2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
آخه خونریزی نداشتم ..یعنی ممکنه ریزش کرده داخل رحم مونده؟؟ خب پس خوبه ایشالله مثبتی😍امسال سال خوبی ...

سلام.عزیزم.خوبی

دوباره انتقال داری؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاله شماشیرزنی👏👏👏👏

ممنونم عزیزم،  گاهی شرایط زندگی آدم طوریه که آدم مجبوره،،  واقعا اگه من میخواستم زمین گیر بشم برام فاجعه بود چون کسی هم نمیدونه پ واقعا تنهام ذیگه مجبورم همه چیو به جون بخرم وگرنه زیادی هم کار کردن و استراحت کم داشتن هم جالب نیست،  ان شالله تا آخرش همینطور بمونم و کم نیارم

هزینه راجدا یادته؟منم بین بهشتی ومشتاق دودلم .مشناق گفتن ۷تومن میگیرن غیر داروها

2تومن براانتقال وتخمک کشی وفریزدادم ک 600وخورده ایشوپس دادن

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
عزیزم منم شاغلم بعد انتقال سه روز مرخصی بگیرم کافیه بنظرت ؟ 

بنظرم سه روز حتما بگیرید، خودم تو انتقالی که مثبت شدم سه روز گرفتم بنظرم خوب بودش فقط بعدشم کار سنگین نکنید و به خودتون فشار کاری نیارید،،  راستی بعدشم میرید سرکار اگه کارتون نشستنیه هر یک ساعت چند دقیقه راه برید و مدام نشسته نباشید،  ان شالله که مثبتید عزیزم

خداروشکر ان شاءالله که صحیح و سالم دختر نازتون رو بغل بگیرید . منم دقیقا همینم برا همون یکم نگران ب ...

ممنونم عزیزم، ان شالله خدا به شما هم فرزندان سالم و صالح بده،،،  واقعا گاهی با خودم میگم خدا خیلی تو این شرایط هوامو داره و خودش میدونه واقعا بجز خودش کسیو ندارم

سلام دوستای عزیز

من آمپول اونوکسپارین میزنم نوشته لازم نیست هواگیری بشه ولی اون طور که میزنم دردش زیاده امشب هواشو گرفتم فقط مایع داخلش رو تزریق کردم خطرناک که نیست اینطور انگار سوزش کمتری داره چون دو سومش هوا هست

خدایا شکرت
دعا کنید فقط تا آخرش کم نیارم بعضی اوقات واقعا خسته میشم چون کسی هم نمیدونه میکرو انجام دادم کلا تک ...

انشالله که بسلامتی این نه ماه رو میگذرونی زیاد خودتو خسته نکن بزار بقیه کمکت کنن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم من لکه بینیم تبدیل ب خونریزی شدفردابازبتامیدم خودم میدونم ک دارم سقط میکنم ولی شوهرم زیربارنمی ...

😢😢😢😢😢 وای نه

ای خدا 

الهی عزیززززززززم😢😢 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام.عزیزم.خوبی دوباره انتقال داری؟

سلام خوشگلم مرسی شما خوبین؟؟ آره تو سیگلم اینماه انتقال بدم انشالله

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بنظرم سه روز حتما بگیرید، خودم تو انتقالی که مثبت شدم سه روز گرفتم بنظرم خوب بودش فقط بعدشم کار سنگی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

اخه کارمون تازه راه افتاد بعد کرونا و تعطیلیش

نمیشه خیلی مرخصی گرفت 

خدا کنه مشکلی پیش نیاد سه روز رو میتونم بگیرم ولی یه هفته سخته مخصوصا اینکه نمیتونم بگم برا چیه همکارام میپرسن ..اینم از سختیای ما

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..