2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

سلام دوستان، ببخشید من همین الان این تاپیک رو دیدم و اینکه خیلی فعاله، ولی دیدم غیرممکنه این همه مطلب رو خوندن...

گفتم بیام و سوالم رو از شما بپرسم. من روز 15 انتقال هستم و تقریبا از رو دهم، دل دردای شدیدی پریودی دارم.... به نظرتون ممکنه بازم جواب مثبت بشه؟

سینه درد از همون اول شروع آمپولای پروژسترون داشتم ولی امروز خیلی کم شده که به نظرم نشونه ی خوبی نیس :(

لکه بینی هم ندارم ولی از زمان شروع دردهام، ببخشید یکم ترشحاتم به سبزی میزنه... همیشه قبل پریود همینجوری میشم :(

پنجشنبه باید آزمایش بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان.من پانکچر شدم و حاصلش ۱۲ تا تخمک بود.دو سه روز دیگه تماس میگیرم ببینم چند تا جنین تشکیل شده ...

عزیزم باید سه تا پریود بگذره ان شاالله سومین پریود انتقال میدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله ده‌تاتخمک‌داشتم‌..۸تاش‌جنین‌شد ۳تاانتقال‌دادم‌‌که‌منفی‌شد ۵تاهم‌دارم.. ایندفعه‌دکترم‌میخ ...

عزیزم منم این ماه هسترو و خراش کردم  خودم گفتم پی ار پی کنه توکل به خدا 😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ایندفعه تبریز انجام دادم.زینب جان من بعد پانکچر نه خونریزی دارم نه ندارم.ببخشید سرویس بهداشتی که میر ...

یک روزه اول همین جوریه بعد خوب میشه اون پری نیست

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مبارکه‌‌‌۲باره😍😍😍 شادن‌جان‌این‌سری‌فکرکنم‌خراش‌داده‌بودی‌؟درسته؟ میگم‌‌آزمایش‌ایمنی‌یاانعقادی‌ا ...

قربانت،ممنون😙😙😙

بله عزیزم خراش دادم ولی خب اولین انتقالمم خراش داده بودم دکترم خیلی خراش رو قبول داره میگه واقعا موثره، منتها من بار اول یه کم اذیت شدم دیگه انتقالای بعدیم قبول نکردم اینبار آخرین سری بود دیگه دکترم گفت بیا انجام بده که خداروشکر انگار تاثیر داشت

نه آزمایشا رو ندادم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان، ببخشید من همین الان این تاپیک رو دیدم و اینکه خیلی فعاله، ولی دیدم غیرممکنه این همه مطل ...

سلام عزیزم خوش اومدی نترس اینا ربطی نداره چون سینت درد نمی کنه منفی بشی ایشالا مامان شدی ولی ترشح سبز برای عفونته باید با پزشکت حتما در میون بزاری

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای جانم مبارکه عزیزمممم ایشالا بسلامتی این دوران و بگذرونی و سالم بغل کنی 

ممنونم مامان ماهک، برام معجزه شد بخدا😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...