2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
اهان بعدش نموند براتون ؟ منکه کلا نا امیدم ازمایش فرداروهم الکی میرم 

منم ناامیدم 😢

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان بعدش نموند براتون ؟ منکه کلا نا امیدم ازمایش فرداروهم الکی میرم 

چرا خدا رو شکر موند. بعد از سه روز که رفتم آزمایش مجدد بتا تقریبا هفت برابر شده بود 

نه ناامید نباش منم بار اول که منفی شدم به مرکز اطلاع دادم خیلی جدی بهم گفتن که حتما داروها رو ادامه بده و دو روز بعد برو آزمایش 

انشالله که فردا میری و مثبتی اما بدون چه مثبت چه منفی حتما خیریتت همون بوده 

عزیزم ایشالا مثبت میشی ودست پرمیای 

انشالله براتوهم فردامثبت باشه.

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
چرا خدا رو شکر موند. بعد از سه روز که رفتم آزمایش مجدد بتا تقریبا هفت برابر شده بود  نه ناامید ...

عه ببخشید من فک کنم بایه کاربر که گفتن بتاشون دیر بالا میرفت و قلب جنینشو ۹هفته وایساده بود اشتباه گرفتم ببخشید ....خداروشکر عزیزم الان برای دومی اقدام میکنی ؟ منم هرچی بیمارستان زنگ زدم که بگم داروهامو قطع کنم جواب ندادن دکترم گفت روز ۱۵ هم ازمایش بدم ...قسمت نبوده دیگه عزیزم ممنونم 

فدات شم عزیزم منتطر نباشید دیگه من جوابم مشخصه ...ایشالا شماها مثبت بشید ماذوق کنیم 

والا من الان روز سومم هیچ علایمی ندارم

انگار نه انگار . حسم خیلی بده ، همسرم میگه خودت رو سرگرم کن و به خودت انرژی منفی نده ولی نمی تونم 

والا من الان روز سومم هیچ علایمی ندارم انگار نه انگار . حسم خیلی بده ، همسرم میگه خودت رو سرگرم کن ...

فعلا زوده نداجون ایشالا ایندفعه حتما مثبت میشی سرتو گرم کن میفهممت روزا انگار خیلی دیر میگذره انتظاربده ایشالا اخرش شیرین باشه برات 

دوستان ذخیره تخمدان روازکجامیشه فهمید باسونو یاباازمایشی که انجام میدیم؟ من یکبارسونوواژینال شدم فق ...

آزمایش amh هست به نظرم که نیاز نیست خودت تغذیتو سالم کن غذاهای مقوی و گرم بخور 

دکتر بهت مکمل میده 

طب سنتی با نوین کنار هم خوب نیست یهو نتیجه رو برعکس میکنه با نظر دکترت پیش برو 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود