2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
انشالله عزیزدلم. من اون دو سری تو خونه خودمون بودم کارامون میکردم غذا پختن و اینا، اما الان اومدم خ ...

اهان پس چیزی نمونده تا ازمایش بدی وبیای خوشحالمون کنی 😍😍😍😍😍من چون هیشکی ازخانوادم نمیدونه خونه تنهام شوهرم همه ی کارارومیکنه ...من روز ۵رفته بودم حموم نمیشه که به قول شما کپک زدیم واقعا 😂😂😂باید با اب ولرم دوش ده دیقه ای میگرفتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه فک میکردم جای آنوکسائه که درد میکنه ...ایشالا عزیزم همچنین،  من یادم رفت شما الان چند روزه ا ...

من روز ۹ام.شما شنبه انتقال دادی من ۵ شنبه، آره چون دقیقا بار دوم هم به خاطر هاش سی جی ضعفای شدید داشتم در روز چند وعده سنگین میخوردم مثلا همین سری موقع ضعف یه بشقاب پر از برنج با نون سنگگ میخوردم باز یه ساعت دیگه انگار معده م خااالی خاااالی بود.

اهان پس چیزی نمونده تا ازمایش بدی وبیای خوشحالمون کنی 😍😍😍😍😍من چون هیشکی ازخانوادم نمیدونه خونه ...

به خدا من راحت راحتم این سری ازینکه مامانم اینا میدونن.آره منم ده دقیقه ای اومدم بیرون با آب ولرم هم حمام کردم.

ای خدا دل همه ی ما انتقالیا رو شاد کن ای خدا .

ترشح داری نارنین جان؟‌

من روز ۹ام.شما شنبه انتقال دادی من ۵ شنبه، آره چون دقیقا بار دوم هم به خاطر هاش سی جی ضعفای شدید داش ...

اره درسته ...افرین فک کنم فسقلیات خوش اشتهائن قربونشون نوش جونتون 😍😍😍😍

به خدا من راحت راحتم این سری ازینکه مامانم اینا میدونن.آره منم ده دقیقه ای اومدم بیرون با آب ولرم هم ...

اخه من پی جی دی کردم کلا دوس ندارم کسی بدونه ای وی اف کردم حتی مامانم اینا بنده خدا ها فک میکنن سرماخوردم 😐😐😐همشم کرونارو بهونه کردم گفتم شوهرم قرنطینمون کرده 😂😂نه اتناجون هییییچی واقعا هیچی  شک دارم به اینکه جنینی انتقال دادم 😞😞😞

من زیاد از بیمه سر در نمیارم اما اینو می دونم که تامین اجتماعی اگه استعلاجی برین حقوق پایه می گیرین ...

ممنونم عزیزم،  خودمم با اینکه چندین ساله شاغلم سردرنمیارم چون تو شرایطی نبودم که بخوام بیشتر از دو روز استعلاجی برم،  متاسفانه تو ادارمون هم کسی زیاد اهل اطلاعات دادن نیست

امیدت به خدا باشه من هفتا تخمک داشتم که دوسه تاش بالغ نبود!! با وجود ضعیف بودن اسپرم شوهرم سه تا ج ...

ماشاله 

خداروشکر 

دکترتون کی بود وکجاانتقال دادین؟

خدایابه امیدخودت🌺
اخه من پی جی دی کردم کلا دوس ندارم کسی بدونه ای وی اف کردم حتی مامانم اینا بنده خدا ها فک میکنن سرما ...

آخی عزیزم.جنین دختر یا پسر انتقال دادن برات؟ انشالله برات میگیره  .والا خیلیا هستن بی علائم بودن باردار شدن ,ادم نمیدونه چبکار کنه به خدا انگار تو برزخیم

آخی عزیزم.جنین دختر یا پسر انتقال دادن برات؟ انشالله برات میگیره  .والا خیلیا هستن بی علائم بود ...

دوتاکنجد گل دختر ..اره ایشالا روزای انتظار به پایان برسه وپایانش خوش باشه 😍

نه نزدم شاید فردا دوباره بزنم من گاهی اوقات کمر درد میگیرم و ترشح هم دارم مثل قبل از پریودی شما چی؟

فردا روز چند میشی؟ 

من الان از حمام اومدم کمر درد گرفتم والا، ترشح ندارم  ، شاید تو هم به خاطر شیافا که ازت خارج میشه فکر میکنی ترشح داری