2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
البته اون سوال كه ميگم در مورد درد پا بود كه شما از چندم تا چندم انتقلت پادرد شديد داشتي؟

من پا درد نداشتم تخمدانام نیر میکشید و زیر دلم میگرفت یهو 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروهام قطع میکنم که پریود شم این اگه بچه بود الان مشخص بود دیگه

این چه حرفیه آخهههه....نکن توروخداااا....صبر کن..من هزاران بار شنیدم که ماها نباید خیلی به بیبی چک اعتماد کنیم چون روند بارداریمون متفاوته...یه کاری نکن که بعدا پشیمون بشی.برو با آرامش تا روز آزمایشت به زندگیت برس و خودتو سرگرم کن و به خودت برس....ولششش کن بیبی چک رو....

انشاالله خدا صدات رو شنیده و تو اولین انتقال بارداربشی

من باید ای وی اف بشم 

مگر معجزه بشه بارداری طبیعی 

ولی خدا از دهنت بشنوه 😍😍😍

هیچ کاری برای خدا غیر ممکن نیست 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام بچه ها....من امروز رفتم واسه سیکل انتقال ولی دکتر گفت یه کیست تشکیل شده...کیست خیلی بزرگ...گفت ...

نگران نباش عزیزم خیلی ها بودن این شکلی بودن با قرص برطرف میشه انشالله ، ببین اصلا عجله نکن برای انتقال ، میدونم زودتر دوست داری نی نیتو بغل بگیری ولی حتما بزار هم از لحاظ روحی هم جسمی بهترین وضعیت باشی 

نگران نباش عزیزم خیلی ها بودن این شکلی بودن با قرص برطرف میشه انشالله ، ببین اصلا عجله نکن برای انتق ...

اخه من اصلا مشکلی نداشتم قرار بود استرادیول شروع کنم...یه نصفه میکرولین زدم دوهفته پیش که شده کیست 4 سانتی....باورم نمیشه....یعنی دکترم باعثش شده...حالا میگه ال دی بخور جذب میشه...خیلی اعصابم بهم ریخته...الکی الکی کیست گرفتم...واقعا شنیدین کسی کیستی با دارو براش ایجاد بشه بعد با ال دی برطرف بشه؟؟؟

سلام بچه ها....من امروز رفتم واسه سیکل انتقال ولی دکتر گفت یه کیست تشکیل شده...کیست خیلی بزرگ...گفت ...

عزیزم من خودم دوسه بار به دلایل مختلف سیکلم کنسل شده با ال دی کیستت رفع میشه عزیزم ایشالا که خیره ماه بعد با شرایط بهتر کنجدتا انتقال میدی ومامان میشی 😘

اخه من اصلا مشکلی نداشتم قرار بود استرادیول شروع کنم...یه نصفه میکرولین زدم دوهفته پیش که شده کیست 4 ...

بله عزیزم دوست من با ال دی برطرف شد 

به خاطر داروهای پانکچر 

انشاالله سونو بعدی خبری از کیست نیست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اخه من اصلا مشکلی نداشتم قرار بود استرادیول شروع کنم...یه نصفه میکرولین زدم دوهفته پیش که شده کیست 4 ...

عزیزم خداروشکرچیز مهمی نیست و باقرص برطرف میشه ، کنجداتم که حالشون خوبه و ماه بعد به سلامتی انتقال میدی 😊 اصلا استرس نداشته باش 

انشالله که خیره 

از من که اوضاعت بهتره گلم ، من دوهفته دیگه پانکچر بشم تازه بعدش باید لوله سمت چپ بردارم خیلی داغونم ، ولی امیدوارم بازم 

حتما خیره 

شما هم تو این یکماه خونه تمیز کن حسابی و خودتو سرگرم کن و ورزش کن و آهنگ بزار برقص تا ماه دیگه که خواستی انتقال بدی همه چیز خوب باشه 

عزیزم من خودم دوسه بار به دلایل مختلف سیکلم کنسل شده با ال دی کیستت رفع میشه عزیزم ایشالا که خیره ما ...

مرسی مهربونم....خدا از دهنت بشنوه...کم بدبختی داشتم حالا باید اروزی برطرف شدن کیستو داشته باشم...واقعا روحیه ام خراب شد...

سر دخترم روز ۹ مثبت شد فکر نکنم دیگه باید هاله مینداخت. فقط دلم برای دخترم میسوزد خیلی دلشو خوش کرده ...

اینکه دلیل نمیشه خواهرجون...یه زن دوتا بارداریش هم شبیه هم نیست....خواهشاااا..بش فکر نکن و تا روز آزمایش صبر کن.