2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
الهی بگردم گریه نکن تو این راه باید محکم باشی.همین اولش بدون استرس برا هرمرحله ای سمه.بخدا توکل کن.خ ...

ممنون عزیزم . با دعای خیر شما ❤

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
عزیزم گریه نداره خدا رو شکر کن که مریضی های بدی نداریم خدا بچه رو میده حالا یا طبیعی یا ای وی اف&nbs ...

ممنون عزیزم ❤🌹

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یعنی من که با دکتر شیوا تشکیل پرونده دادم،دیگه پانکچر و انتقالم با خودشه ؟

نه دیگه گلم، شانسی هست ممکنه باشه ممکنه نباشه 

اگر مطب یکی از اون پزشکان بری این جور میشه

ولی یادمه دکتر مشایخی چون کیست 4 سانتی آندومتریوما داشتم خودش تو پرونده م نوشت تمام سونو ها با خودش باشم و شانسم پانکچر هم روز خودش بود

ولی برای انتقالم ایران نبود اصلا، دکتر حافظی انجام داد، منم مشکلی نداشتم چون میدونستم همه دکترا بلدن چی کار باید بکنن

برای دو دفعه iuiهم که قبلا داشتم هر بار یه دکتر جدید سونو میکرد و دارو میداد

سلام عزیزم،زینبی شمادرموردعکس رنگی اطلاعاتی دارین؟؟اینکه بابیهوشیم انجام میدن یانه،چون گفتن یه بیحسی ...

سلام عزیزم منم خیلی میترسیدم ولی تو رویان فقط قبلش آمپول ضد درد زدن و قابل تحمل بود اما خیلی درد داشت و با بی هوشی نبود

فکر کنم ابن سینا، بیهوش بکنن اگر بخوای

امروز زنگ زدم گفت نمیخواد سونو بشی ،دارو رو شروع کن بزن بیا واقعا نیاز نیست باز سونو بشم ،بهش گفتم ...

نصر فریز میکنه انتقال میده برات؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام باز منم همونی که هی سوال میپرسه😅 بچه ها یه بار میدین دکتر نصر مرکز مام  دکتر زهرا ح ...

عزیزم هرجا دل خودت هست برو اگه به نصر شک داری نرو 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ممنونم عزیزم ،آخه میدونی من اصلا از کار تیمی خوشم نمیاد،حس میکنم هیچ توجهی به بیمار نمیکنن،اصلا پرون ...

بله باردارم،،  من قبل رویان ظرف چند سال چندتا دکتر دیگه هم میرفتم اونا هم فقط برام برو بیا داشتن و مهم نتیجه بود که از هیچکدوم نتیجه نگرفتم،  کار تیمی هم این بدی داری که اصلا به نظر بیمار توجه نمیکنن یعنی یه پروتکلی دارن که طبق اون پیش میرن،،  البته شما اگه دکتر شیوا رو قبول دارید میتونید با هماهنگی پانکچر یا انتقال باهاش انجام بدید چون دیدم روز انتقال چند تا از خانمها منتظر دکتر خودشون بودن تا بیاد ولی اکثرا مثل خودم با همون دکتری گه شیفتش بود انجام دادن،،،  

سلام  من برداشتم فقط همون روز اول درد داری اونم بیشتر بخاطر جای بخیه ها و گازی که تو شکمت کرد ...

مرسی عزیزم که جواب سوال منو دادی ، من خیلی نگرانم و استرس دارم برای برداشتن لوله 😔

قبلا لاپارسکوپی تشخیصی انجام دادم خیلی درد نداشت ، ولی همش فکر میکنم اگه یه چیزی از بدن کم بشه خیلی دردناک باید باشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
میدونم چی میگی درجریان کارت هستم جنین شناس هم خیلی مهمه. سعی کن هرجایی ک انتخاب میکنی با جنین شناس ...

اسم خودت چیه عزیزم که منو یادته😍🥰🌷

دکتر نصر جنین شناسش خوبه؟

آخی😅 بخدا گرفتار شدیم انتخاب دکتر سخته، حالا ایشالا بچه ها ک تهرانن بهتر بتونن توی انتخاب کمکت کنن ...

واقعا راست میگی

باید یکیشونو انتخاب کنم که سخته

بچه ها راهنمایی نکردن متاسفانه 

همسرم میگه بریم نصر من حوصله ندارم برم زهرا حیدر،

اما چون همسرم از قبل یه تهدید ریزی هم داده که این آخرین میکرو عمرمون خواهد بود به خاطر همین خیلی دودل بودم