2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه همون موقع که فراوون بود هم قیمتش ۹۸ تومن بود،منظورم پارسال این موقع هاست 😊😊 ولی الان شنیدم یک ...

پس من خوب خریدم 😂عزیزم به قول شما داروی خارجی کم شده هر داروخونه ای هرقیمتی دوس داره میده  من خودم وقتی گونال میخریدم دیدم دیگه از ۳۵۰ تا ۴۵۰ گرفتم ازهرداروخونه باقیمت متفاوت 

خانوما جواب تازه واردارو هم بدین! ما مشکل مورفو داریم ،دوسه درصد سالمه ،ب تظرتون یه راست آی وی اف کن ...

عزیزم اول همسرتو ببر دکتر اگر گفت با دارو درست میشه که دارو بگیر ولی اگر فرصتت کمه و دارو با نظر پزشک به همسرت ممکنه جواب نده حتما ای وی اف کن...مشکل اسپرم اگر حل نشه ای یو ای خیلی کم ممکنه جواب بده

گونال اف 510 تومن آزاد و روی بیمه 395 شد. پی دی هوموگ هم هزینش خیلی کم شد. من یه گونال اف دیگه هم گر ...

ممنونم عزیزدلم که اینقد خوب توضیح دادی میگم شوهر منم واریکوسل گرید 2 داره پس نره عمل کنه؟ میگم چه تقویتی هایی شوهرت خورد؟ 

اره عزیزم خوب کاری میکنی منم بلند میشم داروهامو میارم نماز میخونم وازاینکارای کوچیک 

اما من فقط روز اول استراحت نسبی داشتم تمام کاراها رو خودم میکنم غذا پختن ظرف شستن فقط جارو نزدم خدا بهم زحم کنه🤗

اما من فقط روز اول استراحت نسبی داشتم تمام کاراها رو خودم میکنم غذا پختن ظرف شستن فقط جارو نزدم خدا ...

منم خیلی دوس دارم پاشم کارامو بکنم راستی من حموم هم نرفتم اصلا 🙈🙈🙈هرروز دوبار لباسامو عوض میکنم موهامو میبندم وارایش میکنم خوشگل بشم 😍😍😍