2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست
آره گلم درسته ولی اغلب موارد فرد هیچ مشکلی نداره و ضخامتش هم خوبه اما طول دوره پریود و حجمش کمه گلم ...

زینبی جون من دوره هام ۲۶روزه است وقتی طبیعی اقدام داشتیم میرفتم سونو روز ۱۰فولی ازادمیشد میگم خوددکترازسونو متوجه میشه؟اخه به من گفت روز۱۳تخمک کشی میکنم میگم نکنه تااون موقع ازادبشه تخمکی نمونه 

یااینکه تاامپول ازادسازی نزنم ازادنمیشه؟

خدایابه امیدخودت🌺
اکثر دکترای زنان هیچ روش دیگه ای رو قبول ندارن گلم. حتی داروهای گیاهی طب سنتی که خیلی وقتا برای خیلی ...

عزیزم آخه اون اثرها واقعا وجود نداره، یعنی طرف چند تا سیکل داروی محرک تخمدان دریافت کرده و یا چند بار پانکچر شده که بعد از یه مدت باعث میشه طبیعی باردار بشه 

یا سبک زندگیش عوض شده هم خانم و هم آقا و رو آوردن به زندگی سالم و تحرک بیشتر، بعد یهو می بینن طبیعی حامله شدن، حتما در طی اون دوره هم سمت داروهای طب سنتی رفتن، بعد این جور حس میشه که داروی طب سنتی باعث بارداری طبیعی شده در صورتی که در اصل این جور نیست

منم قبلا طب سنتی رو قبول داشتن ولی جدیدا شاهکارهایی میبینم که با منطق جور نیست، و تازه باعث شده خیلی به سلامت مردم لطمه برسه، برای همین هم هست دکترای زنان اعتقاد ندارن

از هر کدوم بپرسی کلی مثال میارن از عوارض طب سنتی، از عوارض عنبر نسارا 

گلم منم قربانی همین درمان های غلط طب سنتی شدن بارها، 

یکبار همسرم رو در حالت تب حجامت میکنن مشکل چسبندگی اسپرم هاش به قدری بد میشه که اگر شانس بارداری با iui یا طبیعی رو داشتم، کامل اون شانس رو از دست میدم 

دفعه بعد جای دیگه رفتیم و حجامت ساکرال کرد، این دفعه نزدیک بود کار به تسه و اهدایی بکشه

خودم عنبرنسا دود دادم طبق تجویز یکی از همین دکترهای سنتی عفونت شدید گرفتم، بار دوم رفتم جای معتبر دیگه بهم گفت زاج سفید و عسل و روغن زیتون شیاف کنم تو واژنم، بعدش چنان عفونتی گرفتم که سابقه نداشته، اغلب عفونت قارچی میگیرم ما خانم ها ولی من عفونت باکتریایی گرفتم که اگر درمان نمیکردم منجر به چسبندگی لوله و هزار تا مشکل دیگه میشد

عزیزم شما مثل خواهر میمونی برام، به خدا این همه حرص و جوش من و اصرار برای رفتن به مسیر درست برای سلامتی خودمونه، نمیخوام تجربیات تلخ منو دوباره کسی تجربه کنه

گلم تو دوران بارداری از شدت تهوع باز رفتم طب سنتی، میدونی چه تجویز های خطرناکی کرد؟؟ چند روز هم انجام دادم دیدم هییییییییییچ اثری نداشت، حتی اون بادکش کردن، هیچی، بعدا فهمیدم خدا رحم کرد بلایی سر بچه ام نیومد

طب سنتی جدیدا پاش رو از گلیمش دراز تر کرده و میگه واکسن نزنید، میگه بچه رو ببرید آفتاب به جای قطره آد، میگه اگر زردی گرفت شیرخشت بدین (نارسایی کلیه میاره) یا حجامت کنین 😱😱😱 میگه به نوزاد شیره انگور بدین برای کولیک 

جدیدا هم که دیدم تبریزیان کتاب هریسون رو آتیش زده 

جدیدا میبینم برای کرونا میگن ادرار شتر، عنبرنسارا، اسفند دود دادن، نیش زنبور عسل 🤯🤯🤯🤯🤯

خب وقتی از یه جا چند تا حرف غلط و اشتباه دیدم و ضربه هم خوردم چرا باید ادامه بدم

به خدا خیلیا ضربه دیدن عزیزم خیلیا، مراقب جون و سلامت تون باشین عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه نون وحذف کرد اخه😥 نون چه ضرری داره چرانمیخورین؟

چون هرچیز دارای کربوهیدرات باعث جهش قند خون و انسولین میشه و اثر بد رو تخمک میذاره. هرچیز گلاتن دار هم باید حذف بشه مثل هرچیزی که آرد سفید داره گندم داره. مصرف کربوهیدرات باید خیلی کم باشه. اونم ترجیح میدم از یکی دو واحد میوه دریافت کنم نه از نون و برنج

زنده باشی عزیزم، تمام سعیمو میکنم که استرس رو از خودم دور کنم و به چیزهای مثبت فکر کنم  عزيزم ...

مرضی جان بلا ازتون دور 

ان شا الله در صحت و سلامت باشین

بهترین؟

مارو بیخبر نذار از حال خودت

❄❄دونه برفت خانومت❄❄ چطوره؟

هیچی عزیزم. سکوت محض. گفت کیست هموراژیک تو تخمدان راستت هست. این ماه کاریت نداریم تا کیست از بین بره ...

عزیزم کیستت چند سانته؟ دارو داد واسش؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم آخه اون اثرها واقعا وجود نداره، یعنی طرف چند تا سیکل داروی محرک تخمدان دریافت کرده و یا چند با ...

چشم گلم. منم عفونت قارچی مزمن دارم که هنوز خوب نشده. پزشکی مدرنم فایده نداشت. انقدر دکترای مختلف رفتم انقدر اذیت شدم و اصلا دلسوز نبودن و درست درمونم نکردن. دو ماه پیش من سه تا دکتر به فاصله کم رفتم. علائم عفونت مثه خارش و تحریک داشتم ولی دکترا میگفتن پاکی چیزی نیست در صورتی که جواب پاپ اسمیر اومد و هنوز قارچ داشتم. دیگه انگار ول کنم نیست. سر می کنم باهاشگ البته شدت علائمش کمه مخصوصا با نخوردن چیزای شیرین و محصولات کارخونه ای. ولی عزیزم قطره ویتاگنوس رو دکتر پاکروشم تجویز کرده

عزیزم اون کیست داخل تخمدان خودش از بین رفته بود تو سونو جدیدم 

مال منم دارو نداد گفت با پریودی میره اما میترسم بزرگ شه 

مال منم دارو نداد گفت با پریودی میره اما میترسم بزرگ شه 

نترس. دیگه تشخیص اینا چیزی نیس که اشتباه کنن. تازه من یه کیست بیرون تخمدانم دارم که کوچیکه و مشکلی نداره و نیازی نیست بهش دست بزنن

نترس. دیگه تشخیص اینا چیزی نیس که اشتباه کنن. تازه من یه کیست بیرون تخمدانم دارم که کوچیکه و مشکلی ن ...

انشالله این دفعه مامان بشی عزیزم 😘😘

زینبی جون من دوره هام ۲۶روزه است وقتی طبیعی اقدام داشتیم میرفتم سونو روز ۱۰فولی ازادمیشد میگم خوددکت ...

ببخشید من ریپلای کردن .ولب امپول میدن که یوقت آزاد نشه ..مگه بهتون ستروتاید یا اورگالترون نداد؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ببخشید من ریپلای کردن .ولب امپول میدن که یوقت آزاد نشه ..مگه بهتون ستروتاید یا اورگالترون نداد؟؟

نه نداده ‌فعلا کارما میزنم بایه امپول دیگه گفته روز ۸پری بیامطب 

ممنون که جواب دادین🙏🙏🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺

اخه من اینجامیخونم که میگن توپانکچر تخمکی نبود یافولیام ازادشده بودن براهمون استرس میگیرم 

بعدیه سوال کارکردن وفعالیت ضررنداره؟روز۶پری هستم وامپول دورنافی میزنم امروزخیلی تمیزکاری داشتم توخونه😥

خدایابه امیدخودت🌺