2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام مامانهای امروز وفردا  کسی از تخمک حباب دار یا تخمک واکوعل دار اطلاعی داره؟کسی هست این مشک ...

سلام

عزیزم مامان سوفی چند روز پیش به یکی از دوستان گفتن مکمل هایی مثل dhea و ال آرگینین و ملاتونین خوبن برای این موضوع...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ايشالله طبيعي باردار بشي تلافي اتفاق ديروزت بشه

همسرم میگه این یه سیلی بود که خودتو نندازی زیردست دکترا ومنم همراهیت نکنم 😂😂😂

میگه صلاحت این بوده این خطااتفاق بیفته توکلا نظرت عوص بشه شاید اینطورنمیشد هی ادامه میدادی وبه خودت اسیب میزدی منم برای اینکه دلت نشکنه بادلت راه میومدم 

خداییش دیروز خیلی صبوربود اومدپیش پرستارامن اشکام میرفت گفت چی شده گفتم تخمکام ازادشده خندید گفت فدای سرررررررت 

پرستاره گفت چه خوش اخلاقه 

بعدگفت توبخوای بازمیبرمت فقط گریه نکن 

بعدشم که منصرف شدم گفت بهترین تصمیمو گرفتی بامن باشه همین دخترمومیزارم روسرم ولی اگه تودوست داری مجددطبیعی اقدام می کنیم

دوستای گلم ایناروبرااین گفتم که بگم شاید بعضی ازماها مثل خودمن به خاطربچه همسرامونوازیادبردیم 

من خودم تواین دوماه به خاطربچه ارایش نمیکردم میگفتن خوب نیست بعدچون همش استرس داروزمان بندی ورژیم وپیاده روی داشتم زیاد دل ودماغ نداشتم اما دیروزکه اومد بالاسرم دنیاروبهم دادن و به خودم گفتم فعلا چیزایی روکه دارم محکم بچسبم بقیشم میسپرم به خدا 

اما برای دوستای نازنینی مثل شما بهترین هارومیخوام

خیلی ماهید 

خیلی گلید 

خیلی نایابید 

دردی روکه نمیتونستم به هم خون خودم بگم به شماگفتم 

راهنماییم کردید 

ارومم کردید

خیلیاتونم کمک کردید که قبول کنم واقعیتو وطبیعی اقدام کنم

دست تک تکتونو میبوسم😘😘😘😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
ممنونم قبلا لایک کردم که متوجه بشید پیامتونو دیدم روز یکشنبه نسخه دکترم رو میگیرم و بهتون میگم.

باشه عزیزم. انشالله که خیر و شادی فقط سر راهت قرار بگیره، و هر دارویی که دکتر میده بهترین جنین ها برات تشکیل بشن عزیزم. نمیدونم اما حس خیلی خوبی به شما دارم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همسرم میگه این یه سیلی بود که خودتو نندازی زیردست دکترا ومنم همراهیت نکنم 😂😂😂 میگه صلاحت این بود ...

عزیزم مارو اینجا از یاد نبری منتظزتیم گلم خبر بارداریتو بشنویم انشاالله موفق باشی 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
همسرم میگه این یه سیلی بود که خودتو نندازی زیردست دکترا ومنم همراهیت نکنم 😂😂😂 میگه صلاحت این بود ...

خداروشكر كه يه دختر داري ،دنيا رو داري

خداروشكر كن كه يه دونه داري بقيه اشو بسپار به خدا 

ما واسه همين يه دونه داشتن داريم تلاش ميكنيم و اينهمه صبوري ميكنيم

من بعد از سه بار منفي شدن بازم عزمم رو جزم كردم شروع كنم

عزیزززمممم، چه خاطرات قشنگی تعریف کردی. لبخند زدم ناخودآگاه   

یه دختر داری و اینهمه خودتو اذیت میکنی؟ بابا برو با این خونواده گلت کیف دنیا رو ببر، حیف نیست جای تفریح آمپول به دست از این درمونگاه به اون درمونگاه میری؟