شدن

الهی که دستش از مرحمت خدا پر باشه🤲⚘⚘

چی شد عزیزم؟ آزمایش دادی؟ 

نه هنوز . منتظرم بیان.اخه میان خونه تازه خون بگیرن .میگم تکون نخورم بهتره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الهی درکت میکنم چون مشکلمون یکیه همسر من سالمه تعداد فولی من کمه انشاله هردومون سربلندمیشیم🌹🌹🌹🌹

سارای جون درباره ژل رویال پرسیدی

این غذای ملکه مادر هستش و اولین غذای نوزاد زنبور فکر کنم تا یک یا سه روز که پر از انرژی رویشه

نمیدونم از عسل ترکیباتش هست یا نه که گفتی حساسیت داری بهش. ولی زنبورها بعنوان یه غذای خاص و ارزشمند میسازنش. بدون یخچال خیلی زود خراب میشه و خودش بتنهایی ترش و طعم بدی داره و واسه همینم با عسل قاطیش میکنن معمولا یا خودشو یه نوک قاشق قد نخود زیر زبون میذارن. خیلی مقویه

اگه تونستی، حتما با همسرت بگیرین و استفاده کنید.