2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046162 بازدید | 684501 پست
انشالله که بسلامتی این نه ماه رو میگذرونی زیاد خودتو خسته نکن بزار بقیه کمکت کنن

بقیه ای وجود ندارن،،،  دو روز استعلاجی بودم امروز ریسم زنگ زده که کار زیاده و چند نفر از همکارا هم بخاطر ابتلا به کرونا نمیان تو بیا سرکار،،،  دلم پره از دست آدمها، درددلم باز شدشا

آرزو جان ناامید نباش  چند تا جنین انتقال دادی؟ اگر بیشتر از یکی بوده شاید یکیش گرفته و بقیه دا ...

ای خدا 

انشالله که واسه آرزو هم مثه شما باشه🙏🙏🙏 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوشگلم مرسی شما خوبین؟؟ آره تو سیگلم اینماه انتقال بدم انشالله

بسلامتی عزیزم انشاءالله .ِ.اینطور ک.از پیاما متوجه شدم دیگه یزد نرفتی درسته.؟شیراز درمانتو دوباره شروع کردی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم از راهنماییت  اخه کارمون تازه راه افتاد بعد کرونا و تعطیلیش نمیشه خیلی مرخصی گرفت ...

نگران نباش عزیزم همین سه روز هم خوبه منم سرکارم بیشتر اجازه نمیدن و منم تا الان به کسی نگفتم که میکرو انجام دادم شما هم اصلا هیچ وقت به همکاراتون نگو،  فقط بعدش خودتو خسته نکنی و سنگین بلند نکنی کفایت میکنه، ان شالله با خبرهای خوب میاید

سلام خانوما خواهش میکنم اگر کسی تعیین جنسیت کرده راهنمایی کنه منو برا رفتن به دکتر حتما باید همه اون پولی که میگن همراهمون باشه گفتن برا تعیین جنسیت و آی وی اف ۱۶ تومن میگیرن ما فعلا ۱۰ تومن داریم میشه رفت؟

آخه خونریزی نداشتم ..یعنی ممکنه ریزش کرده داخل رحم مونده؟؟ خب پس خوبه ایشالله مثبتی😍امسال سال خوبی ...

قربانت، انشاالله مامان شدن دوتامون و بقیه بچه های تاپیک😙😙😙

شایدم بخاطر داروهات کم شده آخه من خودم یه وقتایی اینجوری میشم حجم خونریزیم خیییلی کم میشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام خانوما خواهش میکنم اگر کسی تعیین جنسیت کرده راهنمایی کنه منو برا رفتن به دکتر حتما باید همه اون ...

آره عزیزم تمام کاراتون یه روزه انجام نمیشه که، مرحله به مرحله باید هزینه کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم ابن سینا گفته ۱۶ تومن جاهای دیگه هم قیمت همینه؟یا کمتر هست؟

خواهش میکنم جانم، راستش من تعیین جنسیت نکردم تهرانم نیستم فقط چون آی وی اف کردم میدونم هزینه ها مرحله ایه یعنی اول هزینه ویزیت و سونو و داروها که اینا دو هفته طول میکشه تقریبا، بعدش هزینه تخمک کشی و فریز جنین(شما هزینه تعیین جنسیتم دارین) بعدشم روز انتقال هزینه ی انتقالو داروهاشو میدین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچکدوم گلم کیفیت جنیم رو بالا بردیم جمیم هم کامپکت بود

چجوری کیفیت جنین بالارف؟باداروهایی ک همسرت گرف؟دوتادکتربرای همسرم عوض کردین نتیجه نداد،داروخوبی نمیدن،فقط الکارنتین۵۰۰،₩کلوموفن وویتامین یی هیرتکرارمیگنه براش،دی افش از۲۶شد۲۵مورفوبین صفرویک میشه هربار

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنون عزیزم از راهنماییت  اخه کارمون تازه راه افتاد بعد کرونا و تعطیلیش نمیشه خیلی مرخصی گرفت ...

سلام عزیزم به نظر میاد انتقال قراره بدی و نگران مرخصی هستی 

گلم اگر فقط نکاتی مثل ماسک و اسپری الکلی رو رعایت کنی و با مترو و BRT نری مشکلی نیست خود سر کار رفتن

منم دو هفته انتقال رو اصلا یه روز هم خونه نبودم یا مهمونی بودم یا سر کلاس یا سر کار، البته پارسال که کردنا نبود

پله هم میرفتم غذا هم همه چی جز جگر خوردم،الان پسرم وروجکی شده واسه خودش، ان شاء الله قسمت شما و بقیه دوستان

اینا رو میگم خیالت راحت بشه که شما هم بدون استعلاجی میتونی مامان بشی، ان شاء الله استعلاجی هات بمونه واسه وقتی که باردار شدی تا خونه بمونی و در معرض خطر ویروس نباشی😍😍😍😍😍

بقیه ای وجود ندارن،،،  دو روز استعلاجی بودم امروز ریسم زنگ زده که کار زیاده و چند نفر از همکارا ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ کوچولو دختره؟؟ 😍😍😍😍

هنوز که داری میری سر کار 😐😐😐😐خدا نگه دار خودت و نی نی باشه