2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
منم دقیقا شرایط شما رو‌داشتم فقط یه لوله ام بسته بود همسرم هم کم تحریکی و کمبود اسپرم داره برای من ...

نه خدارو شکر دیگه هیچ اتفاق خاصی واسم نیفتاد

والا میگن علتش اصلا معلوم نیست ولی من استرس داشتم زیاد 

اصلا نباید بهش فکر کنی به هیچ عنوان چون هر چی بهش فکر کنی اعصابتو خورد میکنی و خدای نکرده زحمتت بی نتیجه میشه

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
مامان سبحان جواب آزمایشت اومد 

بله عزيزم ، ريسك سندروم داون رو بالا زده برام البته براي ٢ تا بچه ديگه من هم بالا بود ، حالا وقت دكترم ٢ هفته ديگه بود عوض كردم براي شنبه ببينم چي ميگه احتمالا بايد سل فري انجام بدم ، از ديروز هم لكه بيني دارم نميدونم چرا واقعا اصلا هم دلم نميخواد دوباره برم سونو شنبه يكدفعه ميرم دكتر ، برام دعا كنيد لطفا به خير بگذره . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا شرایط شما رو‌داشتم فقط یه لوله ام بسته بود همسرم هم کم تحریکی و کمبود اسپرم داره برای من ...

رژیم غذایی خوب میدونی بعضی غذاها مثل ماکارانی برنج زیاد غذاهای سرد زیاد واسه خانوما خوب نیست ترشیجات

من والا عنبر نسا چند بار دود کردم

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
من لوله هام کاملا بسته بو بله تو هیستروسکوپی خراش میدن من دوماه بعد انتقال جنین دادم ۲قلو بود یعن ...

عزیزم

من بعد لاپاراسکوپی یه سری دردهای مبهم توی رحم،تخمدان،لگنم دارم 

اولا خیلی بیشتر بود

الان خیلی کمتر شده اما هنوز هست

مثلا یه تیر کشیدگی خیلی کم

بنظرتون مشکلی هست؟یا بخاطر هسترو‌و لاپارا هست؟و چسبندگیها

عزیزم من بعد لاپاراسکوپی یه سری دردهای مبهم توی رحم،تخمدان،لگنم دارم  اولا خیلی بیشتر بود ال ...

عفونت نداری

والا چندتا داروخانه به من تاکید کردن حتما بزارم یخچال، جالبه من بیرون یخچال میزارم خیلی شل میشه

اگر گرم باشه محيط شل ميشه من خونه قبلي كه بودم يك اتاقمون خنك بود هميشه ميگذاشتم اونجا ولي اينجا كه هستيم جاي خنك وجود نداره ميگذارم داخل در يخچال .

درکت میکنم خیلی بد 😖  من سری قبل تا ۲۴هفته داشتم این سری تا ۱۳ هفته  ایشالا زود خوب بشی ...

وای همش میگم کاش تا ۳ماه باشه 

۴شنبه وارد ۹ هفته میشم خدا کنه منم تا ۱۳ هفته باشم بزاق دهنم زیاده اون حالم و بد می کنه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه یعنی آنتی بیوتیک خوردم از روز لاپاراسکوپی این شکلی بودم حتی گاهی وقتی میشستم زیاد ب ا س ن م&nb ...

من یک سال لاپارا کردم 

به دکترت میگفتی حتما بگو

باشه عزیزم مرسی از اینکه وقت گذاشتی انشالله بسلامتی دوران بارداری رو بگذرونید

انشاالله که خبرای خوبی از شما بشنویم 

نادعلی خیلی بخون 

عزیزم شما تا قبل از پانکچر چندبار ویزیت شدید؟ میخام بدونم اگه از شهر دیگه بیام رویان، چندبار باید رف ...

سلام گلم.منم راهم خیلی دوره،بار اول ک زنگ میزنی ونوبت میگیری ،میای برا ویزیت،بعد یسری آزمایشات براتون مینوسه،البته همون روز اقا باید از اسپرم هم بده،ویزیت دوم وقتی ک شما جواب ازمایشاتون اماده ست،میتونی همون دوم پریودی بیای و سونو هم بشی،اینجا اگر همه چیز اوکی بود وارد سیکل میشید،بستگی داره سیکل کوتاه براتون انتخاب کنن یا بلند.من سیکل کوتاه برام زد،سوم پریودی سونو شدم،دارو داد بهم،۷ پریود گفت بیا ،۹ و۱۲ و۱۳ پریود هم سونو شدم،چهارشنبه وقت پانکچر دارم.تا ببینم تا کی اینجا باید بمونم.دوبارهم آزمایش کرونا دادیم من وشوهرم،۱ تومن فقط برا کرونا

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید، من ۵صفحه اول خوندم ولی اصطلاحات برام غریبه بود، و نمیدونم مراحل بعدی درمان بهشون برمیخورم یا نه؟ 

من دوبار توی ۸هفته و ۹هفته سقط داشتم هردوبار قلب تشکیل نشده، دفعه دوم دکترم برام آمپول هپارین و شیاف پرژسترون داد و استفاده کردم، اما بازم جواب نداد. بعداز سقط دوم منو فرستاد آزمایش ژنتیک، نتیجه آزمایشها نشون داد هیچکدوم مشکلی نداریم و سالم هستیم

اما دکترم گفت حالا باید بری دکتر ایمونولوژی، تا از نظر خودایمنی هم هردونفر چک بشین، دکتری که معرفی کرده به من بخاطر بیماری کرونا نمیشینه فعلا ، و من الان کلی سوال توی سرم که اگر مشکل خودایمنی داشته باشم چی میشه؟ اگر نداشته باشم چی؟ پس دلیل سقط چیه؟ و ایا مرحله بعدی هم داره؟

باتوجه به اینکه هردوبار من ناخواسته و بدون اینکه تعداد زیادی نزدیکی توی بازه تخمک گذاری داشته باشم باردار شدم، ممکنه بیماری خودایمنی داشته باشم؟ اگر خودایمنی دارم نباید طول میکشید تا باردار بشم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

نه عزیزم دقیقا کاربر khobi😂😂😂😂 مرسی عزیزم 🌹🌹🌹🌹

😂😂😂😂

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻