2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم بار دوم مثبت شدم البته هر دوبار هم جنین فرش انتقال دادم و هر دوبار هم علائمی نداشتم

برای منم دعا کنی گلی.

ایشالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم ببخشید شما که تحت نظر دکتری بودید که آی وی اف تخصصشون بود میشه بگید آمپول آنوکسا وآسپرین داشتی ...

من انتقال اولم با ایشون نبود. آسپیرین داشتم اما آنوکسا رو چون از اول دکترم بهم نداده بود دیگه ایشون برام تجویز نکرد. اما برای اونهایی که با خودشون انتقال داشتن و این سری که خودم هم از اول باهاشون بودم هم آنوکسا و هم آسپیرین تجویز کرد. 

بله نظر ایشون اینه که بارداری با ای وی اف جز موارد پرخطر محسوب میشه و ریسک سزارین پایین تره.

بچه ها من روز دوازدهم انتقالم بتام 162 شده، به نظرتون کم نیست خیلی؟

خیلی مبارکتون باشه عزیزم، خیلی براتون خوشحال شدم انتقال پنجمتون مثبت شدید، بتاتونم عالیه، من روز ۱۶ انتقالم بتام ۳۴۵ بود برای شما تا روز ۱۶ از اینم بیشتر میشه و عالیه

برای منم دعا کنی گلی. ایشالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزم

حتما عزیزم دعاگو هستم، من دلم روشنه براتون که حتما نتیجه میگیرید، خداروشکر دوباره تاپیک تو دور مثبت هستش،،، منتظر خبرهای خوبتون هستم

بچه ها من روز دوازدهم انتقالم بتام 162 شده، به نظرتون کم نیست خیلی؟

وااااای شادن جون مبارکهههههه😍😍❤️❤️

خیییییلی برات خوشحال شدم. دیدی گفتم به دلم افتاده مثبتی؟  انشالله که تا آخرش برات به خوبی پیش بره.

برو مامان شادن حالشو ببر من بارداری اولم روز چهاردهم بتام ۹۰ بود 😂😂

من انتقال اولم با ایشون نبود. آسپیرین داشتم اما آنوکسا رو چون از اول دکترم بهم نداده بود دیگه ایشون ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون،  ببخشید بهتون گفتن تا هفته چند انوکسا و آسپرین ادامه بدید؟

حتما عزیزم دعاگو هستم، من دلم روشنه براتون که حتما نتیجه میگیرید، خداروشکر دوباره تاپیک تو دور مثبت ...

ممنون از دعای خیر و انرژی مثبتت گلم.ایشالله  

به سلامتی عزیزم برای من حدود۱۱ تا فولی داشتم ۲تاش کوچیک بود مابقی از۱۷تا۲۰بود اما اصلا نگفت نزدیکی ا ...

معمولا میگن سه روز قبل پانکچر نزدیکی نداشته باشین. بیشتر از هفت روز هم نباشه.برای همین به منم گفت نزدیکی داشته باش. خداروشکر هم تعداد هم سایز فولی و ضخامت اندومترت خیلی خوب بوده. امید به خدا ایشالا موفق میشی

معمولا میگن سه روز قبل پانکچر نزدیکی نداشته باشین. بیشتر از هفت روز هم نباشه.برای همین به منم گفت نز ...

ممنونم عزیزم.ایشالله هممون همین ماه نتیجه میگیریم عزیزم.به شما نگفتن انتقال فرش هست یا؟

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون،  ببخشید بهتون گفتن تا هفته چند انوکسا و آسپرین ادامه بدید؟

خواهش میکنم عزیزم. آسپیرین رو تا هفته سی و هفت ادامه دادم اما اون سری آنوکسا نداشتم نمیدونم تا کی باید ادامه داد. این سری هنوز پیش دکتر نرفتم که بپرسم اما اینجور که شنیدم تا یه مدت بعد از زایمان هم باید ادامه داد