2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
هربار قبل از شروع سیکل آزمایش میگیرن FSH عالیه همه چیز ظاهرا خوبه، جنینها ۳ روزه میشن ولی ۵ روزه نم ...

گلم بنظرم سه چهارماه بيايد ايران

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا استرس نداشته باش بی هوشت میکنن بعد میایی هوش همه چی تموم شده برایه من هایپر شدم یک هفته ی اول ز ...

استرس عمل ندارم

استرس اینو دارم تخمکی نباشه 

نمیدونم چرا کلافه ام

خدایابه امیدخودت🌺
سلام دوستان  فکر کنم وقتش شده که از مهمترین تجربه خودم در مورد ivf (میکرو) و dfi بگم، دلیلش هم ...

یعنی به خاطرویتامین هایی که خورده بودید تعداد تخمک ها زیادشده بود؟

میشه اسم ویتامین هاروبگید من کلاسه تاتخمک دارم 

میخوام براپانکچردوم خودم ویتامین بخرم بخورم

خدایابه امیدخودت🌺
هربار قبل از شروع سیکل آزمایش میگیرن FSH عالیه همه چیز ظاهرا خوبه، جنینها ۳ روزه میشن ولی ۵ روزه نم ...

اگه بااسپرم اهدایی بلاست میشدن انتقال میدادین؟

خدایابه امیدخودت🌺
ممنونم عزیز دلم خدا حفظ کنه نی نی قشنگتو ولی اینا دیگه امید واهیه مگه اینکه معجزه بشه چون دوستمم ...

بدن با بدن فرق داره 

انشاالله که شما مثبتی امید داشته باش 

ممنون از دعات قسمت خودت ایشالا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷