2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیز دلم خیلی لطف کردین مهربونم, خدا دلتونو شاد کنه. راستی اون لینکی که فرستادم خوندین؟

تو میوه ها بلوبری تمشک توت فرنگی خربزه انار گیلاس  خیلی خوبن

موز نخور یا خیلی کم مثلا یک سومش رو بخور

پرتقال هم نخور شکرش بالاس

کلا اگه بتونی نون رو هم حذف کنی عالیه به جاش نون بدون گلاتن بخوری یعنی کلا غذاهای گلاتن دار نخور ل ...

وای چه سخخخخختتتتتتت. نون و برنج معمولی چرا ضرر داره؟ من به گلوتن حساسیت ندارم. یعنی گلوتن هم بده برای تخمک؟ لبنیات هم نمیشه نخورد آخه. اونوقت مجبور میشیم مکمل کلسیم هم بخوریم که

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه سخخخخختتتتتتت. نون و برنج معمولی چرا ضرر داره؟ من به گلوتن حساسیت ندارم. یعنی گلوتن هم بده بر ...

کلا آرد سفید خیلی ضرر داره عزیزم

منم حساسیت به گلاتن ندارم ولی حذفش به هر حال برای تخمک بسیار مفید هست

بله میتونید مکمل کلسیم بخورید 

عزیزم dhea دوز ماکزیموم باید باشه یعنی 100 میلی؟ دکتر گفته روزی چنتا بخورین؟ گیر میاد اصلا؟ من سیکل ...

گلم دقیق یادم نیست دوزش چقدر بود ولی یادم روزی ۳ تا میخوردم ،فکر کنم باید خیلی بگردی تا بتونی پیدا کنی،داروهایی که مصرف میکنی خوبه ،همین ها رو ادامه بده ،فکر کنم روزی ۲ ساعت پیاده روی زیاد باشه ،همون یک ساعت کافیه ، دمنوش دارچین هم میگن خوبه ،البته نمیدونم میتونی با داروهات مصرف کنی یا ن ؟ذخیرت چنده عزیزم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم دقیق یادم نیست دوزش چقدر بود ولی یادم روزی ۳ تا میخوردم ،فکر کنم باید خیلی بگردی تا بتونی پیدا ک ...

حدود یک هست عزیزم. باید خیلی مواظب باشم. نمیدونم اصلا چرا این اتفاق افتاده برای من. کاش زودتر فهمیده بودم همچین تستی به نام amh هست. خدا ازشون نگذره. مدیریت بهداشت و درمان وظیفشه که اطلاع رسانی کنه که بگه حداقل دخترها از سن بیست و پنج به بالا سالی یه تست amh بدن که اقلا بدونن زودتر به داد خودشون برسن تخمک فریز کنن. من خیلی ناراحت بودم و گریه کردم چند بار که چرا تو سن سی و یک سالگی باید بفهمم یه همچین اتفاقی داره تو بدنم میفته. یعنی از دو سال پیش میدونم. سال 97 یه میکرو و دو تا آی یو آی کردم جواب نداد. پستش عفونت قارچی راجعه گرفتم که دکتر نامرد درست درمونم نکرد و من از بس عاجز شدم, یک سال و نیم همه چیزو ول کردم. الان تازه دوباره میخوام شروع کنم. حتی عفونت بیمارستانیم گرفتم که هنوز گیر آنتی بیوتیک خوردنم. نمیدونم برای تخمک ضرر داره اونم یا نه؟ نگرانم دوباره قارچ هم برگرده

حدود یک هست عزیزم. باید خیلی مواظب باشم. نمیدونم اصلا چرا این اتفاق افتاده برای من. کاش زودتر فهمیده ...

آره منم کاملا موافقم با نظرتون،هیچ آگاهی در این زمینه به خانم ها داده نمیشه با توجه به اینکه این مساله داره شایع میشه،ناراحت نباش عزیزم ،باز هم خوبه زیاد دیر نشده ،منم با ۲۷ سال سن ذخیره م تقریبا همینه ،در مورد عفونت هم حتما به طور کامل درمانش کن،آی وی اف قبلیتون چند تا تخمک و جنین داشتید؟  

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خیلی هم عالی عزیزم کار خوبی میکنی😍😍😍😍 حتما به زودی قسمتت میشه گلم من سه شب بستری بودم و اتاق خص ...

زینب جون چرا سه شب بستری بودی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام ببخشید شما تو بارداری قندتون بالا نبود؟هفته 7بارداریم قندناشتا 112 شده خیلی نگرانم

سلام شما دکتر براتون آزمایش قبل بارداری ننوشته بود؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینب جون چرا سه شب بستری بودی ؟ 

اگه اشتباه نکنم بخاطر فشار خون لیانا جان 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
والا گفت پولیپت رو برداری برای موفقیت در انتقال جنین هم بهتره دلیل اینکه ایجاد میشه رو که نه چیزی ن ...

آهان

دکترمن‌گفت‌به‌خاطراستروژن‌هس‌

منم‌استرادیول‌خوردم‌‌‌‌اینجوری‌شد..

نمیدونم‌شایدبه‌منفی‌شدن‌انتقال‌منم‌ربط‌داشت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بله عزیزم، برای من معجزه بود، چون واقعاً از لحاظ پزشکی باردار شدنم صفر درصد بود 

الهی به سلامتی خداحفظش کنه براتون توروخدابراماهم دعاکنید باقبل پاکتون که نتیجه بگیریم🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
واقعا؟ یعنی تعداد تخمک به طول سیکل ربط داره ذخیرتون چنده؟ چنتا تخمین زدن واستون؟ البته برای من سیک ...

نمیدونم دکتراین حرفاروبهم گفت ذخیره رونمیدونم امروز اولین سونوروبایدبرم

خدایابه امیدخودت🌺