2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مسکن ندارم ، استرادیول داده با آمپول پروژسترون و قرص مترونیدازول  خوراکی هم گفتن دوغ بخور و ...

پس‌میخان‌برات‌انتقال‌‌بدن‌پروژسترون‌دادن

انشالله‌ایندفعه‌‌همشون‌برات‌جنین‌میشن

جنینات‌میچسبن‌به‌دل‌مامانشون...

خدابزرگه‌گلم‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم به چه نتیجه ای رسیدی؟واسه مورفو  

هنوز هیچ نتیجه ای

آندروفرتی الان خریدم

دو بسته پروفرتیل تا الان دادم خورد تو این دوماه ولی معده ش داغون شده همش میگه کتفم و زیر قلبم درد میکنه 

دیگه گفتم پس آندروفرتی میگیرم ولی خیلیا گفتن خوب نیست 

خودمم که اووبوست میخورم، دکتر نصر کلا گفت مکمل نخورین ،آخه نمیشه که نخورد

الانم خوندم جایی نوشته بودن دکتر نصر خوبه ولی به ایمنی و انعقادی اعتقادی نداره ،امیدوارم آزمایش من خوب باشه و مشکل ایمنی و انعقادی نداشته باشم وگرنه چیکار کنم.

امروزم یهو منشیه دکتر زهرا حیدر بهم زنگ زد پاشو فردا بیا دکتر جای خالی داره ،کلا رفتم تو شوک ،چون در به در دنبال وقت گرفتن از زهرا حیدر بودم که رفتم دیگه پیش نصر.

الان بین دو راهی گیر کردم

عزیزم نخود رو باید پخت یا آب نخود خام؟

عزیزم‌آب‌‌نخود‌خام

خیسش‌کنی‌‌‌بزاری‌یخچال

بعد۳روزآبشوجداکنی‌‌بدی‌همسرت‌بخوره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم‌آب‌‌نخود‌خام خیسش‌کنی‌‌‌بزاری‌یخچال بعد۳روزآبشوجداکنی‌‌بدی‌همسرت‌بخوره

یه بویی نمیده عزیزم؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
چرا داد سه مدل دارو داد سینال Hmg ستروتاید گفت بزن روز ۸ پریودی بیا اما من میخوام شهریور برم پس ...

ستروتاید هم باید از روز اول بزنی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هنوز هیچ نتیجه ای آندروفرتی الان خریدم دو بسته پروفرتیل تا الان دادم خورد تو این دوماه ولی معده ش ...

کاش میپرسیدی چرا ویتامین نخورین 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
مرسی عزیزم فعلا ۳ تا سفیده تخم مرغ خوردم با دوغ و میوه  ولی اگه دردم کمتر نشد یه مسکن میخورم&nb ...

عزیزم انشالله همه تخمک ها جنین با کیفیت میشه ،کدوم مرکز هستی ؟میشه بپرسم ذخیره ت چنده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

خانما کیا بیمه نیروهای مسلح هستن؟دارهاتون چقدرش بابیمه بود؟چه مقدار از هزینه پانکچر وانتقال رابیمه میده؟پول ویزیت دکتر وسونو راهم میشه فاکتور برد برابیمه که هزینه شو برگردونه؟

یا رب العالمین
خانما سلام کسی جدیرا امپول اورگالوتران خریده من امروز ۳تا شو با ۹ تا hmgخریدم شد ۸۰۰ تومن تازه بهمم ...

وای چه خبره من تا حالا بیشتر از 200-300 برای یه نسخه ندادم😐😐😐

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...