2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045857 بازدید | 684486 پست
سلام عزیزم خوبی نی نی گلمون خوبه😘 چه خبر از بچه ها من تقریبا ۱ماهه نتونستم بیام 

سلام عزیزم خوبی😍😍😍😍 دختر گلمون خوبه؟ 

والا گلم منم چند روزه تند و سریع میام اگر سوالی باشه که منو منشن کرده باشن جواب میدم و میرم نمیرسم همه پست ها رو بخونم مثل قدیما

وای مبارک باشه عزیزم. برای منم دعا کن. منم ماه بعد انتقال دارم با حمدی. کلینیک میلاد بودین؟ گفته بود ...

انشالله به سلامتی گلم ، بله میلاد بودم . سری اول نپرسیده بودم ولی این سری پرسیدم ی خانم جوان بود گفت اینرید چیه همه خانم ها انداختن سر زبانشون اگه بد باشه مطمئن باشین انتقال نمیدیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان بعد از باردار شدن به روش میکرو میشه دکتر رو عوض کرد برای ادامه بارداری یا باید با همون دکتر ن ...

عزیزم به خاطر تنظیم دوز داروهای هورمونی تا هفته 12 بهتره تحت نظر همون دکتر ناباروری باشی ولی دیگه بعدش تقریبا شرایط با بارداری طبیعی یکسان میشه برای اغلب مامان ها

و روش زایمان هم صرفا به خاطر حاملگی میکرو سزارین نیست، و عین بارداری طبیعی برخورد میشه 

و یه سوال دیگه دوستان به نظرتون نوع انتقال چقدر تو موفقیت نقش داره؟ مثلا انتقال با سونو خیلی موثر ...

عزیزم تاثیر خاصی نداره 

انتقال عادی یعنی با در نظر گرفتن عمق رحم 

تو سونو دیگه عمق رو اندازه نمی گیرن و بر اساس مشاهدات انتقال میدن که هر دو روش کاملا دقیق هستن

نه عزیزم‌ ۳۹ سالمه ولی از ۳۵ سالگی دارن بهم میگن

به نظر من خیلی سختگیرانه به موضوع نگاه میکنن که به 35 سال هم میگن سن بالا برای بارداری.البته اینکه با بالا رفتن سن از کیفیت تخمکها کاسته میشه درسته ولی نه دیگه اینقدر سختگیرانه...ایشالا که بزودی نتیجه دلخواهت رو بگیری.

من خانوادم نزدیکم نیستن به خانواده شوهرمم نگفتم کلا خیلی تنهام... شما بار اولته؟ انشاالله که مثبت م ...

شادی جون حتما شربت معده از مدل ملینش بخور.دکتر من برای بعد از انتقال برای اینکه یبوست نشم اینو بهم داد.یک قاشق یک ساعت بعد از غذا بخور.عالیه

سلام دوستان من انتقالم منفی شد و پریود شدم روز۵ام شروع کردم ال دی خوردم الان روز۱۰پریمه لک بینی دارم ...

من ۵ سال خوردم اما لکه بینی نداشتم یه سریرفتم دکتر برام مارکشو عوض کرد کل دورم لک دیدم بعد دوباره رفتم گفت بعضی از ال دی ها به بدن شخص نمیسازه یه قرص دیگه داد بعد گفت سره ساعتم بخور که درست شدم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی