2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045686 بازدید | 684477 پست
ممنون عزیزم ان شاالله که به زودی خبر بارداری شما من مدیون دعا های شما دوستان عزیزم هستم 

فریباجون‌مبارکه

خیلی‌خیلی‌تبریک‌میگم

انشالله‌‌فندوقت‌به‌سلامتی‌بغل‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گلم بار اول 

دست راست رو سر من خواهر.خیلی امیدوارم کردی به خدا منم شنبه انتقال دارم الان مامانی دعات درگیرتره برای منم دعا کن گلم.عزیزم مشکل اسپرم داشتین؟چندتا جنین انتقال دادین؟چندروزه؟پیش کی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
دست راست رو سر من خواهر.خیلی امیدوارم کردی به خدا منم شنبه انتقال دارم الان مامانی دعات درگیرتره برا ...

حتما عزیزم من همیشه دعا میکنم ..

مشکل از شوهرم تحرکش کم بود . مرکز نوین مشهد من رفتم ۴ تا جنین ۳ روزه برام انتقال دادن

عه چه خوب.😍امیدوارشدم.اتفاقا دیدم ایشونو تو تاپیک @تیاراتیام      

عزیزم من روز ۱۴ انتقالم بی بی چک استفاده کردم که منفی شدش هیچ علائمی هم نداشتم جنینم دو روزه بود، روز ۱۶ انتقالم هم موعد ازمایشم بود که با بتا ۳۴۵ مثبت شدم،،،  ان شالله بزودی همه منتظرا مادر بشن

عزیزم من روز ۱۴ انتقالم بی بی چک استفاده کردم که منفی شدش هیچ علائمی هم نداشتم جنینم دو روزه بود، رو ...

عزیزم شما هم بار اول انتقال مامان شدی؟

سلام ع یزم خوبی؟رفتی امروز دکتر؟روز پانکچرت معلوم شد؟

سلام باران جان خوبی اتفاقا الان داشتم بهت پیام میدادم. امروز رفتم سونو کرد گفت حدود ۸ تا تو راست ۹ تا تو چپ سایز بین ۱۵ تا ۱۶ میل. تست کرونا نوشت اورژانسی و گفت امشب نزدیکی داشته باش . پنج شنبه ۷ صبح قرار شد برای پانکچر برم.

شما چیشد عزیزم؟

سلام باران جان خوبی اتفاقا الان داشتم بهت پیام میدادم. امروز رفتم سونو کرد گفت حدود ۸ تا تو راست ۹ ت ...

به سلامتی عزیزم برای من حدود۱۱ تا فولی داشتم ۲تاش کوچیک بود مابقی از۱۷تا۲۰بود اما اصلا نگفت نزدیکی اینا داشته باش.تست کرونا گرفت ۳شنبه برم پانکچر گفت اندومترت۱۰هست خوبه شرایط مساعده شنبه احتمالا انتقال بدم عزیزم