2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
مرسی عزیزم. اینوفولیک کلا ماده اصلیش همون مایواینوزیتول هست. برای بعد از آی وی اف اولم مال دو سال پی ...

منم تهران نیستم عزیزم امریکا هستم

منم دوز بالا نگرفتم کیوتن رو ، روزی دو تا ۱۰۰ میخورم

هیچکدام اینها اجباری نیست هرکدوم رو پیدا کردی بگیر 

من dhea 100 پیدا کردم که زیاد بود نمیخواستم زیادتر بخورم کشتم ۲۵ پیدا کردم ولی روزی ۳ تا میخورم که بشه ۷۵

هرکدوم رو پیدا کردی بخور یا همون یکی هم بخوری بهتر از مصرف نکردنشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایییییی باورم نمیشه عشقم خدارو صدهزار مرتبه شکر اونا دقیقا چند سالشونه؟ و خودت خواستی یا ناخواسته ش ...

ممنونم عزيزم ، ان شا الله قسمت خودت بچه هاي زياد بشه و ان شا الله روزي و قسمت همه منتظرها ، عزيزم من هميشه بچه سوم رو دوست داشتم ولي خوب ايندفعه ميخواستم يك كم ديرتر بشه و جلوگيري طبيعي داشتيم و واقعا در ماه هم نهايت يك يا دو بار اقدام داشتيم ولي خوب خواست خدا از اراده ما بالاتر هست . 

دختر من تقريبا ٢ سال و ٥ ماهش هست و پسرم هم نزديك ١٣ ماه . 

نه اصلن مشاوره نشدم

عزیزم حتما باید بررسی بشه رابطه ی مستقیمی داره من خواهر شوهرم پسر خاله ی شوهرش سندروم داون داشت ولی خوانواده ی شوهرم تو هفت جدو ابادشونم بچه ی ناقص نیست دومین پسرش سندروم داونیه دکتر گفته بود به خانواده ی شوهر خیلی وابستس الان برایه منم ریسکو زدن به خاطره همونم اغلب من خواستم پی جی دی کنم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام ساراجونم خوبی؟خداروشکر دخترمم خوبه.واای نههههه😂😂😂خیلی زوده هنوووز.شما چیکار کردین عزیزم؟ان ش ...

سلام خاكستري جون ، خوبي خانمي ؟ دختر گلت خوبه ؟ چرا زود باشه عزيزم از من ياد بگير كه تيكر سومي رو گذاشتم ، ان شا الله روزي و قسمت همه دوستان .

عزیزم آزمایش دی اف ای با شکست dna اسپرم فرق داره؟

عزیزم دکترا الان همشون میکرو میکنن دیگه؟ تزریق اسپرم به تخمک

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم حتما باید بررسی بشه رابطه ی مستقیمی داره من خواهر شوهرم پسر خاله ی شوهرش سندروم داون داشت ولی ...

شما دکترت کیه عزیزم ؟؟ تعیین جنسیت هم دارید؟؟؟ 

ممنونم عزيزم ، ان شا الله قسمت خودت بچه هاي زياد بشه و ان شا الله روزي و قسمت همه منتظرها ، عزيزم من ...

سلام عزیزم

مبارک باشه،به دل خوش انشالله

شما غیر این بارداری که طبیعی هست،میکرو‌کردید؟

مشکلی داشتید؟

گلم میگم دکترقوامی ازچسب استفاده نمیکنه براانتقال  شنیدم بعضی ها چسب میزنن که جنین بمونه

نميدونم از خودش رفتي بپرس. ولي فك كنم اينا همش با جنين شناس و اونا تشخيص ميدن 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
ببخشید یادم‌ رفت دکتر نصر چرا گفت عکس رنگی‌نیاز نداشتید؟

چون گفت مگه تلاش کردی بچه دار شی که نشدی؟ گفتم نه 

گفت واسه کسایی میگم که یه سال تلاش میکنن اما نمیشن 

الکی درد کشیدم 😑

دکتر رو ۳ دقیقه هم ندیدم همش ماما بود 

کیست نداشتم از ماه دیگه شروع میشد دورم