2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
مرسی عزیزم انشاالله شما هم بار اول مثبت بشی دکترم سهل انگاری کرد دیر عملم کرد از ۱۵ فولی شد ۸ تخمک و ...

چون از 15 تا فولی 8 تا تخمک آزاد شد میگی سهل انگاری؟ ممکن هم هست فولیکولت پوچ باشه ها.

از تعیین جنسیت چیزی سر در نمیارم من. امیدوارم همونی بشه که میخوای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما تا الان کجا کارهاتو انجام میدادی؟ مطب خصوصی میرفتی؟ میشه اسم دکترت رو بگی؟

اره گلم

مطب قوامی

خیلیا پیشش انتقال دادن مثبت شدن ولی خب پانکچرمن این مدلی شددیگه.خونسردیش وبی مسئولیتیش اذیتم کرد

خدایابه امیدخودت🌺
باشه یابریم ذنوبی یابریم عارفی پس دوتاجنینات چی ؟

یکشنبه میرم سنو استرادیوم دارم میخورم احتمالا اخرای هفته ی بعد معلوم بشه پسر داره یانه اگه نباشه نمیخوام وقتو از دست بدم فورا نوبت میگیرم برایه پری بعدی برم ابن سینا ولی خودم ۹۰ درصد میگم پسر توش نیست

پناه جون میگه تو ابن سینا نمیتونی دکترتو خودت انتخاب کنی شانسمون هر کی بیوفته ولی حد اقل مطمینیم دکتراش خوبن هرکی باشه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
یکشنبه میرم سنو استرادیوم دارم میخورم احتمالا اخرای هفته ی بعد معلوم بشه پسر داره یانه اگه نباشه نمی ...

چندسالته؟

امروزمیگفتن اگه چهل سالت تموم بشه انجام نمیدن 

منم ۳۷سالمه زیادزمان ندارم

امااگه بتونیم یه جوری پیش این دوتادکتربریم عالیه مثلا اول بریم مطبشون

البته انشاله توگلم دوتاپسرخوشگل وخوش تیپ داری ومثبت میشی توکل به خدا

خدایابه امیدخودت🌺
چون از 15 تا فولی 8 تا تخمک آزاد شد میگی سهل انگاری؟ ممکن هم هست فولیکولت پوچ باشه ها. از تعیین جنس ...

اخه جواب درستو حسابی نداد حتی نگفت ۱۵ فولی داری گفت ۸ تا فولی داشتی شده ۸ تخمک پروندمو نشونش دادم هر بار یه حرفی زد گفت همرو کشیدم بعد گفت امپولتوزود زدی یادش نبود اون روز خودش زنگ زو گفت دیر میام بعد بهش گفتم گفت شاید فولی هات پوچ بودن 

توکل به خدا توروخدا فراموش کن به فندوقت فکرکن  اصلا مهم نیست خدای منم بزرگه ولی من خوشحالم که ...

عزیزم❤❤❤ بالاخره ما اینجا هممون همدردیم بخاطر همین خوب همدیگه رو درک میکنیم

بازم توکل به خدا😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چندسالته؟ امروزمیگفتن اگه چهل سالت تموم بشه انجام نمیدن  منم ۳۷سالمه زیادزمان ندارم امااگه ب ...

مرسی عزیزم من ۲۹ سالمه شکر خدا زخیرمم خوبه ۶.۹انشاالله برایه شما هم بهترین ها رقم بخوره سال اینده دو تایی پسرهامونو بغل بگیریمو از این روزها به خوشی یاد کنیم

سارا جون منم رفتم ابن سینا اصلا نزاشتن دکترمو خودم انتخاب کنم ....خودشون گفتن چون تعیین جنسیتی فرقی ...

ابن سینا تا جایی که من دیدم خودشون فقط موارد اورژانسی رو به عارفی میدن. اون روز یه خانم اومده بود نه کسی رو میشناخت نه روالش رو میدونست، اما چون سابقه سه تا سقط داشت دکترش رو گذاشتن عارفی.

منم هیچی نمیدونستم چند ماه پیش، به من یه دکتر معمولی دادن