2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
به سلامتی عزیزم نمازونگفتن نشسته بخونی؟

ن اصلا اینجور چیزا نگفتن ی برگه بهم دادن روش نوشته بود استراحت مطلق اصلا خوب نیس کارای روزمره خودتو نو انجام بدید حتی مسافرت هم میتونید برید☹ازشون پرسیدم میتونم مغزیجات بخورم پرستاره گفت واااا چ سوالا میکنی ازما اصلا نزاشت بقیه سوالامو بپرسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید ازروزاول نشاسته بخوری توشیرهم میتونی حل کنی.تومرکزنگفتن نشاسته بخوری؟ توالت هم سعی کن فرنگی بر ...

ن نگفتن عزیزم از دیروز فرنگی استفاده میکنم ولی نشاسته رو الان خوردم دیروز نخوردم اشکال نداره تا چند روز باید بخورم؟الان که خوردم ی قاشق غذاخوری توی لیوان اب حل کردم خوردمش همینطوریه دیگه؟

ن اصلا اینجور چیزا نگفتن ی برگه بهم دادن روش نوشته بود استراحت مطلق اصلا خوب نیس کارای روزمره خودتو ...

الهی 

نگران نباش

دوستانی که انتقال موفقی داشتن میان راهنماییت میکنن

ولی اینطورکه منم توتایپیک دیدم نمازنشسته بخون گرمی هم زیادنخور نشاسته هم حل کن بخوریافرنی درست کن سرچ کن دستورشو میاد من درکت میکنم سعی کن محیطو شادکنی وبه نینیت انرژی مثبت بدی وباهاش حرف بزنی

خدایابه امیدخودت🌺
ن نگفتن عزیزم از دیروز فرنگی استفاده میکنم ولی نشاسته رو الان خوردم دیروز نخوردم اشکال نداره تا چند ...

اره توشیرهم  میتونی حل کنی 

نگران نباش الانم دیرنیست 

فقط مراقب باش یبوست نگیری 

چندروزبایداستفاده کنی 

بازدوستان دقیق تعدادروزهاشومیگن

خدایابه امیدخودت🌺
کتاب بخون عزیزم میگذره این روزا  توخونه راه برو اماخودتوخسته نکن زیادکارنکن

با همین گوشی خودمو سرگرم دارم یکم قران میخونم ن من که کاری نمیکنم کلا در حد ی دستمال کشی رو کابینت انجام دادم بعدم دراز کشیدم همین الان نگرانم کرده .شما راستی تو چ مرحله ای هستین؟

منم نمیتونم همش دراز کشیده باشم شوهرم که تا امروز بود ولی دیگه رفت سرکار نیس .خونم به خونه بابام نزد ...

من خانوادم نزدیکم نیستن به خانواده شوهرمم نگفتم کلا خیلی تنهام...

شما بار اولته؟ انشاالله که مثبت میشی

میدونی اینقدر منفی شدم دیگه زیاد رو کارام حساس نیستم میگم خدا بخواد میگیره نخوادم نمیگیره...

فقط این یبوست خیلی داره اذیتم میکنه سریای قبل شیاف پروژسترون میذاشتم خیلی برام خوب بود الان اینم روم اثر نداره دیگه، از دیروز کلی روغن زیتون خوردم نمیدونم چیکار کنم دیگه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
با همین گوشی خودمو سرگرم دارم یکم قران میخونم ن من که کاری نمیکنم کلا در حد ی دستمال کشی رو کابینت ا ...

من داروهای دورنافو داده احتمالا فرداپری بشم سه روزبعدش بزنم روزهشتم برم ببینم چی میگه گفت اواسط این ماه تخمک کشی میشی حالا بازنمیدونم 

میخواستم دوبارپانکچرکنم الان دوستان میگن ده تومن میشه اضافه تر😥

خدایابه امیدخودت🌺
الهی  نگران نباش دوستانی که انتقال موفقی داشتن میان راهنماییت میکنن ولی اینطورکه منم توتایپی ...

تا الان که ۳ وعده رو مثل همیشه خوندم امیدوارم ضرر نداشته باشه واسم خوبه که این تاپیک هست و ادم از تجربه بقیه استفاده میکنه 

عزیزم آنا جون خیلی خیلی خیلی سرش شلوغه هم کار خونه، هم شاغل شده هم بچه هاش اصلا وقتی نمی مونه براش

مرسی 

اگر تجربه اش رو میدونستم خیلی بهتر بود و در آرامش بیشتری بودم

انشالله اگر موفق شدید باهاش در ارتباط باشید

بگید یکبار بنویسع در مورد آندومتریوزش

مرسی

سلام بچه ها. کسی پی آر پی کرده تا حالا؟ کی انجام دادین؟ یک ماه قبل از شروع داروهای تحریک تخمک گذاری؟ ...

من کردم چند روز به انتقالم مونده بود کردم 

رفتم آزمایشگاه خون گرفتن ازم بعد شاید یکی دو ساعت صدام زدن رفتم مثل معاینه دکتر یه مایعی که از خونم جدا کرده بودن‌رو‌ریخت تو‌رحمم 

گفت یک‌ساعت بخواب بعد بلند شو

دردم‌ نداشت 

من خانوادم نزدیکم نیستن به خانواده شوهرمم نگفتم کلا خیلی تنهام... شما بار اولته؟ انشاالله که مثبت م ...

اره بار اولمه برام ۴تا جنین ۳ روزه انتقال دادن من که خانواده شوهرم میدونه. اما به خانواده خودم نزدیکم قرار بودبرا همین امپولا برم خونشون تا خواهرشوهرم برام بزنه اما خداروشکر یکی قبول کرد هر روز بیاد خونم برام بزنه . من هم امپول میزنم هم شیاف میزارم .من تا دیروز که یبوست داشتم اما صبح ی لیوان اب ولرم و یکم اب انجیرو ی کم اب الو خوردم گلاب ب روتون دستشویی کردم بعد از چند روز ان شاالله که این سری مثبته مگه دفعه چندمه که انتقال میدین؟