2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
منم پیش متخصص رفتم به من گفت احتمال خارج رحمی هست اینقد منو ترسوند که خدا میدونه من تا این روز دیگه ...

دقيقا مثل من 🥺استرس خيلي بده نميدونم وقتي مطمئن نيستن و طرف علائم نداره چرا استرس ميدن آخه، نگفت بري سونو بدي؟ آخه تا بتا بالاي ١٠٠٠ نره چيزي تو سونو نشون نميده. من كه انقدر از اين دكترا و سونوگرافي ها و آزيشگاه ها ضربه خوردم كه بي حس شدم تصميم گرفتم فقط خيرمو از خدا بخام و اون منو جلو ببره، فقط توكل به خدا بايد رفت جلو. ان شالله صداي قلبشم ميشنوي و تا ابد بشه واست بهترين موسيقي😍

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام فریبا جون، خوبم ممنون خودت خوبی؟ جوجت خوبه؟ احتمال زیاد آره، امروز بی بی چک زدم پررنگ بود خیل ...

سلام ممنون جوجه هم خوبه کی میخوای بری ازمایش؟

منم ی بار گذاشتم ولی از استرس ازمایش نچسبید بهم 

راستی درد کمر میشی؟من گاهیی حس میکنم تخمدانم تیر میکشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ماما امروز به من گفت همون بتای اول نشونه بارداریته الکی به خودت استرس وارد نکن من خیلی مقایسه میک ...

چقدر مثل منی 😥😥😥

اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم منفی میشدم ناراحت بودم الانم که مثبتم ناراحتم، خودم از دست خودم کلافه شدم هرچی سعی میکنم استرس نداشته باشم نمیشه یعنی امروز دلم درد گرفته بود میترسم با این استرسم از جاش کنده بشه نمیدونمم چیکار باید کنم

اینم بگما یه نفر که خیلی بهم نزدیکه امروز شنیدم دومین بچشو بارداره همش میگم اگه اینم نگیره خیلی داغون میشم خدا میدونه حسود نیستم کاشکی این برام بمونه بقیه ده تا بیارن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دقيقا مثل من 🥺استرس خيلي بده نميدونم وقتي مطمئن نيستن و طرف علائم نداره چرا استرس ميدن آخه، نگفت بر ...

ن نگفت برو سونو اخه الان که وقت سونو رفتن نیس من امروز ۲۰ انتقالم بود دو هفته دیگه ماما برام نوشت که برم خوبه ؟؟قلبش تشکیل شده یا زوده هنوز

سلام ممنون جوجه هم خوبه کی میخوای بری ازمایش؟ منم ی بار گذاشتم ولی از استرس ازمایش نچسبید بهم  ...

اگه برم فردا میرم

من بیشتر دلم درد میگیره که اونم خودم میدونم از استرسه وقتایی که آرومم خوبم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن نگفت برو سونو اخه الان که وقت سونو رفتن نیس من امروز ۲۰ انتقالم بود دو هفته دیگه ماما برام نوشت که ...

آره دو هفته ديگه خيلي خوبه حتما تشكيل ميشه فقط استرس رو از خودت دور كن سوره يس بخون و حتي با صوت گوش كن . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
چقدر مثل منی 😥😥😥 اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم منفی میشدم ناراحت بودم الانم که مثبتم ناراحتم، خود ...

من هنوز باورم نشده خالم روز ۱۴ انتقالش رفت ازمایش ۲۵۰ بود دیگه تکرار نکرد الانم کنارمه داره به دخترش شیر میده به من میگه تو دیوانه ای اینقد استرس الکی میکشی ...وقتی ازمایشت مثبت شده یعنی بارداری دیگه چرا اینقد خودتو عذاب میدی

من یذره خیس میشم قلبم میریزه فک میکنم پریود شدم ولی ترشحه درد کمرم گاهی میشم 

آره دو هفته ديگه خيلي خوبه حتما تشكيل ميشه فقط استرس رو از خودت دور كن سوره يس بخون و حتي با صوت گوش ...

اتفاقا یاسینو همیشه میخونم سعی میکنم استرس نداشته باشم ..ولی تنها راهش اینه ی مدت گوشیو بزارم کنارو از سرچ کردن دست بردارم

من هنوز باورم نشده خالم روز ۱۴ انتقالش رفت ازمایش ۲۵۰ بود دیگه تکرار نکرد الانم کنارمه داره به دخترش ...

شوهرم میگه ناشکری میگم بخدا نیستم ولی دست خودم نیست میگه ببرمت پیش روانشناس، البته خودمم بدم نمیاد برم مشاوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم میگه ناشکری میگم بخدا نیستم ولی دست خودم نیست میگه ببرمت پیش روانشناس، البته خودمم بدم نمیاد ب ...

شما چند سال منتظر بودی و خودت چند سالته؟؟ من ۵ ساله منتظرم واسه همین باور نمیکنم فکر میکنم افکار ما طبیعیه ناشکری نیس من که شکر گذار خدا هستم ولی این فکرا دور شدنی نیس

شما چند سال منتظر بودی و خودت چند سالته؟؟ من ۵ ساله منتظرم واسه همین باور نمیکنم فکر میکنم افکار ما ...

من 36 سالمه تقریبا 4ساله منتظرم

واقعا از ته دلم میدونم این معجزه ی خداست ولی بازم آرامش ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانوما تو رو خدا جواب بدین حالم بده

من و هفته پیش تخمک کشی داشتم از اون روز مقعدم درد میگیره حتی با سرفه و تو دستشویی دردش شدیدتر مشه

رحمم هم موقع نزدیکی درد میگیره اصلا نمیتونم تحمل کنم