2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام. واللا ذخیرم لب مرز بود و فاکتورهای آز اسپرم شوهرمم خیلی خوب نبود اول ولی بعد با کلی تقویتی خوب ...

مشکلتون حاد نبوده خداروشکر. چون گفتید جنین بلاست داشتید پرسیدم. فکرمیکنم کیفیت اسپرم ک خیییلی پایین باشه جنین تا مرحله بلاست رشد نمیکنه مثل جنینای خودم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به خدا  طرف اصلا بچه نمیخواد ، باردار میشه  اون وقت ما با این همه هزینه این شکلی بای ...

پسردایی من یک و نیم میلیون ماهی درآمد داره حالا شکر خدا داییم خونه و ماشین خریده براشون. بعد دوماه از عروسیشون خدارو شکر باردار شد خانمش و چند روز پیش زایمان کرد. تو کل بارداری چندین و چند بار پسرداییم بابت آزمایشا و ... از من پول گرفت یواشکی ..... اون وقت منی که هیچ مشکلی ندارم از لحاظ مالی و از لحاظ عاطفی هم خداروشکر با همسرم خیلی خوب داریم زتدگی میکنیم، پاشنه در دکترا رو از جا کندم. حسودی نمیکنما اما به قول شما تو حکمت خدا موندم

بچه چی دوست داری ؟ اخه همینجوریش احتمال هر ای وی اف میگن ۴۰ درصد اونوقت تو بخوای تعیین جنسیت هم کنی ...

هر دوی خانواده و خودم و همسرم ، دختر دوست داریم اما دلم میخواد اگر بشه دوقلو دختر و پسر داشته باشم

عزیزم مگه پلی کیستیک هستی؟ اگر آره که باید لاپاروسکوپی کنی تا با احتمال زیاد بعدش میتونی طبیعی باردا ...

آزمایش ذخیره تخمدان دادم ۱۶ بود دکتر گفت خیلی بالاست ، سونو کرد گفت pco هستی و تنبلی تخمدان دو طرفه داری. شنبه میخوام برم دکتر ببینم اگر لاپرا شانس موفقیت رو تو ivf بالا میبره ، اول لاپرا بشم

سلام عزیزم، آمپول سینال اف رو من این ماه برای تخمک کشی داشتم آمپول خوبی بود، 36 تا تخمک ازم گرفتن، ا ...

عزیز دلم چقدر خوب هزار الله اکبر خوب نتیجه گرفتی. هایپر نشدی؟روزی چندتا مصرف میکردین؟ تزریقش دردناکه؟ آخه برای من ازین سرنگ های معمولیه

ممنون از دعای خوبت🌷🌷🌷

سلام عزیزم ، شما مواد غذایی خاصی خوردید ؟

سلام گلم، غذاهای پروتئین دار برای جلوگیری از هایپر شدن، سفیده تخم مرغ روزی 6 تا از روز شروع آمپولای تخمک گذاری،ولی بازم هایپر شدم، فکر کنم این 36 تا تخمک بیشتر بخاطر این بود که ذخیره تخمدانم 12 بود، ولی هایپر شدم شکمم آب آورد خیلی اذیت شدم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیز دلم چقدر خوب هزار الله اکبر خوب نتیجه گرفتی. هایپر نشدی؟روزی چندتا مصرف میکردین؟ تزریقش دردناکه ...

ممنون عزیزم، من ذخیره تخمدانم 12 هست و از روز 2 سیکل تا 7 سیکل روزی دوتا آمپول سینال اف زدم از روز 8 به بعد هم hmg و اورگالوتران رو همراه با روزی دو عدد سینال اف می زدم، بعد هم که در آخر آمپول آزادسازی بود، ولی پر از فکرم، من و همسرم زوج مینوریم، از 36 تخمک 17 تا جنین تشکیل شد، فقط 6 تا به مرحله 5 روزه رسیدن که روی این 6 تا میخان pgd انجام بدن ببینن چندتاش سالمه چندتاش ماژور، همه رو چی رو سپردم به خدا، قبلا طبیعی باردار شدم یه ماژور سقط کردم،  برای pgd هزینه ام 34 میلیون شده، همش با خودم فکر می کنم از این 6 تا یعنی چن تاش سالمه انتقال بدم، انشاءالله خدا به هممون کمک کنه.

ممنون عزیزم، من ذخیره تخمدانم 12 هست و از روز 2 سیکل تا 7 سیکل روزی دوتا آمپول سینال اف زدم از روز 8 ...

انگار این فکر و خیالا تمومی نداره یک مرحله رو میگذرونی تا میای آروم بشی یک فکر و خیال دیگه میاد سراغ آدم....

امیدوارم جنین هات خوب و قوی باشن و با خیال راحت انتقال بدی و مامان بشی.

من از دکتر پرسیدم گفت ivf حدود ۲۰ تا ۲۵ تومن میشه هزینه اش اما یادم رفت هزینه pgd رو بپرسم. من پیش دکتر عطار شاکری میرم. دکتر شما کیه؟ هزینه pgd حدودا چقدره؟ دکتر من زیاد مایل نیست pgd کنم اما دوست دارم دو قلو دختر و پسر داشته باشم

عزیز دلم چقدر خوب هزار الله اکبر خوب نتیجه گرفتی. هایپر نشدی؟روزی چندتا مصرف میکردین؟ تزریقش دردناکه ...

تزریق آمپولا دردناک نبود، زیر جلدی درد نداره، هایپر شدم، شکمم آب آورد، آبشو کشیدن خوب شدم خدا رو شکر

دوستان میشه لطفا اگر کسی تجربه داره راهنمایی کنه؟

ذخیره تخمدان من ۱۶ هستش و تنبلی شدید دو طرفه دارم. امروز روز یازده سیکلم بود اما به خاطر نداشتن فولیکول خوب ، سیکل iui من کنسل شد. قرار شد ماه بعد ivf بشم. آیا بهتر نیست قبل ivf ,لاپاراسکوپی بشم؟ 

تزریق آمپولا دردناک نبود، زیر جلدی درد نداره، هایپر شدم، شکمم آب آورد، آبشو کشیدن خوب شدم خدا رو شکر

برنجک جان دکتر برام نوشته ۳ پودر به اضافه ۲ تا آب ، من تو بسته آمپول سینال رو نگاه کردم فقط پودر توشه . منظورش چیه از آب ؟

آزمایش ذخیره تخمدان دادم ۱۶ بود دکتر گفت خیلی بالاست ، سونو کرد گفت pco هستی و تنبلی تخمدان دو طرفه ...

شما چند سالتونه؟

منم پلی کیستیک شدید دارم با آی‌وی‌اف باردار شدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
انگار این فکر و خیالا تمومی نداره یک مرحله رو میگذرونی تا میای آروم بشی یک فکر و خیال دیگه میاد سراغ ...

ممنون عزیزم، انشاءالله دامن خودتم به زودی سبز شه عزیزم، دکتر سارا فلاحی هست، شیراز مرکز سیروس رستمی پانکچر و انتقال انجام میدن، هزینه pgd به تنهایی خودش 18 تومان ازم گرفتن