2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
دیگه نمیرم برن به جهنم یادکترموعوص میکنم یامیرم پیش عارفی اشتباه کردم ازاول ابن سینانرفتم

من اگه جات بودم پنج مليون تو حلقش بيرون ميکشيدم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کردمنو رفت سرعملش منم حالم بدبود حالت تهوع داشتم همسرم گفت هفته بعدمیریم مطبش ببینیم چه دلیلی میا ...

عزیزم برات حالا پیش اومده.ناراحتی میفهمم اما برو تو مطبش و حسابی براش داد و بیداد کن.ببین این اشتباهو برای تو کرده تو سوکوت کنی ممکنه همین سهل انگاری رو برای نفر بعد انجام بده به همین سادگی تهش بگه نمیدونم تخمکا کو.انگار خاله خاله بازیه.پول این کار براش واقعا حلال نیست واقعا.این همه استرس این همه هزینه این همه امید راحت بگه نمیدونم...نیست...غلط کرده

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ببین من مطبم رفتم تو خود مرکزم رفتم زیر بار نرفت که نرفت یه بار گفت مرکز مشکل داره یه بار گفت جنین ش ...

اره منم زیادگیردادم گفت داروها توگمرک فاسدشده 

کارما واچ ام جی 

تمام شکمم کبوده😔😔

خدایابه امیدخودت🌺
دیگه نمیرم برن به جهنم یادکترموعوص میکنم یامیرم پیش عارفی اشتباه کردم ازاول ابن سینانرفتم

منم این بار صد در صد میرم ابن سینا میشه بگی کل هزینت تا الان چند شد ببخش خسته وناراحتی ما هم این همه سوال میکنیم گلم 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
اره منم زیادگیردادم گفت داروها توگمرک فاسدشده  کارما واچ ام جی  تمام شکمم کبوده😔😔

گو ميخوره مگه الکي دارو فاسد بشه چطور تو سنو سه تا تخمک داشتي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
گفتم عملم دیرشروع شد و....پرستاره گفت احتمالا این تخمکا دیشب ازادشده

غلط ميکنن کثافتا حرومشون 

اره منم زیادگیردادم گفت داروها توگمرک فاسدشده  کارما واچ ام جی  تمام شکمم کبوده😔😔

بمیرم برات حالتو درک میکن منم وقتی گفتن۱۵ فولی اخرم ۸ تخمک و اخرشم دو تا جنین انگار دنیا رو سرم ویرون شد همش جلویه اینه به کبودیام نگاه میکردم ومیگفتم چی شد اخرش هیچی ولی میگزره گلم فقط ناامید نباش خدا بزرگه دیگه راه ماهم سخته با این دکتر های بی وجدان وپولکی فکر پولمون که نیستن هیچ فکر جونمونم نیستن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی