2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

خانم ها من دوره لانگ قبل انتقالم. ال دی میخورم از دیروز کمرم تیر میکشید امروز صبح یه لک دیدم هنو چند عدد از ال دی ها مونده. و معمولا ساعت ۱۰ تا ۱۱ میخورم. این لک بخاطر چیه و کمر درد؟🤔

خدایا شکرت

سلام . خانوما من فردا یعنی پنج شنبه میخوام برم ابن سینا واسه بارداری و ... 

ب نظرتون فردا بازه ؟ بعدش من میخوام دکترم دکتر طرازی یا رزاقی یا ذنوبی باشه . میشه اونجا بگم یا نه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااا اصلا فکر بد نکنینااا دو هفته دیگه بری حتما قلب و میبینی

يعني ميشه😭😭😭😭دعا كن واسم با فرشتت. 

بعد اون اتفاق تلخ خدا به دلم نگاه كنه. 😣

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خوب عزیزم مثبته دیگه چرا اینقد خودتو اذیت میکنی پس یعنی من روز ۱۷ ازمایش دادم ۲۲۴ بود کمه😥؟

نه عزيزم كم نيست زينبي هم گفت كه بايد ٦٠ درصد بالا بره يعني ١/٥ درصد. من خيلي تو نت سرچ كردم نوشته بود هر ٤٨ تا ٧٢ ساعت دو برابر بشه ولي اگر نزديك دو برابر هم بشه اكي. 

روند بتات خوبه نگران نباش اگر ميخاي برو دو روز ديگه يه بتا ديگه بده كه خيالت راحت بشه روندش صعوديه. 

سلام خوبید شما روز ازمایشتون بتا چند بوده؟ من‌الان دیدم دوستمون سمانه جان منظورمه اینطوریه نگران شد ...

اصلا نگران نباش من روز ١٧ بتام ١٤٠ بود روز ١٩ بتام ٢٨٠ . اصلا خودتو اذيت نكن منم همينجوري بودم ميگفتم اطرافم همه بتاهلشون بالاست واسه چي واسه من پايينه إخه كه هي تكرار كردم آزمايشو. توام ميخاي يه دفعه ديگه بتا بده كه از نگراني در بياي. در ثاني مركز اگر مشكلي بود خودشون بهت ميگفتن خيالت راحت باشه مشكلي نيست. 

من اگر جاي تو باشم سه هفته ديگه ميرم سونو المي استرس ميگيري. منم اشتباه كردم الان سه هفته ديگه ميشه ٨ هفته منم ٨ هفته ميرم ببينم چي شده . توكلت به خدا باشه هرچي خيره همون بشه ان شالله 

بالا گفتم همه رو  بیخیال فکرشو نکن نینیتو عشق است همسرمو راضی کردم همه داروهاروبریزم دور وطب ...

اره عزیز دلم طبیعی اقدام کن خیلی ناراحت شدم کاش قبلش سونو میکردن ببینن آزاد شده یا نه 

من یادمه روز پانکچر تو اتاق عمل گریه میکردم که تخمک ندارم و آزاد شده دکترم اومد بالا سرم گفت میخوای قبلش سونو کنه گفتم نه بیهوشم کنید 

خدا از بعضی دکترا نگذره 

انشاالله خدا بهت طبیعی یه گل پسر زیبا بده 💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دقیقا حال خرابی که من داشتم زودتر هم رفته بودن به همسرم گفتن خانمت تخمک نداشته نمیدونستم با چه روی ...

منم یکساعت دیر فرستادن احساس می کنم چندتا از تخمک ها از دست رفت. خودشون که میگن نه همچی خوب و طبیعی بود

خدایا شکرت
زینب جون چرا شیر دوش نیاز هست؟پسرشما سینه نمیگیره؟ فقط با شیشه شیر خودتون رومی خوره؟ تو اطرافیان من ...

هرکس شاید به علتی بخره ولی من خودم بابت این قضیه میخوام بخرم که چون بعد از مرخصی زایمان میرم سرکار میخوام تو زمانهایی از روز که نیستم و زمان شیر خوردنشه شیر خودمو بخوره وگرنه هنوز که بدنیا نیومده قلقشو بدونم، البته من دنبال یه شیردوش قیمت مناسب هستم چون واقعا از پس قیمت بالاهاش برنمیام

لیاناجون منو توتایپیک قبلیمون تگ میکنی توتایپیک روژاینا 

الان عزیزم ببخشی پیامت رو‌الان دیدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

میشه متو راهنمایی کنین 

فردا مرکز ابن سینا میخوام برم برای بار اول . یعنی ب امید خدا شروع کنم . ب نظرتون فردا نوبت دهی انجام میشه چون پنج شنبس ؟

ب نظرتون توی شرایط کرونا خطرناک نیست ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
يعني ميشه😭😭😭😭دعا كن واسم با فرشتت.  بعد اون اتفاق تلخ خدا به دلم نگاه كنه. 😣

سمانه جون انشاالله میری و‌قلب تشکیل شده گلم 

من میگم به جای دوهفته یه هفته دیگه برو سونو یه جایخوب برو حتما 

هرکس شاید به علتی بخره ولی من خودم بابت این قضیه میخوام بخرم که چون بعد از مرخصی زایمان میرم سرکار م ...

ببخشید گلم من نظر میدم.

میخوای شما صبر کن انشالله بعد زایمان ببین شیردوش لازمت میشه یا نه. منم یه دونه گرفتم اما نهایتا مجبور شدم شیر خشک به دخترم بدم و شیردوش بلااستفاده موند. انشالله که برای شما اینطور نمیشه اما اگر من بودم از الان هزینه نمیکردم.